Jeg fik god og personlig vejledning
Jeg fik god og personlig vejledning, da jeg købte min min sovesofa. Sovesofaens enkle design passer perfekt til mit hjem Stor anbefaling herfra.

Réponse de Bech & Bradley
Håndlavede sovesofaer i nordisk design. Vælg din sovesofa med chaiselong og integreret opbevaring, håndlavet i EU med certificerede materialer. Fås som 2 og 3 personers sovesofa i over 300 stoffer. Produceret ansvarligt med FSC-certificeret træ og ØKO-TEX certificerede tekstiler.
Danemark

Réponse de Bech & Bradley
Jeg købte i første omgang en sovesofa i Ikea, i håb om at kunne gøre et godt køb for billige penge, men endte alligevel med at skaffe mig af med den, fordi den alligevel ikke var så komfortabel efter 30-45 min. Men på personlig anbefaling endte jeg med at købe Bech and Bradley's "Dandy's", som virkelig er en gave til hjemmet! Det eneste jeg er sur over er jeg var for nærrig i starten og ikke gad at investere i en god sofa. Men Dandy's kan jeg ikke klage over, den er virkelig fantastisk!

Réponse de Bech & Bradley
Virkelig god Sofa. Begik fejlen i første omgang at spare, købte en billigere Ikea sofa jeg slog mig på i et par år, indtil jeg tog mig sammen og købte en ordentlig en. Efter anbefaling anskaffede jeg mig B&Bs Dandy. Det eneste jeg fortryder er jeg ik købte noget før, jeg glæder mig til at lægge mig i den hver dag hehe.

Réponse de Bech & Bradley
Vi har købt en meget fin sofa, som er behagelig at sidde i og kan ændres til sovesofa.
Vi er glade for vores køb og synes kvaliteten er god. Fin service ved levering.

Réponse de Bech & Bradley
Virkelig god service! Mega fin sofa, og super god kvalitet. Levering var super hurtig, og de var nemme at komme i kontakt med. Jeg elsker at de har så mange forskellige valgmuligheder af stof og materiale. Kan varmt anbefales!!

Réponse de Bech & Bradley
Købte en Dandy sofa, og blev personligt leveret og installeret og den er så super lækker - mange tak Mikkel og co. Dejlig oplevelse!

Réponse de Bech & Bradley
Har nu haft Dandy sofaen med chaiselong i over et år, og kvaliteten er absolut i top.
Den passer perfekt ind i min stue, har opbevaring, og gør også at jeg har plads til at flere gæster kan overnatte i min lejlighed( grundet at den kan foldes ud). Alle er vilde med den og bliver ofte spurgt hvor den er købt.
Kæmpe anbefaling herfra!

Réponse de Bech & Bradley
Jeg har købt en DANDY sofa i farven Tulia-03 og er virkelig glad for min sofa! Opbevaringen er super god til vinterjakker nu og jeg har haft overnattende gæster som har sovet på den udfoldelde sofa. Jeg fik et normalt lagen til at passe og der var ingen klager fra gæsten!
Derudover passer den godt ind i min lille stue.