Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

I bought products at a very reasonable price and the parcel has arrived in good conditions and well packed. The only issue was with the delivery. I couldn’t select home delivery but to a delivery bo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

scheermes besteld maar verkeerd geleverd. het gevraagde is niet (meer) leverbaar. na klacht hierover werd het volledige bedrag incl. verzend kosten terug gestort. zo winkel je probleemloos. heb we... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling was heel goed verzorgd en heel goed ingepakt. Glazen flessen shampoo kwamen ongedeerd uit de verpakking. Bestelling was van Oway producten. Sinds ik deze producten gebruik is mijn krullen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Heel slecht, ik heb meer dan 2 weken moeten wachten op mijn product nadat ik telefonisch contact heb gezocht na 7 dagen, eindelijk mijn pakket binnen en verpakking zwaar verfrommeld, product was heel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté
  2. aussi dans
  3. Magasin de produits capillaires
  4. Magasin de produits de beauté

Écrit par l'entreprise

BEAUTYCOS onderscheidt zich door een van de grootste assortimenten bekende schoonheidsmerken op de markt te combineren met lage prijzen en professioneel advies. Je krijgt dezelfde kwaliteitsproducten die bij kappers, schoonheidsspecialisten en visagisten te vinden zijn – maar dan tegen een aantrekkelijkere prijs, ondersteund door een team van specialisten die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste producten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 5 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

3,9

Tous les avis

85 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Goedkoper snelle levering

Ik heb hier professionele kappers artikelen gekocht en dit was voor mooie prijzen.

Tevens een snelle levering dus al met al tevreden.

27 août 2025

SCHANDALIG EN ONBETROUWBAAR

Bij het retourneren, komt er geen reactie. Vijf mails gestuurd, 10x gebeld. Nooit wordt de telefoon opgenomen of op mails gereageerd.
Na 3 weken plots een reactie dat ze zullen terugbetalen als ze het ontvangen hebben. Volgens bpost was het al na 3 dagen aangekomen.
Vervolgens sturen ze het pakket opnieuw naar mij op. Ik terug mailen en bellen, weer pas na enkele weken reactie dat er iets is fout gelopen en ze het gaan onderzoeken.
En zo de hele tijd maar van dat, enige positieve is dat ik uiteindelijk na 3 maanden mijn geld heb terug gekregen. Maar ben er wel zeker van dat ik zonder constante mails er niet op had moeten rekenen!
Vandaar dus, een absolute afrader !!!

2 mai 2025
Logo de BEAUTYCOS.nl

Réponse de BEAUTYCOS.nl

Hallo Wim,

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons oprecht dat je zoveel ongemak hebt ondervonden en dat je een negatieve indruk van BEAUTYCOS hebt gekregen. Dat is uiteraard niet de service-ervaring die wij onze klanten willen geven.

We betreuren vooral dat er fouten zijn gemaakt door het transportbedrijf bij de retourzending van je pakket. Mede daarom hebben wij er ook voor gekozen om je bestelling te crediteren nog vóórdat wij deze zelf retour hadden ontvangen, zodat je niet nog langer hoefde te wachten op de terugbetaling.

Ik heb onze e-mailcorrespondentie nagekeken en kan de lange reactietijd die je beschrijft helaas niet herkennen. In de berichten die wij kunnen zien, reageren wij dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag. Over de telefonische contacten kan ik mij helaas niet uitspreken, omdat ik dat deel niet kan controleren — maar het spijt ons natuurlijk als je daar niet het gewenste niveau van service hebt ervaren.

We waarderen je feedback, omdat die ons helpt om onze service verder te verbeteren. Als je de zaak verder wilt bespreken, mag je altijd rechtstreeks contact met ons opnemen — we doen dan graag ons best om je een betere ervaring te bieden.

Het BEAUTYCOS-team

Product kapot aangekomen

Product kapot aangekomen, of ik even een onmogelijke rits aan documentatie, fotos en videos kan sturen van de verpakking, doos, labels, noem maar op. 10 fotos. Zodat ze dan eens kunnen kijken of de post wat voor ze kan betekenen. Onwijs slechte service.

22 juillet 2025

Slechte klachtenafhandeling!!

Slechte klachtenafhandeling!!
Zoals al door meerdere mensen aangeven zeer slechte klachtenafhandeling. Bestelde make up gebroken geleverd! Foto's erbij gestuurd als bewijs maar ze leggen het bij de klant!!
Waardeloos! Nooit daar iets bestellen!!!

15 juillet 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte informatie en service

Minimale informatie over het product, toch maar besteld en dan: retouren worden moeizaam verwerkt en bovendien moet je dan nog een keer bestelkosten bestellen. Al met al ga ik hier dus niets meer bestellen.

3 juin 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus