À propos de l'entreprise
- Magasin de vêtements de sport
- Magasin de vêtements de sport (activewear)
- Magasin de vêtements
- Salle de gym
- Magasin de vêtements pour hommes
- Magasin de t-shirts
Écrit par l'entreprise
Bearmodewear is opgericht in 2024 door twee jonge ondernemers opzoek naar betaalbare kleding. Opzoek naar kwaliteit en betaalbare shirts? dan ben je bij Bearmodewear aan het juiste adres. Bearmodewear is ontstaan uit een liefde voor mode en zelfexpressie. Wat begon als een klein project is uitgegroeid tot een merk dat mensen over de hele wereld inspireert om zichzelf te zijn en zich vrij te uiten. Onze T-shirts zijn ontworpen met aandacht voor detail en gemaakt van hoogwaardige, duurzame stoffen. We streven ernaar om niet alleen modieuze kleding te bieden. Bij Bearmode geloven we dat mode meer is dan alleen kleding; het is een manier om jezelf uit te drukken. Of je nu op zoek bent naar een casual look, gym of iets anders wij hebben het perfecte shirt voor jou. Dank je wel voor je interesse in Bearmodewear. We zijn er trots op deel uit te maken van jouw stijl en kijk ernaar uit om samen een statement te maken!
Coordonnées de contact
Heresingel 32, 9711EV, Groningen, Pays-Bas
- 0648877361
- info@bearmodewear.nl
- bearmodewear.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Knudde
Knudde
Na retour zending
Nul reactie op mijn mails, nog steeds mijn geld niet terug maar ook geen reactie op meerdere mails ben echt boos zo slecht
Ideale fit
Deze shirts zijn zowel te dragen op een casual dag als in de sportschool. Het heeft een oversized fit. Valt normaal. Maar door het katoen en elastaan is het luchtig, zit goed en je ziet geen zweetvlekken. Ideaal om dus zowel in de gym als buiten te dragen.
Kwaliteit
Twee mooie zwarte t shirts besteld!
Mooie dikke kwaliteit en zachte stof.
Maat S valt ruim genoeg.
Snel bezorgd, netjes verpakt!
Super bedrijf
Perfect shirt om in te sporten. Super kwaliteit, heel lekker en stevig stofje. Niks te klagen! Super snelle levering. Ook nog eens mooi verpakt als je het binnen krijgt.
Top kwaliteit en comfort in één!
Ik heb onlangs het BEARMODE T-shirt aangeschaft en ben zeer tevreden! De stof voelt zacht aan en is van hoge kwaliteit. Na meerdere keren dragen en wassen blijft het T-shirt in perfecte staat en behoudt het zijn pasvorm. Het zit comfortabel en de maatvoering is precies goed. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en duurzame gymkleding die niet al te duur is!!
Heerlijk sport shirt van Bear Mode
Via Instagram bij Bear Mode uitgekomen. Het design zag er goed uit en gelijk besteld. Ik heb het zwarte t-shirt besteld en deze was verrassend snel binnen.
Het shirt zit heerlijk en de maat viel gelijk goed. Ben benieuwd of er meer gaat komen!
En savoir plus sur les différents types d'avis.