bebovloeren.nl Avis

1 150
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag laminaat uitgezocht en gekocht bij Bebo. We werden vriendelijk verwelkomd met koffie. Ruime sortering en heel veel op voorraad. Binnen een half uur weer op weg naar huis met ons gekozen lam... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We vonden het jammer dat we die oude werkbank niet mochten meenemen maar als troost kregen we een koffie tijdens ons bezoek. Zeer vriendelijk en professioneel verder geholpen door onze Noorderburen. T... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goed advies! Familiaire behandeling , super vriendelijk Mooie prijs! We komen zeker nog terug voor meer in de toekomst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede ervaring! Goed geholpen door alle lieve mensen! Je wordt verwelkomd met een lekker drankje en een hapje! Je krijgt Goed uitleg over de vloeren! Echt een aanrader!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de revêtements de sol

Écrit par l'entreprise

Meer dan 100 soorten PVC Vloeren in ons assortiment. U bent ook welkom in onze showroom! Bekijk onze vloeren, bereken het aantal m2 en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(1 150)

375 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Goedkope vloer

Beste Sileman,

Bedankt voor uw review! 😊 Fijn om te horen dat u bij ons een voordelige vloer heeft gevonden. Veel plezier ermee!

Super ervaring

Super ervaring, vriendelijk personeel en snel geholpen. Zou het zeker aanraden!

Beste Milan,

Bedankt voor uw mooie review! 😊 Fijn om te horen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad en snel en vriendelijk bent geholpen. Super dat u ons zou aanraden!

Net personeel

Net personeel. Goed en snel geholpen. Voor een goede prijs mooi geslaagd.

Beste Randy,

Bedankt voor uw mooie review! 😊 Fijn om te horen dat u goed en snel bent geholpen en voor een mooie prijs bent geslaagd. Veel plezier met uw vloer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie deal kunnen maken en heel…

Mooie deal kunnen maken en heel vriendelijk personeel

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! 😊 Fijn om te horen dat u een mooie deal heeft kunnen maken en vriendelijk bent geholpen. Veel plezier met uw vloer!

Goed geholpen

Goed geholpen, duidelijk advies.

Beste Robert,

Bedankt voor uw review! 😊 Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en duidelijk advies heeft gekregen.

Super geholpen

Super geholpen. Verkoopster vriendelijk en geduldig. Dacht prima mee, heel fijn.
En dan ook nog een prima prijs.

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat onze verkoopster zo vriendelijk, geduldig en meedenkend heeft geholpen. En natuurlijk mooi meegenomen dat u ook nog voor een goede prijs bent geslaagd!

Grote keuze in laminaat

Grote keuze in laminaat, waar we op zoek naar waren. Mooie vloer gekozen, en voor een prima prijs. Uitleg gehad van een medewerkster. Konden het meteen ophalen bij het magazijn, dus we kunnen aan de slag! Aanrader als je op zoek bent naar een goede deal.

Beste Vivian,

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! 😊 Wat fijn dat u bij ons precies het laminaat heeft gevonden waar u naar op zoek was, voor een mooie prijs én met duidelijke uitleg van onze medewerkster. Extra handig natuurlijk dat u de vloer meteen mee kon nemen. Veel succes met leggen en alvast heel veel plezier met het eindresultaat!

Profesional

The staff it was very professional! The products are very good

Dear Nicoleta Marincea,

Thank you for your kind review! 😊 We’re happy to hear that you experienced our staff as professional and that you’re satisfied with the quality of our products. We hope you enjoy your new floor!

Kind regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goed geholpen bij bebo vloeren.

Heel goed geholpen bij bebo vloeren.
Vriendelijk personeel, goede adviezen.
Veel keuzes en leuke prijzen.

Beste Mirthe,

Bedankt voor uw mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en tevreden bent over het advies, de ruime keuze en onze prijzen. Heel veel plezier met uw nieuwe vloer!

We zijn prima geholpen!

We zijn prima geholpen!
Het was goed om te merken dat er tijd en aandacht was voor de vragen die we hadden.
Zeker een aanrader om nog een keer langs te gaan en om door te geven aan anderen die opzoek zijn...dat zullen wij dan ook zeker doen

Beste B.D. Hollaar,

Bedankt voor uw mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat er voldoende tijd en aandacht was voor al uw vragen. Extra leuk dat u BeBo ook bij anderen wilt aanraden. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Wie weet tot een volgende keer.

Duidelijk

Duidelijk, transparant, goedkoop geprijsd en vriendelijk en behulpzaam personeel

Beste winnaar,

Bedankt voor uw mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat u onze werkwijze als duidelijk en transparant heeft ervaren en tevreden bent over onze prijzen en het behulpzame personeel. Heel veel plezier met uw nieuwe vloer!

Geweldige service

Geweldige service, snel geregeld. Eerlijke prijs!!!
Top

Beste Rik,

Bedankt voor uw enthousiaste review! 😊 Wat fijn om te horen dat u onze service als geweldig heeft ervaren, alles snel geregeld was en u tevreden bent over de prijs. Daar doen we het voor!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goed geholpen door het team

Heel goed geholpen door het team. Alles was super duidelijk en uiteraard de beste prijzen. Hartelijk bedankt Bebovloeren!!

1 septembre 2026

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review! 😊 Fijn om te horen dat alles duidelijk was, u goed bent geholpen én tevreden bent met onze prijzen. Veel plezier met uw vloer!

Snel geholpen

Snel geholpen, aardig personeel! Aanrader. 👌

1 septembre 2026

Beste Lillian van der Giessen,

Bedankt voor de fijne review! 😊 Wat goed om te horen dat u snel en vriendelijk bent geholpen. Veel plezier met uw vloer!

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel, goed geholpen. Kennis van zaken en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Beste Lotte,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u vriendelijk en deskundig bent geholpen en tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met uw vloer!

Perfecte geholpen

Perfecte geholpen
Wij zijn speciaal uit belgie gekomen om onze vloer te komen halen

Doe zo verder en we komen nog zeker terug voor de volgende werken 😃

Beste Jelle De Backer,

Wat leuk dat jullie speciaal vanuit België naar ons zijn gekomen! 😃 Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen. Heel veel plezier met de vloer en graag tot de volgende keer!

Fijne ervaring

Fijne ervaring

Beste Amanda,

Wat leuk om te horen dat u een fijne ervaring bij ons heeft gehad! Bedankt voor uw review en veel plezier met uw vloer.

Perfect geholpen

Perfect geholpen. En goed kantinepersoneel!

Beste Danny,

Bedankt voor je mooie review! 😊 Super om te horen dat je perfect bent geholpen. En het compliment voor ons kantinepersoneel geven we natuurlijk graag door! 😄

Groetjes,

Really amazing price and service

Really amazing price and service

Dear Nathan,

Thank you so much for your lovely review! 😊 Great to hear that you’re happy with both our prices and service. Enjoy your new floor!

Kind regards,

Goede nette hulp

Goede nette hulp. Alleen telefonisch wel incl. Btw vermelden.

Beste Bas,

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je goed en netjes bent geholpen. Je punt over het telefonisch vermelden van de prijs inclusief btw nemen we zeker mee.

Groetjes,
Floortje, Team BeBo Vloeren

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus