Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en masse tilbud dagen efter jeg havde oprettet bilen. Jeg valgte et tilbud og blev kontaktet af køber. Vi arrangerede afhentet og betaling foregik ved afhentning. Køber stod for afmelding af b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin oplevelse, hvor BedsteSkrotPris.dk hjalp os med at få solgt vores VW Up efter en påkørsel. Første køber hoppede fra, men hurtigt kom ny køber på banen, og indenfor kort tid var pengene på vo... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Så nem side at bruge og hurtig respons fra flere interesserede ophuggere/købere. Vi fik 1400kr mere end skrotprisen👏🏻 Vær OBS på at du ikke nødvendigvis kan regne med km-antal/afstand til køber, da... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Solgte min svigermors bil,da hun ikke kan køre bilen mere og da den skulles synes,ville hun af med den. Jeg fandt bedste skrot priser på nettet,skrev en beskrivelse af bilen og dagen efter blev jeg r... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Véhicules & transport

Écrit par l'entreprise

Få op til 40% mere i skrotpræmie for din gamle bil, ved at vælge den rigtige autoophugger. Vi indhenter 3 tilbud fra ophuggere i hele landet. Du vælger den bedste pris! www.BedsteSkrotPris.dk

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse.
Det hele fungerede fra start til slut.
Marcus vejledte os og svarede på spørgsmål.
De bedste anbefalinger herfra.

25 juin 2025

Jeg har brugt Bedsteskrotpris

Jeg har brugt Bedsteskrotpris, på vegne af en af mine klienter, og det var ikke en sag der bare var lige til, bedste skrotpris havde forståelse for at vi skulle have flere ting til at lykkes, og jeg havde flere bydere i spil, men fik langt den bedste pris her! Tak for et godt samarbejde

20 juin 2025

Fremragende service

Jeg tog telefonisk kontakt til flere ophuggere.
Den der var nærmest, ville give 1.500kr for min Peugeot i skrotpræmie.
Oprettede et salg på bedsteskrotpris, og fik derefter to tilbud på 1.500kr, samt et bud på 3.500kr.
Jeg valgte selvfølgelig den sidste.
Til min store overraskelse kunne jeg se, at det var selvsagt samme firma som lå tættest på mig (Henne Autolager), der havde budt 3.500kr.
De afhentede bilen dagen efter, men pengene kom ikke som aftalt.
Jeg kontaktede bedsteskrotpris via mail, og vupti… pengene var der dagen efter.
I mit tilfælde intet af sætte en finger på fra bedsteskrotpris!
Hurtigt, nemt og super effektivt!
Kan KUN anbefales herfra!

24 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har endnu ikke modtaget den aftalte…

Jeg har endnu ikke modtaget den aftalte pris. Da køber nægter at betale det aftalte beløb. Og bedsteskrotpris ikke vil tage ansvar for at at sælger modtager aftalte pris. Køberen nægter at betale det resterende beløb fra statens normale 2200kr og op til 3800 kr, som køber selv havde budt.
Bedsteskrotpris fralægger sig bare alt ansvar om at deres kunder bliver syndt

4 juin 2025
Logo de Bedsteskrotpris

Réponse de Bedsteskrotpris

Hej Søren,

Først og fremmest er vi kede af at høre om din oplevelse. Forløbet med den pågældende ophugger har været under al kritik, og samarbejdet med ophuggeren er taget til efterretning.

Jeg kan dog ikke genkende din beskrivelse af at 'vi fralægger bare alt ansvar'. Vi har haft en løbende dialog både skriftligt og telefonisk efter vi er blevet gjort opmærksom på sagens forløb. Og vi har faktisk valgt at udbetale det rest beløbet på kr. 1600,- på trods af det ikke er os der har fået bilen. Du skulle altså have fået det fulde beløb som er aftalt på 3.800,-

@Søren, din anmeldelse giver altså indtryk af du ikke har modtaget 3.800,- Jeg håber meget du vil præcisere din anmeldelse så den giver et mere retvisende billede af forløbet.

David
/Bedsteskrotpris.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Kompetent og imødekommende betjening af Marcus

Jeg fik en fantastisk kompetent og imødekommende service/betjening af Marcus hos Bedsteskrotpris. Endvidere skal der lyde et kæmpe stort tak til J-S AUTO i Viby J. for køb og hurtig afhentning af bil samt overførsel af købsprisen. Havde jeg mulighed for det, gav jeg gerne 10 stjerner

4 juin 2025

Højeste bud

Jeg havde aldrig prøvet at skrotte en bil, så jeg startede ud med at google, og så dukkede bedsteskrotpris op. De kom med et flot bud på min bil, men jeg var lidt skeptisk og tænkte at jeg nok selv kunne finde et bedre tilbud. Men det kunne jeg ikke! Jeg kontaktede 6 forskellige opkøbere, og ingen kunne matche det flotte bud fra bedsteskrotpris, så jeg valgte at acceptere deres bud. Processen var nem og lige til, og jeg havde pengene på min konto allerede dagen efter.

22 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Anden gang jeg benytter mig af…

Anden gang jeg benytter mig af BedsteSkrotPris, det gik som første gang bilen blev solgt på små 24 timer. Køber betaler, afhenter på adressen samt afmelder bilen. Super nemt, super hurtigt, super tilfreds. BedsteSkrotPris kan varmt anbefales.

24 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fast service and great service delivery

They were quick to process my quotation and gave me a good selection of offers. But thats not the best part...after processing the scrapping and receiving the amount from motorstyrelsen I had still not received the oustanding amount from the scrapyard, even after sending the scrapyard multiple emails to follow up. So I contacted skrotpris and they followed up with the scrapyard and I received payment 2 days after that. They have great aftersales service! Thank you skrotpris!

26 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM HER

HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM HER
Jeg lagde min bil ind 2 gange og hørte ikke et eneste ord fra dem så jeg vender ihvertfald ikke tilbage

22 mai 2025
Logo de Bedsteskrotpris

Réponse de Bedsteskrotpris

Hej Alexander,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi har forsøgt at identificere din sag, men uden held. Vi har også kontaktet dig via Trustpilots system for at få yderligere oplysninger, men har desværre ikke modtaget noget svar.

Hos Bedsteskrotpris.dk sender vi tilbud inden for 24 timer i langt de fleste tilfælde. I de få tilfælde, hvor det ikke sker, skyldes det typisk, at vi har brug for yderligere informationer om bilen. Du nævner selv citat ’…jeg vender ihvertfald ikke tilbage’ – hvilket naturligvis gør det vanskeligt for os at hjælpe dig videre i processen.

Jeg tillod mig at læse dine øvrige anmeldelser. Jeg kan se du generelt har dårlige erfaringer med at handle online. Måske en opfordring kunne være ikke at handle så meget online?

Vi gør os umage for at give alle vores kunder en god oplevelse og lægger vægt på god kommunikation i begge retninger. Det betyder også, at vi er afhængige af at høre tilbage fra dig, hvis vi har spørgsmål eller brug for afklaring.

Hvis du stadig ønsker vores hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon 69 16 17 40 – vi står klar til at assistere.

Teamet hos Bedsteskrotpris.dk

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus