Ruben var min primære kontakt person. De leverer lige præcis dét de siger de vil levere. Og så er de venlige og forstående oveni. Tusind tak for hjælpen!
Lisez les avis des autres
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med BEDRI Consulting. Forløbet har været professionelt, struktureret og med en tydelig forståelse for både mine kompetencer og mine ambitioner. En særlig tak... Voir plus
Jeg har været i dialog med Sebastian inde fra BEDRI af flere omgange, hvor der har været utrolig god sparing i forhold til muligheder indenfor salgsbranchen. Ved hjælp af BEDRI har jeg været til to jo... Voir plus
Yousef var en riktigt bra rekryterare! Jag kan varmt rekommendera honom, det fanns en god dialog genom hela processen och han var väldigt trevlig och hjälpsam med att hitta de rätta jobben åt mig. Jag... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
BEDRI hjælper virksomheder i Danmark, Sverige og U.A.E med at finde deres næste topsælgere. Vi har hjulpet over 2.000 kandidater videre i karrieren, skabt flermillion vækst for vores kunder og opnået en Trustpilot-score på 4,9. Vores tilgang er enkel: Vi finder ikke bare kandidater til virksomheder – vi finder virksomheder, der fortjener vores kandidater. Når det rette match opstår, vinder alle.
Coordonnées de contact
Porcelænshaven 26, 1.sal, 2000, Frederiksberg, Danemark
- +45 53 27 60 10
- yousef@bedri.dk
- bedriconsulting.com
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super flinke og profesionelle fyre.
Super flinke og profesionelle fyre.
Havde en god samtale med Ruben, som gav god indsigt i forskellige muligheder af jobs.
Klar anbefaling herfra
Gode gutter det her
Gode gutter det her
De var super gode til selv at tage kontakt til mig og hjalp mig med at finde et utroligt attraktivt job. Ville ikke have været dem foruden. Top anbefaling!
Kvalitet over kvantitet
Kvalitet over kvantitet
Det nogle utrolig oprigtige og dygtige personer, som du vil møde hos Bedri Consulting.
Du kan føler dig 110% sikker på, at de kun vil dig det allerbedste! Det langsigtede partnerskaber der er i fokus.
Kæmpe ros herfra
Fantastisk oplevelse
Har haft fornøjelsen af Ruben og Yosuf. Igennem dialoger har de forstået min situation og mine behov. Utrolig god og effektiv oplevelse som har gjort at jeg starter op i et spændende job i marts. Har ikke andet en rosende ord til Bedri Consulting.
Anmeldelserne taler for sig selv….
Anmeldelserne taler for sig selv….
Gutterne fra Bedri Consulting er vildt imødekommende og fyldt med kærlighed i deres dialoger.
Mangler man et job, så kan man jo høre Bedri🫵🏻
Fantastiske og engageret mennesker
Fantastiske og engageret mennesker. Man kan mærke de brænder for at levere varen.
Køber ikke for virksomheden i sig selv. Men menneskerne bag det. Stærk anbefaling.
Jamen Helt klart 5 stjerner herfra
Jamen Helt klart 5 stjerner herfra
Man kan virkelige mærke at folkene bag, virkelig ønsker det bedste for begge parter, altså både som arbejdsgiver men især også os som modtager!
Jeg kan kun give min varmeste anbefalinger
Og tak for de gode snakke til både Yosuf og Ruben
Yousef og Ruben er et fantastisk team
Yousef og Ruben er et fantastisk team, endelig er der nogen der har styr på hvad de laver.
De sørger for god screening og matchmaking af kandidater og jobs, og finder fede muligheder frem til deres kandidater. Som ny eller erfaren sælger bør man klart bruge Bedri Consulting til at være sikker på at man kender alle sine muligheder og at man finder det helt rette job. Kan varmt anbefales! Med 8 år i salgsbranchen har jeg ikke mødt en duo som denne, der rykker brikkerne som de bør, og altid følger opgaven til dørs.
Ekstremt dygtigt team
Ekstremt dygtigt team, der faktisk lytter og forstår behovene. Kan klart anbefale at tage en snak med dem. En gnidningsfri process, der sparer en, fra en masse samtaler ved blot at tage en kort snak med bedri Consulting.
Fantastisk virksomhed med passion for sit arbejdet.
Puha, hvor skal jeg starte...
Sikke et sted fyldt med passion og kvalitet! Jeg har haft kontakt med Ruben, Sebastian og Yousef, som supplerer hinanden virkelig godt. Ruben gav en masse gode råd og hjalp mig godt i gang. Sebastian var en maskine, der systematisk afdækkede mulighederne hos de forskellige steder for at finde det perfekte match til mig. Til sidst guidede Yousef mig gennem den sidste del af processen, og resultatet var, at jeg fik et fantastisk job. Det er tre seje fyre, som formår at arbejde utrolig hurtigt på relativt kort tid – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Professionelle og behagelige unge mænd
Yousef kontaktede mig hurtigt efter jeg opsagde mit tidligere job, og kort tid efter havde jeg Ruben i røret, der hurtigt fik sendt mig til den første jobsamtale. Udover det var Ruben bare en herlig fyr at være i dialog med. Yousef og Ruben fulgte op både før og efter jobsamtalen og sørgede for at man blev fulgt godt og velinformeret igennem processen.
Hamrende effektivt samarbejde
Både Yousef & Ruben har været vanvittig dygtige og effektive i vores rekrutteringsforløb, og fik hurtigt sendt en masse relevante kandidater vores vej. Kan varmt anbefales til alle der løbende skal ansætte skarpe sælgere, uanset ancienniteten.
Kan klart anbefale Bedri Consulting.
Jeg havde en super fed oplevelse med Bedri Consulting, samt en rigtig god dialog med Ruben. De tilbyder fantastisk rådgivning og er super løsningsorienteret. De formår at matche ens kompetencer, med fremtidige arbejdsgiver. Kan klart anbefales herfra :)

10/10!
Jeg havde for 2 uger siden et møde med Ruben og Yousef, hvor jeg blev mødt med råd og sparring ifht. min jobsøgning. Her blev jeg tilbudt et job indenfor en uge fra hvor jeg blev kvalificeret. Det er 10/10 herfra, og kan helt klart anbefales!

Réponse de BEDRI
Fyren her har sgu styr på hvad han…
Fyren her har sgu styr på hvad han laver ingen tvivl om det, han er en skide flink fyr og forstår folk han er i kontakt med, så hvis du står og overvejer et nyt arbejde men ikk’ ved helt hvad det skulle være, så kontakt ham.. Yousef skal skam nok hjælpe dig på vej!

Yousef
Yousef tog sig virkelig tid til at forstå mine kompetencer, ønsker og mål og matchede mig med en stilling, der passede perfekt til mine kvalifikationer. Hans kommunikation var altid klar, og han var tilgængelig for spørgsmål og sparring undervejs, hvilket gav mig en stor tryghed.
5 STORE Stjerner herfra!

Tak til Bedri Consulting
Tak til Bedri Consulting
Jeg vil gerne takke jer for den fantastiske hjælp og støtte, I har givet mig. Jeres ekspertise, professionalisme og dedikation har gjort en kæmpe forskel, og jeg sætter stor pris på det arbejde, I har lagt i at hjælpe mig.
Tusind tak for jeres uvurderlige rådgivning og støtte. Kan klart anbefales til andre der vil finde et nyt job!
Med venlig hilsen,
Daniel.

Réponse de BEDRI
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Bedri Consulting. De var både professionelle og hurtige i deres arbejde, og det var en fornøjelse at snakke med dem. De hjalp mig hurtigt med at få en jobsamtale og var meget forklarende gennem hele processen. Selvom jobbet ikke viste sig at være det rette for mig, var alt helt fint, og jeg ville helt klart anbefale dem til andre. Bedri Consulting er et pålideligt rekrutteringsfirma, som virkelig gør en indsats for deres kandidater.

Réponse de BEDRI
Jeg havde fornøjelsen at blive…
Jeg havde fornøjelsen at blive kontaktede af bedri Consulting, hvor de hjalp mig med at sikre en praktikplads. Stor tak skal lyde til Yousef. Så hvis der er nogle der muligvis skulle blive kontaktede af dem så det fordi, de ser en mulighed i dig og den virksomhed som de gerne vil rekruttere dig til. Men igen helt perfekt rekruttering.

Réponse de BEDRI
Virkelig fed oplevelse og dejlig…
Virkelig fed oplevelse og dejlig kvalitet gennem hele forløbet! Han tjekker op regulært for at høre, hvordan processen går så man føler sig mest sikker, hvilket er virkelig dejligt 💪

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.