Bedemand Albertslund, Vallensbæk, Glostrup, Brøndby og Rødovre Bedemandsforretninger Avis 1 077

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I 2025 valgte vi bedemanden i Albertslund, hvor Michael var vores kontaktperson. Han guidede os trygt gennem hele forløbet og sørgede for, at vi hele tiden vidste, hvad der skulle ske og hvornår. V... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I kom som ønsket hurtigt og bevarede den gode ro overfor vores børn som netop havde mistet deres far. Jeg havde bedt om at i inddrog vores børn bedst muligt hvilket i levet helt op til. Generelt er... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt alt forgår over telefonen. Søde venlige og rare mennesker mødte os med stor empati for vores situation.

À propos de l'entreprise

1. Directeur funéraire
  2. Cimetière
  3. Avocat spécialisé en droit des aînés
  4. Entreprise de pompes funèbres
  5. Compagnie d'assurance funérailles
  6. Maçon

Informations provenant de diverses sources externes

Albertslund, Vallensbæk, Glostrup, Brøndby og Rødovre Bedemandsforretninger er en familieejet bedemandsforretning. Med fem fysiske bedemandsforretninger på Vestegnen, har vi altid mulighed for at tilbyde en samtale i dit lokalområde – enten hos dig eller i en af vores forretninger. Naturligvis tilbyder vi altid et helt gratis og uforpligtende møde, så du hele tiden har overblik over økonomien omkring bisættelsen eller begravelsen. Vi er den bedemandsforretning, der bliver anbefalet af flest mennersker, når der er behov for en bedemand. Alle opgaver udføres af vores eget personale og egne rustvogne. Du kan altid komme i kontakt med os hele døgnet året rundt. Kontakt en ægte lokal bedemand og ikke en der udgiver sig for dette, men kun findes på nettet.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Top stjerner til jer

Top stjerner til jer. Vi fik fra start super hjælp af bedemand Michael Fricke, pålidelig ærlig stabil . Og alt var som lovet ☀️ prisen holdte ingen overraskelser. Vil anbefale jer til alle. Bh søsteren Lene og Helle

7 avril 2026

Tryg og professionel hjælp

Han guidede os trygt gennem hele forløbet og sørgede for, at vi hele tiden vidste, hvad der skulle ske og hvornår. Vi havde en god kontakt både før, under og efter bisættelsen.
Tusind tak for den meget professionelle og respektfulde måde, hvorpå I har håndteret bisættelsen. Vi er dybt taknemmelige for jeres store engagement og for, at alle vores ønsker blev opfyldt.

2 avril 2025
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

I kom som ønsket hurtigt og bevarede…

Generelt er alle ønsker opnået og da bisættelsen fandt sted var der også bare ro og omsorg at mærke tak

16 mars 2026
Logo de Bedemand Albertslund, Vallensbæk, Glostrup, Brøndby og Rødovre Bedemandsforretninger

Réponse de Bedemand Albertslund, Vallensbæk, Glostrup, Brøndby og Rødovre Bedemandsforretninger

Kære Camila.
Tusind tak for din meget rørende og fine anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at høre, at I oplevede ro, omsorg og tryghed i en svær tid – især for jeres børn. Vi er glade for, at vi kunne leve op til jeres ønsker og være en støtte for jer hele vejen. De varmeste tanker til jer.
Bedste hilsner
Bendt

Bisættelse.

Det var en meget flot bisættelse fra Herstedvester
Kirke d.13.03.2026. Blomsterne var pyntet op i
Kirken og senere lagt på Gravstedet i et smukt Hjerte.

13 mars 2026

Hej Bjarne. Det var virkelig sødt af dig, at du gav dig tid til at skrive en anmeldelse. Kommer du i tvivl om noget, skal du bare kontakte mig.
Christian Andersen, Albertslund og Vallensbæk Bedemandsforretning

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor hjælp i en sårbar tid

Fra første samtale med den bedemand som kom til at hjælpe os med min mors bisættelse, følte jeg mig i gode og omsorgsfulde hænder. Der blev taget hånd om alting, og vi fik kyndig og kærlig hjælp.

30 mars 2026
Avis spontané

Kære Mai.
Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for, at have været en hjælp, for dig og din familie.
Bedste hilsen
Ole

Var fleksible

Var fleksible og samarbejdsvillige. Gav et økonomisk overblik, ingen overraskelser alt forløb som aftalt på en behagelig måde. Mange tak.

6 mars 2026

Hej Steen. Mange tak for din fine anmeldelse. Det var venligt af dig, at du gad tage dig tid til det. Hvis du skulle komme i tvivl om noget, skal du bare kontakte mig. Med venlig hilsen
Michael Wissendorf, Albertslund Bedemandsforretning.

Bare iorden hele vejen

25 février 2026

Hej Søren. Mange tak for din anmeldelse. Det var venligt af dig, at du gad tage dig tid til det. Hvis du skulle komme i tvivl om noget, skal du bare kontakte mig. Med venlig hilsen
Christian Andersen, Albertslund Bedemandsforretning.

Begravelsehjælp

I var hjælpsom, meget forstående i den svære situation.
I ordnet alt for os, intet at sættet en finger på, alt var til ug.

23 février 2026

Hej Vibeke. Mange tak for din flotte anmeldelse. Det var venligt af dig, at du gad tage dig tid til det. Hvis du skulle komme i tvivl om noget, skal du bare kontakte mig. Med venlig hilsen
Michael Wissendorf, Albertslund Bedemandsforretning.

Meget respektfulde

Under hele forløbet har Johny været så venlig, opmærksom og yderst respektfuld på alle måder.
Når man tænker på hvor følelsesladet man er i netop en situation hvor man skal sige farvel til sin far så kunne jeg ikke ha ønsket andre til at varetage den opgave for vores familie.
Tusind tak for jeres respektfulde måde at håndtere det hele på.

13 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en god oplevelse

Vi var så heldige at vi fik Ole Møller som vores bedemand. Han var virkelig behagelig at tale med og han virkede som om han havde al tid i verden til os og var meget medfølende. Han ordnede alt for os, så vi ikke skulle tænke på andet end at møde op i kirken.
Vi vil til enhver tid anbefale Albertslund Bedemandsforretning.

4 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Afsked med et kært familiemedlem

Jeg kan på mine og min families vegne på det varmeste, anbefale Albertslund, Vallensbæk, Glostrup, Brøndby og Rødovre Bedemandsforretninger. Vi følte os i gode hænder fra start til slut, hvilket var utrolig befriende, i en meget ulykkelig stund.

11 février 2026

Bedemand

Det virkede helt som det skulle og var meget fint. Men det var ikke præsten men os selv der skulle bestille plads på sognegården.

12 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Når man står i noget der er rigtig…

Når man står i noget der er rigtig skidt og får kontakt med dette bedemandsfirma så er hjælpen og det professionelle sindssygt godt. Alt der indebærer det at stå i en førstegangssituation som denne har i udført 100% og gjort det let at overskue alt det andet der følger med. Tusind tak for Jer

23 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var i vildrede da min mor døde

Jeg var i vildrede da min mor døde, der var så mange ting der skulle ordnes. Men Bendt var helt fantastisk, hans tilgang til det hele og hans hjælp undervejs var uvurderlig. Han var behagelig og flink og man følte virkelig man var i sikre hænder fra 1.samtale til efter bisættelsen.
Jeg vil anbefale Bendt og hans hold til hver en tid.
5 store stjerner herfra og det er kun fordi skalaen ikke er større!

15 janvier 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus