Vandaag laminaat uitgezocht en gekocht bij Bebo. We werden vriendelijk verwelkomd met koffie. Ruime sortering en heel veel op voorraad. Binnen een half uur weer op weg naar huis met ons gekozen lam... Voir plus
L'entreprise a répondu
We vonden het jammer dat we die oude werkbank niet mochten meenemen maar als troost kregen we een koffie tijdens ons bezoek. Zeer vriendelijk en professioneel verder geholpen door onze Noorderburen. T... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zeer goed advies! Familiaire behandeling , super vriendelijk Mooie prijs! We komen zeker nog terug voor meer in de toekomst!
L'entreprise a répondu
Hele goede ervaring! Goed geholpen door alle lieve mensen! Je wordt verwelkomd met een lekker drankje en een hapje! Je krijgt Goed uitleg over de vloeren! Echt een aanrader!
L'entreprise a répondu
Meer dan 100 soorten PVC Vloeren in ons assortiment. U bent ook welkom in onze showroom! Bekijk onze vloeren, bereken het aantal m2 en vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bovenlandweg 10, 7671BE, Vriezenveen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Super ervaring, vriendelijk personeel en snel geholpen. Zou het zeker aanraden!

Réponse de bebovloeren.nl
Net personeel. Goed en snel geholpen. Voor een goede prijs mooi geslaagd.

Réponse de bebovloeren.nl
Mooie deal kunnen maken en heel vriendelijk personeel

Réponse de bebovloeren.nl
Super geholpen. Verkoopster vriendelijk en geduldig. Dacht prima mee, heel fijn.
En dan ook nog een prima prijs.

Réponse de bebovloeren.nl
Grote keuze in laminaat, waar we op zoek naar waren. Mooie vloer gekozen, en voor een prima prijs. Uitleg gehad van een medewerkster. Konden het meteen ophalen bij het magazijn, dus we kunnen aan de slag! Aanrader als je op zoek bent naar een goede deal.

Réponse de bebovloeren.nl
The staff it was very professional! The products are very good

Réponse de bebovloeren.nl
Heel goed geholpen bij bebo vloeren.
Vriendelijk personeel, goede adviezen.
Veel keuzes en leuke prijzen.

We zijn prima geholpen!
Het was goed om te merken dat er tijd en aandacht was voor de vragen die we hadden.
Zeker een aanrader om nog een keer langs te gaan en om door te geven aan anderen die opzoek zijn...dat zullen wij dan ook zeker doen

Réponse de bebovloeren.nl
Duidelijk, transparant, goedkoop geprijsd en vriendelijk en behulpzaam personeel

Réponse de bebovloeren.nl
Geweldige service, snel geregeld. Eerlijke prijs!!!
Top

Réponse de bebovloeren.nl
Heel goed geholpen door het team. Alles was super duidelijk en uiteraard de beste prijzen. Hartelijk bedankt Bebovloeren!!

Réponse de bebovloeren.nl
Super vriendelijk personeel, goed geholpen. Kennis van zaken en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Perfecte geholpen
Wij zijn speciaal uit belgie gekomen om onze vloer te komen halen
Doe zo verder en we komen nog zeker terug voor de volgende werken 😃

Réponse de bebovloeren.nl
Goede nette hulp. Alleen telefonisch wel incl. Btw vermelden.