Vanmiddag mooi visgraat laminaat gekocht nadat we goed advies kregen van verschillende, erg vriendelijke mensen. Ook werden we meerdere keren voorzien van een gratis hapje en drankje! Top bedrijf wat... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vandaag laminaat uitgezocht en gekocht bij Bebo. We werden vriendelijk verwelkomd met koffie. Ruime sortering en heel veel op voorraad. Binnen een half uur weer op weg naar huis met ons gekozen lam... Voir plus
L'entreprise a répondu
We vonden het jammer dat we die oude werkbank niet mochten meenemen maar als troost kregen we een koffie tijdens ons bezoek. Zeer vriendelijk en professioneel verder geholpen door onze Noorderburen. T... Voir plus
L'entreprise a répondu
We kwamen kijken voor een nieuwe vloer. Toen we binnenkwamen, super hartelijk ontvangen en kregen we een lekker drankje aangeboden. Vervolgens enorm goed geholpen door Finn toen we eenmaal een keuze h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meer dan 100 soorten PVC Vloeren in ons assortiment. U bent ook welkom in onze showroom! Bekijk onze vloeren, bereken het aantal m2 en vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bovenlandweg 10, 7671BE, Vriezenveen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Goed ontvangen door de gastvrouwen en goed geholpen!

Réponse de bebovloeren.nl
Gastvrouw Angela en specialist Chris hebben ons fantastisch geholpen, de mannen van het magazijn Sander, Kevin & Thijs evenzo, hartstikke bedankt 10/10!

Réponse de bebovloeren.nl
De ontvangst is erg welkom, personeel staat graag voor je klaar!

Réponse de bebovloeren.nl
Zeer overzichtelijke winkel, ruim aanbod, goede prijzen en vriendelijk personeel!

Réponse de bebovloeren.nl
Wij hebben een prachtige vloer gekocht, en waren bij de keuze erg goed geholpen door Trudie. En als afsluiter een lekker drankje en koeken gekregen van Angela.
Dankje Bebo voor goeie service

Réponse de bebovloeren.nl
We werden enorm hartelijk ontvangen door Angela die ons een drankje en een snackje aanbood. Bij de keuze van de vloer werden we ook zeer goed geholpen door Naomi. Topservice en altijd gezellig om hier te vertoeven!

Réponse de bebovloeren.nl
Top ervaring gehad. Vriendelijke mensen en goede uitleg. Ook een goede prijs!

Réponse de bebovloeren.nl
We hebben een erg fijne ervaring gehad. Nadat we even rond hebben gekeken heeft Trudy ons goed geholpen en hebben we voor een goede prijs een prachtige vloer uitgekozen en wordt het bij ons geleverd en gelegd. Wij zijn erg blij!

Réponse de bebovloeren.nl
Het was een super ervaring! Lekker gegeten en gedronken en ze hebben ons piekfijn verder geholpen. Wat een service! Ze zijn ook zeer flexibel en aardig. We komen zeker nog eens terug😇

Réponse de bebovloeren.nl
Enorm veel keus en fijn geholpen, dikke aanrader!

Réponse de bebovloeren.nl
Bebovloeren hanteert aantrekkelijke prijzen op hun site. Bestellen en thuis afleveren is niet mogelijk. Ze willen je daar ter plaatse hebben. Om vervolgens te constateren dat die prijzen op hun website 'helaas niet meer beschikbaar zijn' of 'uitverkocht' en dat soort excuses OM je vervolgens iets aan te prijzen wat 3x zo duur is. Maar ja, je had er al 1,5 uur voor gereden!!! Een vorm van oplichting m.i.

Réponse de bebovloeren.nl
Leuke setting, hapje en een drankje bij binnenkomst!
Vlot geholpen, alles duidelijk en vriendelijk!
Genoeg variatie en als zeer prettig ervaren.

Réponse de bebovloeren.nl
Super vriendelijke mensen warm ontvangen met gratis eten en drinken,
Een snelle service
En het allerbelangrijkste heel goede prijzen!
Zeker een aanrader voor nieuwe klanten!

Réponse de bebovloeren.nl
Vriendelijk ontvangst met koffie en iets lekkers. Mooie pvc vloer gekocht, zeer goede kwaliteit en goedkoper dan elders.