Lisez les avis des autres
N'a pas répondu aux avis négatifs
Harde schijf
Ik heb via deze site een harde schijf besteld, na ontvangst meteen aangesloten kreeg ik de melding dat de schijf beschadigd was. Laten scannen en toen kon ik wel door, alle belangrijke foto's overgezet, dag erna wil ik de rest afmaken doe ik de harde schijf weer aan de PC, is de hele schijf leeg en knetterd hij. Mail gestuurd naar klantenservice en nu moet ik zelf de kosten betalen voor het retourzenden naar ALBANIE, ik bestel bij een winkel in Amsterdam... sturen is nog duurder dan de schijf, dus bij deze opgelicht voor €30
Wat een ellende
Wat een ellende! Denk je iets in Nederland gekocht te hebben , blijkt dat het uit Hong Kong komt. Koop hier niks! Want het is troep, slechte kwaliteit en je krijgt je geld niet terug. Sturen ze standaard opgestelde mails ondertekend met Simone. Maar het is Justin Cox , Vlasveld 38 in Hulsberg., eigenaar van de eenmanszaak Bellaza Amsterdam. Triest als je zo met andere mensen om kunt gaan.
Onbetrouwbaar
Je kunt niet makkelijk terugsturen. De harde schijven die ik heb ontvangen werken niet. Eerst zeiden ze dat ik de verzendkosten zelf moest betalen, óf ik moest bewijsmateriaal aanleveren van dat de schijven niet werkten. Dat heb ik gedaan, toen was de optie voor terugsturen tegen verzendkosten opeens verdwenen en kon ik 40% terug krijgen, dat is dus minder dan de helft of een waardebon van 85%. Koop hier niks! Stom, ik lees zelf meestal altijd eerst reviews, nu niet gedaan. Maar geloof al het slechte wat er geschreven staat!
Alles ging mis ik heb een nek massage…
Alles ging mis ik heb een nek massage apparaat gekocht wel over Klarna betaling de bestelling kwam naar 14 dagen en omdat de bestelling zo lang duurde had ik 50 50 % korting ontvangen dus ik moest nog 18 euro betalen en ja... de apparaat deed niets ik mocht zelfs nog een tweede apparaat ontvangen .. maar ook deze deed niets...ik had dan contact per mail ze hebben excuses aangeboden maar geen retour geboden niets ik heb 18 euro voor niets. Is geen vermogen.. maar deze bedrijf moet gestopt worden . Mvg Petra
Bestel hier niet!
Bedankt voor uw bericht! We begrijpen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed, en we willen u graag een geschikte oplossing aanbieden.
Optie 1:
Ontvang 40% van het totale bedrag terug, zelfs als u al een gedeeltelijke terugbetaling heeft ontvangen. Het resterende bedrag wordt terugbetaald zodat uw totale terugbetaling 40% bedraagt.
Optie 2:
Ontvang een cadeaubon ter waarde van 85% van de aankoopprijs voor toekomstige aankopen in onze winkel.
Optie 3:
Stuur het product terug op eigen kosten en geef ons het trackingnummer door, zodat wij uw terugbetaling kunnen verwerken. Houd er rekening mee dat de kosten voor de retourzending voor uw rekening zijn, en de verwachte kosten liggen tussen de 20 - 40 EUR.
We werken samen met een duurzaam retourcentrum in Albanië, waar geretourneerde producten lokaal worden gedoneerd en verantwoord worden verwerkt.
Hopeloze servicedesk
Besteld bij Bellaza Dom.
Ik lees dat bestselling 169808 naar het verkeerde huisnummer gestuurd wordt.
Ik reageer 10 minutes nadat ik mijn bestselling geplaatst heb.
10 mails vender krijg ik de toezegging dat dit is aangepast dus niet.
De track en trace veranderde niet.
Ik weer gereageerd en krijg te horen jammer voor je maar jouw probleem.
Nee de servicedesk waar je naar moet mailed is huilen met de pet op.
50 euro weg.
Ik bestselling hier nooit meer iets.
Ik laat de beoordeling aan eenieder over maar hier een stuk uit de emailwisseling zodat eenieder zelf kan bepalen wat ze met het antwoord van Belleza doen
Hallo Jan,
Allereerst, bedankt voor het contact met ons opnemen! Jouw bericht is ontvangen en we zijn enthousiast om je te helpen met je verzoek. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop en we zijn hier om je ervaring met ons zo soepel mogelijk te maken.
Ik ben blij om te delen dat we met succes je adres hebben bijgewerkt in ons systeem! Je bestelling is nu helemaal klaar om zo snel mogelijk naar je toe te komen. We kunnen niet wachten tot je je items ontvangt en er volop van kunt genieten!
Als je nog meer vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om dit proces zo eenvoudig en plezierig mogelijk voor je te maken!
Dank je wel dat je voor ons hebt gekozen!
Ik hoop je correct van dienst te zijn geweest! Voor verdere vragen kun je altijd bij ons terecht.
Simone
op 1 januari een SSD schijf besteld en…
op 1 januari een SSD schijf besteld en ontvangen. Blijkt niet goed te functioneren. Ben al een maand bezig om deze retour te krijgen. Heb al op verzoek 2 x foto en een video gestuurd op hun verzoek. Resultaat is echter dat ik nog steeds geen oplossing heb. Waardeloze webshop, voel me opgelicht.
Heb mijn portable harde schijf gewoon…
Heb mijn portable harde schijf gewoon geleverd gekregen via DHL.
Was 10 euro goedkoper dan elders.
Koop geen producten via deze site
Koop geen producten via deze site. De producten worden besteld via bekende Chinese websites. Ik had een externe schijf besteld, maar die werkte niet. Ik kreeg de opties: óf 40% van het aankoopbedrag terug, óf het product retourneren. De retourverzendkosten bedragen €30 tot €40, omdat het “duurzaam” naar een bedrijf in Albanië zou moeten worden gestuurd. Pure oplichterij! Koop hier nooit iets.
Jammer genoeg lees ik de recensie nu…
Jammer genoeg lees ik de recensie nu pas. Maar als ze Amsterdam leest dan denk je dat hij een bedrijf is uit Amsterdam.
Dit is mogelijk een oplichtersFirma die opereert als Belleza Amsterdam.
Ik heb sedert December een een draagbare SSD schijf besteld en heb dit ook nog verzekerd.
Pakket achterhalen en communicatie met dit bedrijf is niet te doen . Je krijgt een melding dat het pakket onder weg is en daarna is het afgelopen je kan het niet meer tracken want niet klopt meer.
Per mail krijg je een standaard bericht.
Retourzending is naar het buitenland en…
Retourzending is naar het buitenland en je moet het zelf betalen.
26€ ze raden aan om het te verzekeren komt er nog eens 10€ bij en dan is het nog maar de vraag of dat je retour geaccepteerd wordt.
Lange levertijd en was wel op voorraad en wat blijkt komt het uit China.
Misleidend trap er niet in mensen.
Ik heb m’n lesje geleerd.
Dropshipping alles komt uit China
Dankzij deze reviews ben ik optijd van gedachten veranderd en heb het pakketje geannuleerd, geweigerd en retour met de koerier meegestuurd.
Belachelijk dat er zulke oplichters bestaan die zich voor doen als een winkel. Ik hoef geen troep uit China, maar het wordt steeds lastiger om eraan te ontkomen met dat dropshipping.
Prodotto non arrivato
Dopo 30 giorni,l'orologio elettronico da donna non arrivato
Pagato 52 Euro con carta. Rispondono sempre di avere pazienza!!
Vreselijk bestelde een trui in de…
Vreselijk bestelde een trui in de kleuren oud roze en goud de scuffers trui en kreeg een neon roze met fluoride geele letters retour bewijs moet je aanvragen maar reageren doen ze niet
Ik vind 1 ster nog te veel
Ik vind 1 ster nog te veel
Sneakers gekocht en deze zijn erg slap
Zonde van het geld. Eens maar noit meer koop ik hier iets
Dit bedrijf kan zich beter Bellazerd…
Dit bedrijf kan zich beter Bellazerd noemen. Want zo voel ik me! Kwaliteit van het product wat wij hadden besteld (een hoodie) is van zee matige kwaliteit en bovendien komen de kleuren totaal niet overeen met hoe het product geproduceerd wordt. Verder is dit bedrijf zeer misleidend. Het doet het voorkomen alskof het in Amsterdam gevestigd zit, maar ondertussen is het een chinees bedrijf. Op de website schrijven ze dat retourneren en het aankoopbedrag teruggestort krijgen, zeer eenvoudig is. Maar het tegendeel is waar. Ze reageren slecht op mails waarin verzocht wordt om het retourformulier te sturen, en ze geven het vervolgens niet maar peoberen je alsnog misleiden door aanbiedingen als korting op ene nieuw product, klein deel van het aankoopbedrag terug te geven en het product te houden. En uiteindelijk blijkt dat het product tegen hoge kosten teruggestuurd moet worden naar China. Echt waar, ik voel me Bellazerd!!
Super slecht!!!
Egt super slechte communicatie, service egt totaal niet. 4 weken wachten op je bestelling, 15 euro betalen om iets naar Albanië te moeten retourneren en na 4 weken nog niks geretourneerd
Nederland doet miks terwijl wij door webshop worden opgelicht …
Beste Nederland wij worden opgelicht door heel veel web shops en jullie doen niks er zijn zoveel van zulke mooie namen winkel zogenaamd hoofdkantoor in Canada zoals pantino Amsterdam en Zwolle.
Van Halen Rotterdam en Bellazaamsterdam in Londen. Zijn fake ze kopen fake uit China en China stuur het door . Een voorbeeld ik bestel schoen €39 in China kost het €5 ze bestellen het en op onze adres die wij tijdens bestelling al hebben ingevuld en betaald. Dus na 5 weken krijgen wij rommels of helemaal niks.
En dit gebeur op grote schaal. Wat doet Europa en Nederland met zulke mensen en nep winkels Niks .
Dagelijks worden we overspoeld met fake sieraden op Facebook en internet web winkels ook youtube.
Stop dit en lieve mensen koop niks bij winkels waar geen retour adres is of zogenaamd later krijgt.
Want terug sturen heeft geen zin zei post.nl die dagelijks mensen krijgt met spullen te retourneren naar China nog meer geld kwijt is.
Ik was opgelicht door Van halen Rotterdam. €39 voor Eva laarzen. Post.nl zei geeft ze weg terug sturen voor €21 is zonde van je geld want u krijgt je geld niet terug en ben straks meer kwijt. Mooie Italië winkel namen met fake spullen. Zo geraffineerd zijn de oplichters. Wees alert niks bestellen koop bij shein, bonprix,bol.enz bekende winkels Fijne dag Els
Niets bestellen!!! Oplichting !!
Deze spullen komen waarschijnlijk gewoon uit China. Zelf even zoeken bij Shein of Temu en je bent goedkoper uit met een betere (retour)service!!
16 juli een badpak besteld en dit 22 augustus ontvangen! Paar keer geïnformeerd waar mijn pakketje bleef. Was onderweg…. Na laatste mail gezegd dat ik mijn bestelling wil annuleren. Wéér een bericht dat het echt bijna bezorgd gaat worden. Nu ik het heb zie ik dat de kwaliteit slecht is en zeer hoog uitgesneden. Om een retour nummer en formulier gevraagd zoals in de voorwaarden staat… krijg ik vervolgens 4 mailtjes!! Dat het spijtig is, of ik het niet wil houden met korting op een volgende bestelling. Na de 4e mail krijg ik dan eindelijk een adres. In China. Kosten uiteraard voor mezelf….
Hopelijk krijgt dit “bedrijfje” zoveel slechte reviews dat niemand er meer besteld en het snel opgedoekt wordt.
Geloof de andere reviews maar
Geloof de andere reviews maar. Ook hier anderhalve maand later nog geen badpakken en de zomer zit er inmiddels bijna op. Veel beloftes, niets gedaan. Klantenservice van lik-me-vestje. Gelukkig besteld via achteraf betalen, dus geen schade. Waarschijnlijk gewoon een drop shipper vanuit een zolderkamertje. Alleen hier bestellen als je van een uitdaging houdt of wat tijd om handen hebt.
En savoir plus sur les différents types d'avis.