2,3

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

12 avis

Aucune trace de demande d’avis

Denne salon har ødelagt mit ansigt…

Denne salon har ødelagt mit ansigt fuldstændig! Og da jeg krævede at få det erstattet, var der ingen hjælp at hente. Ejeren af denne salon Merima har ingen respekt og er noget af det mest ubehagelige og respektløse menneske jeg nogensinde har mødt!

6 juillet 2025

Otrevliga oprofessionella oseriösa…

Otrevliga oprofessionella oseriösa ,respektlösa ….. Kunden betyder ingenting det bara pengar som räknas. De fuskar med produkterna. Ingen respekt för tiden ,De ändrar tiden på sista minuten utan att ta hänsyn till sina kunder. Fick ingen tuch up efter min botox under förevändningen att jag inte behöver det men rynkorna är fortfarande synliga. Min Kousin har haft en ansiktsförlamning efter full face botox hennes ansikte är helt ostrukturerat. Min kompis fick ojämna läppar efter fyller och var tvungen och ta bort . Oseriösa personal de inte lyssna på vad kunderna ville ha de bara tänka på pengar och hur kunna få mer och mer på olaglig sätt vill ha bara kontant pengar och du få ingen kvitto på. Jag ska lämna in ett klagomål både jag och min kusin. Många är de som har blivit lurade och de som skriver fina kommentarer de är bara kompisar. var försiktig och var uppmärksam ni får inte lita på vem som helst 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

16 juin 2025

Merima changed my life 😍

Merima changed my life! I am a mother of three children and I haven't found time for myself for a long time. That all changed when I first came to this salon! Merima is an artist, a wonderful girl and I thank her for everything ❤️❤️❤️

6 juin 2024

Alltid nöjd aldrig missnöjd

Alltid nöjd aldrig missnöjd. Förklarar utförligt vad som passar bäst till just min ansiktsform och mina drag. Därför har jag aldrig blivit missnöjd och resultaten varar alltid som förväntat mellan sex månader och upp till ett år.

15 mai 2024

VARNING ⚠️

VARNING ⚠️
Jag har gjort några behandlingar hos Merima på Beautyphi.
Jag har gjort Trådlyft, Botox, Fillers och Hifu.
-Trådlyftet vart bra en gång men andra gången fick jag dra ut tråden själv från mungipan då den satt helt fel.
-Gjort 2 Botox behandlingar som ena gången höll i 1 månad och andra gången blev ingen skillnad alls.
-Fillern var jag nöjd med resultatet men höll 1,5 månad.
-Hifu vet jag inte om jag fick något resultat från.

Jag försökte boka återbesök efter varje behandling men hittade inte det på Bokadirekt så jag skrev ofta sms eller på sociala medier för att få en tid men oftast var Merima behandlaren utomlands eller ”fullbokad” vilket inte visades på Bokadirekt.

Jag blev trött på att inte få något återbesök under en viss tidsram som jag behövde så jag gjorde som vanligt med att skriva på sms och då blev jag nertryckt/kränkt och hotad vilket pågick i flera dagar.
Merima är ingen normal människa, hon skulle lätt kunna fejka vilken licens som helst och jobba som det om det gav henne bra med pengar eller status.

SVT gjorde ett reportage om henne 2021 och då var hon inte utbildad alls.
Men idag är hon igång mer än någonsin.
Idag har hon gått 1 dagars kurs och har diplom i några av behandlingarna men inte alla.
Hon är inte utbildad till ssk, läkare eller tandläkare som man måste vara för att jobba som det, utan hon anställer någon som oftast slutar direkt.
Hon har salong i Malmö och i Helsingborg.
Hon fejkar att hon är med i stora Tidningar runt om i världen och har målat upp en bild av sig själv som är total fejk!

Till mig erbjöd hon sig paketpris på mina behandlingar varje gång och bad mig alltid att hämta ut kontanter.
Detta är en kvinna utan gränser och den farligaste i branschen som bara är pengagalen och vet att det hon gör är olagligt så hon jobbar mkt tills allt kommer fallera iom att hon har många anmälningar på sig och så som hon är så kommer hennes bubbla spricka.

23 février 2024

Uprofessionel adfærd

Uprofessionel adfærd. Uprofessionel behandler med virkelige dårlige resultater. Stedet kan ikke anbefales . Lad dig ikke lokke af deres tilbud. Du vil fortryde at du satte dine ben hos denne forfærdelige kvinde, som ikke har den rette uddannelse til at udføre behandlinger..

1 février 2024
Avis spontané

Gjorde trådlyft och fillers samtidigt

Gjorde trådlyft och fillers samtidigt. Fick ej bedövning under trådlyftet och det gjorde fruktansvärt ont. Fillersen gick bra och det va jag väldigt nöjd med resultatet. Men kommer inte våga gå dit igen eftersom jag fick sådana smärtor av trådlyftet som satt i flera månader efteråt och krävde både antibiotika och kortison för att jag fick inflammation och stora blåmärken. Det hela var en traumatisk händelse för mig.

24 décembre 2023

Alltid nöjd

Alltid nöjd med mina behandlingar. Lyssnar på mina önskemål och får alltid det resultatet som jag förväntar mig. Gjort flera olika behandlingar under flera års tid och kommet absolut fortsätta att gå hit.

17 octobre 2023
Avis spontané

Otrolig nöjd kund, tack !

Jag har alltid blivit besviken tidigare efter en behandling. En vecka efter en Russian Lip teknik hos Merima kan jag äntligen säga med rent samvete att mina läppar är dödliga ! Jag älskar mina nya läppar 😍 Vilken duktig tjej, otrolig lugn & omtänksam.
TACK för att du gav mig exakt det jag behövde och mycket mer.

5 décembre 2020
Avis spontané

Har gjort fillers och botox hos Merima

Har gjort fillers och botox hos Merima, fantastisk resultat. Har även gjort Trådlyft för att få cat Eye, sååååå nöjd.
Mycket noggrann och tar verkligen tid på sig för att få perfect resultat. Rekommenderar starkt, kommer aldrig byta till någon annan. Glad jag har hittat henne.

5 décembre 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.