3,0

Moyen

Jammer genoeg altijd wat problemen…

Jammer genoeg altijd wat problemen gehad met de schakeling en nu na 2 jaar en 4 maanden juist buiten de garantie is de moter kapot toch wel teleurstellend voor de prijs die ik betaald heb.

10 mars 2026

Zeer slechte kwaliteit van fiets

Zeer slechte kwaliteit van fiets. Onze fiets is amper een jaar oud en we hebben al te maken gehad met een kapotte motor, waardoor we onze fiets deze zomer 1 maand kwijt waren, 2 weken later een batterij die loskomt en een achterlicht waarvan de kabel plots los zit en weer 2 weken later, viel er vanmorgen zomaar ineens een trapper af. Deze fiets gaat jammer genoeg naar het containerpark en we kopen wel een deftig merk.

23 octobre 2025

Nieuwe Beaufort Longtail bleek al stuk bij aflevering

Fiets Veloci besteld op 21 mei kon pas op 17 sept geleverd worden maar omgeschakeld naar Beaufort.
Versnelling bleek stuk bij levering. Na uitermate moeilijk contact met BizBike werd fiets pas enkele weken later opgehaald voor herstelling, en zou op 7 oktober afgeleverd worden! We zullen zien. Opgepast dus met de beloften!

21 septembre 2025

Controller-unit stuk en geen wisselstuk voorhanden

Fiets is 7 jaar oud, heeft weinig kilometers en altijd binnen gestaan. De controller-unit blijkt nu stuk te zijn. Echter er is geen vervangstuk voorhanden. Dat betekent dat de fiets niet gemaakt kan worden. Er is nochtans verder niks aan.
Bij Beaufort zelf verwijzen ze naar de fietsverdeler en naar het feit dat er na 7 jaar geen garantie meer is dat er nog wisselstukken bestaan. Einde duurzaamheidsverhaal.

1 janvier 2025

Tevreden

Vorige maand mijn tweede fiets aangekocht na 7 jaar probleemloos fietsen, wij zijn zeer tevreden!
Mijn schoonfamilie heeft er ondertussen ook een al gekocht, zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.
De prestaties van onze Beaufort fietsen zijn zelf stukken beter dan de fietsen van onze vrienden in de fietsclub die soms dubbel zo duur zijn!

18 août 2024

Bay fiets slechte service, slechte kwaliteit

Maart 21 kochten we 2 bay fietsen.stevig prijskaartje maar we wilden goeie fietsen.
Juni ,21 gaat de batterij stuk door naar huis te fietsen in regen. Pech zegt de verdeler ( die nu geen Beaufort fietsen meer verkoopt) en met tegen zijn zin bezorgt hij een nieuwe. Okt ,22 hetzelfde verhaal. Fiets gaat binnen bij Beaufort maar tot maart 23 geen reacties. Op de site staat 3 j garantie. Ik krijg fiets terug met geriveseerde batterij want de batterij is niet meer nieuw te kopen EN ik zou deze moeten betalen. Hun verhaal, ah eerste jaar was er maar 2 j garantie en toen is er geen klacht binnen gekomen.
Nu nadat fiets toevallig bij een bezoek in wat motregen staat, is deze terug stuk.
Geen service van Beaufort, geen garantie want fabeltje toen 2 nu pas 3 j garantie, alleen maar dikke kosten en een fiets die geen enkele regendruppel verdaagd.

22 juin 2024

Bay fiets

Enorm mooie Fiets, Bay gekocht met een goeie batterij. De fietsen zien er prachtig uit en de kwaliteit is Super. Heb ze nu al 2 jaar en nog géén klachten gehad. Aanrader!

1 avril 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit