Beka bygg-måleri AB Avis

2. aussi dans
  3. Charpentier
  4. Service de nettoyage
  5. Société de construction

Företaget har varit verksamt sen 2017 med säte i Marks Kommun. Specialiserade på måleri.

Bien

TrustScore 4 sur 5

11 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Varning för detta företag

Den här mannen är ingen expert. Jag har varit en kvalificerad målare i 35 år och var anställd av detta företag. Jag har aldrig upplevt det sätt som den här mannen arbetar och driver sitt företag i mitt liv. Han applicerar inte färg. Han kan inte heller måla professionellt och smetar ut färg på möbler, golv och annat. aldrig upplevt det sätt som den här mannen arbetar och driver sitt företag i Jag skulle kunna skriva många fler dåliga saker om det här företaget men jag har inte tid. Jag har sagt upp mig och vill ha mina lönespecifikationer och ett arbetsgivarintyg. Jag har inte fått något från honom. Han betalade mig inte min sista lön. Eftersom dessa dokument saknades lurade han mig också på min arbetslöshetsersättning. De goda omdömen som det här företaget har fått beror enbart på det arbete jag har utfört.Jag kan absolut inte rekommendera det här företaget!!!

31 juillet 2024
Avis spontané

Bra utfört jobb med hög kvalitet

Montering av nya fönster, altandörr och ytterdörr.

+ Bra dialog med kunden (mig), både före och efter.
+ Hög kvalitet på jobbet.
+ Trevliga personer som sätter kunden i fokus och följer upp att resultatet är som kunden önskat.

Jag är genuint nöjd kan varmt rekommendera Beka Bygg&Måleri..!

14 octobre 2024
Avis spontané

Jag valde Beka bygg-måleri AB för jag var medveten om att företaget inte tillhör de största i branschen.

När jag första gången träffade en representant för företaget och diskuterade en kommande offert betr. viss ommålning av vår villa visste jag inte att det var ägaren till förtaget som redan då uppvisade en positiv sida tack vare sitt agerande, kunskap och långa erfarenhet. Senare blev det ganska lätt att välja detta företag eftersom jag var fullt medveten om att det fanns ett proffsigt engagemang i entreprenaden. Slutresultatet blev strålande och jag är mycket nöjd och tacksam. Allt blev som jag hoppats och jag kan därför rekommendera företaget för liknande arbeten.

2 septembre 2024
Avis spontané

Jag anlitade nyligen Beka Bygg-måleri…

Jag anlitade nyligen Beka Bygg-måleri AB för ett måleriprojekt och jag är helt imponerad av deras arbete. De var otroligt snabba med att svara och kunde börja arbetet på mycket kort varsel, vilket var enormt uppskattat.

Teamet på Beka Bygg-måleri AB var extremt professionellt och effektivt. De stod inför en omfattande arbetsbörda men hanterade det med enastående skicklighet och en uppenbar uppmärksamhet på detaljer. Resultatet av deras arbete är fantastiskt och överträffade mina förväntningar.

Det var en ren fröjd att samarbeta med Beka Bygg-måleri AB. Deras förmåga att leverera arbete av hög kvalitet inom en stram tidsram är verkligen imponerande. Jag rekommenderar dem starkt till alla som behöver professionella målningstjänster och kommer utan tvekan att anlita dem igen för framtida projekt.

1 novembre 2023

Väldigt serviceinriktade

Väldigt tillmötesgående, arbetet utfört i tid, snabbt och med kvalitet. Jag är mycket nöjd och ger Beka högsta betyg, kommer anlita dem igen när jag behöver renovera.

16 juin 2023