2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

4 avis

Den værste oplevelse!

Jeg kan ikke anbefale at handle med Bådcenter Midtjylland (Mick og Glenn).

Vi købte i 2020 en sprit ny Suzuki motor. den har nu i 2026 sejlet under 10 timer, grundet den ene udfordring efter den anden.

Hver gang den er kommet til værkstedet, har den stået hele sommeren og ikke blevet prioriteret. Efter at have kontaktet dem 5, 10, 20 gange, så er motoren pludselig klar igen i efteråret og til foråret når den skal i, virker den så ikke som den skal. De har haft min motor stående hos dem det meste af de seneste 3 år og motoren kører endnu ikke.
De nægter at lade handlen gå retur og besvarer ikke opkald.
Det eneste de tilbyder er at 'kigge på den' igen.
Efterfølgende har vi fået at vide at Suzuki Marine har opsagt samarbejdet, hvilket kun understøtter at de ikke kører deres forretning ansvarligt og ordentligt.

Jeg kan ikke anbefale at handle med eller overdrage sin båd/motor til Bådcenter Midtjylland

3 mai 2026

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse - HOLD JER VÆK.
Skulle have bundmaling frisket op og lavet ny højere vandlinje. Aftalte pris og leveringstid. Prisen blev højere end aftalt, og det tog 3 uger med aftalen på 1 uge.
Efterfølgende har jeg så fundet ud at at de har malet UDEN at slibe og påføre grundmaling. Der er bare malet direkte på gelcoat'en, med det resultat at al malingen falder af første gang båden rengøres. Har nok sendt mindst 10 e-mails til alle firmaets 3 mailadresser, men absolut INGEN svar. Det er OK at lave fejl, men så tager man ansvaret på sig og udbedrer fejlen. Men nej - I ignorer bare alle henvendelser.
HOLD JER VÆK - med mindre i ønsker en rigtig dårlig oplevelse.

24 avril 2026

Frygtelig oplevelse

Hvordan kan dette firma have et gennemsnit af stjerner på 3,2 med en anmeldelse på 1 stjerne ??
Forfærdelig firma, kan kun tilslutte mig Dorthes oplevelse, desværre!!
Der er indgået en handel i september 2025 og båden er dags dato ikke leveret trods gentagne forespørgsler. Halvdelen af købesummen blev indbetalt med det samme. De lever ikke op til det aftalte og ingen mulighed for at annullere. Total skod firma, som kun kan frarådes på det kraftigste!

15 décembre 2025

Bådcenter Midtjylland skal have 0 Stjerner

Bådcenter Midtjylland i Randers skal have 0 stjerner - men det kan vi åbenbart ikke give.
Ejeren Glenn og partneren Mick er IKKE til at stole på!!!! I august 2022 købte vi en ny båd med Hondamotor hos dem og umiddelbart efter købet fejlede motoren. Trods garanti INGEN service. De ville ikke lade handlen gå tilbage så aftalen blev, at de skulle sælge båd og motor - og INTET er sket i næsten 3 år!!!
I deres "salesroom" er ingen både gjort salgsklare - trods deres egen beskrivelse på hjemmesiden: "I butikken med rustikke omgivelser og højt til loftet, kan du se en række af de modeller, vi forhandler."
Ja - det er "rustikt" - ALT roder med biler og både i et stort samsurium - det ligner mest af alt et "brugtvognsfirma"!!
Vi har nu hentet vores båd og motor og sælger privat.
Vi handler ALDRIG mere med Glenn og Mick hos Bådcenter Midtjylland i Randers.

16 juillet 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit