BelleveuAvis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Produktet kom relativt hurtigt og virker også fint. Det gør ondt, hvis man har meget hår, men ellers fjerner den hårene (det tager dog længere tid end med skraber) men den efterlader dog huden blød.... Voir plus

SVINDEL!!! Ligesom en hel masse andre, har jeg måtte gøre indsigelse i banken.. da pengene er trukket, men jeg ikke har modtaget andet end en ordre bekræftelse. Tracking nummeret virker heller ikk... Voir plus

I bought 2 products and they only sent me one. Customer service doesn't answer to any of my emails also not answering the phone

Jeg modtog en vare som slet ikke levede på til noget som helst. Frygteligt produkt. Jeg sendte det retur via deres 30 dages returneringstjeneste og har aldrig fået mine penge retur. Kundeservice sv... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Penge trukket før varen er sendt

... hvilket man jo ikke må. De svarer hverken på mail eller på deres telefon. Så jeg kan nok godt vinke væk til de penge!

14 juillet 2022

Kære Katrine,

tak for din anmeldelse, men hvor er vi kede af at du ikke har kunnet få fat på os 😓

Jeg kan se at din pakke er blevet leveret til dig. Jeg håber virkelig at du er blevet glad for produktet. Vi er meget glade for at kunne hjælpe dig på vej til en silkeblød hud 💗

Fie fra Belleveu 💫

Bestilte hårfjerner for 9 dage siden.

Bestilte hårfjerner for 9 dage siden.. har ikke modtaget pakken endnu og ej heller fået svar på de mails jeg har sendt. Virkelig uprofessionelt

14 juillet 2022

Kære Mie,

hvor er vi kede af din øv-oplevelse. Jeg kan se at du har sendt pakken retur til os efter at have prøvet produktet. Jeg er ked af at vi ikke kunne hjælpe dig på vej til en glattere hud. Alle dine penge er selvfølgelig blevet refunderet 💗

Fie fra Belleveu 💫

Ikke modtaget pakke, penge trukket

Jeg bestilte en pakke d. 29.6.22 men har hverken modtaget mail om at pakken er sendt eller hørt andet fra firmaet. Pengene er trukket, og jeg har skrevet til firmaet to gange uden at have fået svar. Simpelthen for dårligt!

11 juillet 2022

Kære Freja,

tak for din feedback. Vi er meget kede af at din pakke aldrig nåede frem. Der er en ny Krystal hårfjerner på vej til dig gratis. Vi er glade for at kunne hjælpe dig på vej mod silkeblød hud 💗

Fie fra Belleveu 💫

Pengene trukket, men ingen pakke

Jeg har bestilt på hjemmesiden d. 26 juni. Allerede dagen efter var pengene trukket, men har ikke modtaget min pakke. Pakken er bestilt med dao, men har modtaget en mail fra gls, hvor linket fortæller mig at gls ikke er i besiddelse af min pakke endnu.
Jeg har skrevet til kundeservice uden at få et svar tilbage.
Denne hjemmeside er kun ude efter ens penge

4 juillet 2022

Kære Emilie,

hvor er vi bare kede af at du ikke kunne få fat på os 😔

Vi håber at du har modtaget din Krystal hårfjerner, og hvis ikke så må du endelig ikke tøve, med at række ud efter os på belleveuaps@gmail.com 💗

Jeg har bestilt hos jer den 25-6 2022

Jeg har bestilt hos jer den 25-6 2022.
Der står i jeres reklame levering 2-3 dage, jeg skriver til jer den 29-6 2022, hvor jeg intet hører, skriver igen den 1-6 2022 hvor jeg stadig ikke har hørt noget fra jer, syntes det er dårlig kundeservice man finder hos belleveu

3 juillet 2022

Kære Anne-Marie,

hvor er vi kede af at du ikke har kunne få fat på os 😔

Hvis du sender en mail til belleveuaps@gmail.com så lover jeg dig at vi kan få vendt din oplevelse til noget positivt! 💗

Fie fra Belleveu 💫

Belleveu reklamerer med 2-3 dages…

Belleveu reklamerer med 2-3 dages levering. Jeg bestilte dog en pakke søndag den 26. juni og har i dag søndag den 3. juli fortsat ikke modtaget pakken. Onsdag den 29. juni modtog jeg en mail om, at pakken skulle være afsendt, men GLS, som skal levere pakken, har stadig ikke modtaget den. Belleveu har på Intet tidspunkt kontaktet mig for at give besked om, at pakken skulle være forsinket.

Jeg kan af gode grunde ikke sige noget om produktet, når jeg ikke har modtaget det. Men indtil videre kan jeg berette om falsk reklame og ringe kundeservice.

3 juillet 2022

Kære Laura,

hvor er vi kede af at du har haft sådan en dårlig oplevelse med os 😔

Fie fra Belleveu 💫

Jeg er kæmpe fan af denne metode

Jeg er kæmpe fan af denne metode, som giver glattere og mindre irriteret hud.

Rigtig god og venlig kundeservice.

27 juin 2022

Kære Betina,

Tusind tak for de fine ord, vi er glade for at produktet kunne hjælpe dig til glattere hud 💗

De 5 stjerner betyder utrolig meget for os ✨

Virkelig godt produkt

Virkelig godt produkt! Jeg er overrasket over hvor godt det virker. Der gik knap en uge fra jeg bestilte til jeg modtog produktet, men det var ventetiden værd.

21 juin 2022

Kære Line,

Tusind tak for din positive feedback, det betyder meget for os ✨

Vi er super glade for at produktet levede op til dine forventninger 💗