Alles geregeld voor dag met verhuislift zodat we de boxspring ook via de lift naar boven konden doen. Nu komt ons bed met vertraging en moeten wij opnieuw een dag verlof nemen en opnieuw een verhuisli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Had een boksspring besteld die op aangegeven datum voor de deur werd geleverd . Keurig en netjes verpakt om schade tijdens transport en levering te vermijden . Aangename en bereidwillige chauffeur die... Voir plus
L'entreprise a répondu
Betrouwbare website waarbij je onmiddellijke feedback krijgt, op eender welke vraag. Bij bestelling, word je aan de hand van meerdere mails en een persoonlijk telefoontje, op de hoogte gehouden... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een online beddenshop gespecialiseerd in boxsprings. Gratis levering in heel België en betalen bij aflevering is mogelijk.
Zanddonkweg 5, 5144NX, Waalwijk, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Alles geregeld voor dag met verhuislift zodat we de boxspring ook via de lift naar boven konden doen. Nu komt ons bed met vertraging en moeten wij opnieuw een dag verlof nemen en opnieuw een verhuislift bestellen.

Réponse de Beddenplein
Eindelijk. Na drie weken op luchtmatrassen kamperen in de eigen slaapkamer staat onze boxspring er. De bezorger was stipt op tijd en heeft het bed in een mum van tijd in elkaar gezet. Met de net iets hardere toplaag wordt onze rug goed ondersteund. Wij vinden het precies goed!

Réponse de Beddenplein
Correcte en stipte leveren, en plaatsing zoals gevraagd.
Zeer tevreden over aangekochte product.

Réponse de Beddenplein
Na wat rond te hebben gekeken op de website besloten om naar de winkel te rijden. Om de bedden goed te beoordelen die we op het oog hadden. Daar werden we vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Vrij snel de keuze gemaakt tussen de bedden, één was lager dan we dachten. We hebben gelijk alles in orde gemaakt. Leverdatum en alle mailtjes die zouden komen kwamen ook. Bed was keurig op de afgesproken dag geleverd. We werden vooraf gebeld door de chauffeur die onderweg was. Chauffeur/monteur was hartstikke vriendelijk, nogmaals uitleg gekregen over de knoppen van het bed en hij had alles keurig achter gelaten. Wij zijn hele tevreden klanten.

Réponse de Beddenplein
Op een middag even naar beddenplein in Waalwijk gegaan, waar wij heel vriendelijk werden geholpen.
Ze kon de bestelling niet meteen door zetten ivm levering. Hiervoor hebben we wat heen en weer gemaild. Alleen jammer dat ons 11 aug was gezegd en uiteindelijk 20 aug is geworden.
Verder fijn dat je op de hoogte wordt gehouden wanneer ze komen en er ook nog gebeld werd. Prima geregeld met dd montage.
Nu lekker slapen op onze nieuwe bedden!

Réponse de Beddenplein
zou er nog een ster bijdoen maar ja misschien bij een open hemel dan.
geef 5 sterren omdat het zulke prachtige web site is en
zeer gemakkelijk zelf te kiezen.lukt het even niet dan heb je ook de mogelijkheid om via chat effe hulp te vragen krijg je direct hulp van de vriendelijke dames en is u boxspring zo gefikst.
de opvolging van u besstelling is nog makkelijker.
deze wordt zowel telefonisch als per mail duidelijk opgevolgd.de dag van levering is de leukste met nog eens een mailtje en een telefonisch contact opnemen.
de chauffeur was een heeel beleefd en behulpzaam man.200 procent gemotiveerd heeft samen met zoon boxspring in elkaar gezet in mum van tijd.dikke merci weet alleen de naam niet van hem.chaffeur nr1.
het slapen in mijn boxspring is zalig en leuk.hopelijk kan ik er nog vele jaren van genieten.ben er echt fier op.
zeer vriendelijke slaap achtige groeten en tot volgende

ik geef beddenplein 5 sterren vanwege
1. de duidelijke website
2. de bezorging ging door op de dag dat we hadden afgesproken meestal heb je dat als je wat besteld je pakje te laat komt hierbij beddenplein verliep alles zoals afgerpoken datum en uur was pakje geleverd op het verwachte tijdstip
3. mijn bestelling was zorgvuldig verpakt de bezorger was zeer vriendelijk
en tenslotte (heb het beste voor het laatste gehouden ) de matrassen die ik heb gekocht daarvan is de kwaliteit perfect rugklachten beginnen stillaan te verdwijnen (bedankt beddenplein) en dat voor bijna geen geld erg hoge kwaliteit met een prijs waar u geen nee tegen kan zeggen dus en welverdiende 5 sterren review

Réponse de Beddenplein
Wat is mijn dochter van 17 blij met haar nieuw bed!!! Ze slaapt al 2 dagen fantastisch in haar bed en wat een prachtig kleur dat olijfgroen. Tevens ook een goede service bij het leveren! Wij zijn een tevreden klant en dan vooral mijn dochter!

Réponse de Beddenplein
Perfecte levering en slaapt zalig😅 als alleenstaande moeder een weloverwogen keuze. Maar geen spijt van onze tweede aan koop.

SUPER!
Wij hebben 2 bedden bij jullie gekocht zeer goede kwaliteit!
Altijd netjes optijd geleverd heel vriendelijke chauffeur.
Een echte aanrader voor een nieuw bed te kopen
Wij zijn alvast tevreden over alles bij beddenplein !!!

Réponse de Beddenplein
Het bed werd mooi op tijd geleverd. Je kan chatten en info vragen , de persoon was zeer behulpzaam om te helpen. Mooie boxspring,makkelijk in elkaar te steken. Zoontje heel blij met zijn communie cadeau. Dank jullie wel!

Réponse de Beddenplein
Het is een geweldige boxspring, levering was zeer vlot!!
Elke nacht een zeer goede nachtrust, ik kan het iedereen aanbevelen. Wil je goed en comfortabel slapen? Waar wacht je nog op?

Réponse de Beddenplein
Perfecte levering volgende de gemaakte afspraken.
Vriendelijke chauffeur die de boxspring monteerde.
De eerste nacht erin heb ik uitstekend geslapen.
Bedankt

Réponse de Beddenplein
Zeer correct, vriendelijk en behulpzaam. Is de tweede keer dat ik een bestelling plaats.

Réponse de Beddenplein
Na een defect aan de boxpring en een aantal mislukte pogingen om een nieuw boxpring te leveren, kan ik nu eindelijk zeggen dat ik hartstikke tevreden ben over het bed en de diensten die jullie hebben aangeboden. Ondanks de vervelende situatie van een defect boxpring, zijn de medewerkers van Beddenplein vriendelijk gebleven, en zijn ze hun afspraken nagekomen. De klantenservice is goed bereikbaar.
Bas heeft uiteindelijk mijn nieuwe boxpring goed in elkaar gezet en mij erg goed geholpen heeft met sjouwen van beneden naar boven en weer terug. Erg dankbaar hiervoor!
Met vriendelijke (slaap)groet

Réponse de Beddenplein
I don't usually give bad ratings... but those 2 Ibiza Box spring Are A Real Nightmare *(... The Matras And Sub- Matras Are Really Very Bad Quality... Wake Up Every Morning, And My Son As Well With Terrible Back Pain.

Réponse de Beddenplein
Havana heeft me in no-time ontzettend fijn op weg geholpen naar de juiste keuze, maat, kleur, stoffering voor mijn gewenste boxspring. Zo fijn en gemakkelijk op deze website is dat er direct mensen beschikbaar zijn en jouw de juiste informatie geven doorheen het zoekproces. Thanks Havana en bedankt voor jouw "engelengeduld".

Réponse de Beddenplein
Wat een gebruiksvriendelijke webshop! Je kan de kleurtjes gewoon aanklikken en je toekomstig bed in die kleur in een ingericht interieur zien staan. Maar nog belangrijker: alles verliep exact zoals het beloofd wordt!! Leuke prijs, perfecte communicatie, duidelijke leverdatum en de boxspring was super eenvoudig te installeren: echt een "plug and play" !