Uigennemskuelig proces omkring handlen, hvor man risikere at blive fanget i noget man så ikke kan fortryde. Vil fraråde andre at bruge denne hjemmeside og i stedet selv undersøge priser.
Lisez les avis des autres
Desværre kan jeg ikke give negativ stjerne, men at en forespørgsel på pris bliver betragtet som et salg er mig ubegribeligt. Jeg kan under ingen anbefale denne virksomhed til andre. Den bilhandler... Voir plus
Anbefaling: læs godt efter inden du interagere med hjemmesiden, haha. Jeg fik hurtigt tilsendt forskellige tilbud, som jeg ventede med at reagere på. Hvad jeg ikke vidste var, at min bil blev solgt... Voir plus
Fik formidlet kontakt til en ophugger, der dog var en del udfordringer med. Tog derfor kontakt til Bedsteskrotpris, der reagerede meget hurtigt og resolut. Inden for en times tid, var ophuggeren vågnet op og efter lidt frem og tilbage, lykkedes det hele. Jeg tænker ikke, at det var lykkedes uden indgriben fra Bedsteskrotpris. Tak for god og hurtig service.
Det er et platforetagende
Det er et platforetagende. Jeg klikkede på ok og hørte intet. Afhændede naturligvis bilen til anden side, til en langt bedre pris, og nu har de den frækhed at sende en faktura på 129 kr og truer med et rykkergebyr på 250 kr hvis jeg ikke betaler rettidigt. Har netop anmeldt svindlerforetagenet til forbrugerombudsmanden. Hold jer langt væk fra de "bondefangere"
Jeg indhentede tilbud på bedste…
Jeg indhentede tilbud på bedste skrotpris.dk og fik 1100kr mere end skrotpræmien ved at køre små 40km for at aflevere bilen. Super nemt
Blandede følelser, men godt slutresultat
Anbefaling: læs godt efter inden du interagere med hjemmesiden, haha.
Jeg fik hurtigt tilsendt forskellige tilbud, som jeg ventede med at reagere på. Hvad jeg ikke vidste var, at min bil blev solgt på, hvad efter sigende var en auktion. Det anede jeg intet om før køberen ringede mig op.
Det fremgik ikke så tydeligt, hvad jeg egentligt sagde ja til. Heldigvis var der forståelse fra købers side og vi fik lavet en fin aftale.
Nemt og effektivt
Bedsteskrotpris kan anbefales og…
Bedsteskrotpris kan anbefales og autoophug.dk som jeg afleverede bilen til i går var ekstremt hurtige, allerede dagen efter var pengene sat ind på mon konto og bilen afmeldt
Jeg er skuffet
Jeg er skuffet. Jeg fik en regning på kr. 129,- for ikke at have benyttet mig af tilbuddet jeg havde accepteret (ved tastetryk, ikke NemID eller andet officielt).
Rigtig skidt forretningsmodel at tjene penge ved bondefangeri.
Svindel
Man viser et. Billede af en trust score på 5...men folk bliver skuffet. Hold jer væk...
Brugt bildør slet ikke i den tilstand der var lovet skriftligt.
Bedsteskrotpris bekræftede skriftligt inden køb, at en forespurgt bildør var komplet og monterings klar. Desvære ankom en helt nøgen dørramme. Ved fremsendelse af klage blev jeg bedt om at kontakte den skrothandler der havde leveret døren, hviLket jeg gjorde. Skrothandler kunne ikke umiddelbart svare og lovede at ringe tilbage med en forklaring, hvilket ikke skete. Ved fornyet henvendelse til Bedsteskrotpris, kommer der en skriftlig beklagelse og at det sker at en sag havner mellem 2 stole???.
En stjerne til Bedsteskrotpris er en stjerne for meget!
Jeg indhentede skrotpris på min bil…
Jeg indhentede skrotpris på min bil gennem bedsteskrotpris, og fik 1000kr mere for den end almindelig skrotpris, så er super tilfreds
Hurtigt og nemt .
Hurtigt og nemt .
Ophugger var også meget hurtig og hjælpsom
Hurtigt og nemt
Det fungerede bare og så var det nemt at bruge.
Det fungerede bare og så var det uhyre nemt at bruge.
I mail og på hjemmeside henviser de til…
I mail og på hjemmeside henviser de til at de har fem stjerner hos Trustpilot, dog uden at der er nogle der har anmeldt dem.
De svare hurtigt på mail, også i weekenden.
Tjek selv prisen lokalt, jeg fik 1500 mere ved det.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.