Wij hebben een continentale Bulldog die aan heel veel dingen allergisch is. We hebben een abonnement op de hypoallergene beloningsbox. Ik heb via mail doorgegeven waar Stella allergisch op reageert. E... Voir plus
Lisez les avis des autres
Goede producten en, volgens Indy de hond en Tijgertje de kat, ook ontzettend lekker. De runderoren en luchtpijpen worden altijd gevuld met zijn normale eten, natvoer. De konijnenoren met haar moet In... Voir plus
Wordt netjes op tijd bezorgd, en Jetje krijgt elke avond om 9 uur een botje en zit mooi op tijd klaar om het op te eten. Ik vind het vooral fijn dat het allemaal natuurlijk is en hopelijk niet gebl... Voir plus
Fantastische kwaliteit en blije honden! We bestellen regelmatig de XL Doorbijtersbox voor onze Mechelse Herders, en elke keer is het weer een succes. De kwaliteit van de snacks is uitstekend, de... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Eigenlijk zijn de botjes van Bello Box…
Eigenlijk zijn de botjes van Bello Box te lekker.
Hij wil elke dag wat lekkers.
Het is gewoon geweldig voor Tobi
Snelle levering, topproducten .Onze jongens zijn er gek op en we kunnen de boxen samenstellen naar hun smaak
TopBox voor extreme kauwer!
Zo fijn dat ik niet steeds iedere keer moet uitzoeken wat ik mijn extreme kauwer moet en kan geven.
Zo een goed gevoel dat je erop kunt vertrouwen en van uitgaan dat wat je geeft via Belllbox ook goed is.
Ik laat haar iedere dag ontstressen door middel van een kluif of bot waar ze twintig minuten op kan kauwen.
Voor mij zou de box groter qua inhoud mogen zijn. Ik wissel nu af met keiharde winterwortels zodat ik toekom met één box.
Ik maar vooral mijn hond zijn gecharmeerd van de knoerharde kopplaat ondanks de indringende lucht van deze kauwvlakken.
Ik tel de dagen af zo tegen de tijd dat de box weer komt.
Ik dacht eerst, best prijzig elke maand (abonnement) maar was er al snel achter dat ik zonder Bellobox meer uitgeef aan minder geschikt kauwmateriaal als ik het steeds los koop.
Snacks zonder troep
Heerlijke en eerlijke snacks.
Veel keuze in snacks en alles samen
te stellen naar behoefte van je hond.
Voor ons niets anders dan Bellobox!
Prima kwaliteit
Prima kwaliteit , de kleine stukjes keurig verpakt in weer afsluitbare zakjes .
De honden zijn er dol op .
Gezonde snacks
Ik bevestig dat deze gezonde snacks zijn voor je hond(en) om de mijne zijn er gek op.
Super kwaliteit en snel!
Wij zijn al jaren klant! Snelle verzending, onze hond smult en we krijgen altijd complimenten van onze dierenarts over het gebit van onze hond! Helemaal top 🍀
De snacks en kluiven zijn van heel…
De snacks en kluiven zijn van heel goede kwaliteit. Je kan met een gerust hart je hond laten genieten van de kauw- en andere snacks.
Al meerdere keren besteld
Al meerdere keren besteld. Mijn hond vind snack heerlijk bij bellobox.
Ga zeker nog bestellen.
Geen problemen met levering. Alles is tot nu toe naar wens.
Mooie verzorgde box met lekkers voor…
Mooie verzorgde box met lekkers voor mijn drie grote kauwers , ze zijn er zot van en ik veel geruster daar ze toch even bezig zijn 🤣vooral mijn twee Kaukasische herders hadden nood aan dit .
Ik heb het puppypakket besteld
Ik heb het puppypakket besteld. Onze Gerrit is er gek op. Snelle levering.
Bellobox is altijd top
Bellobox is altijd top ! Natuurlijk en lekker. Onze Viktor is zot van de konijnenoren met vacht.
Natuurlijke snacks van de beste kwaliteiten
Natuurlijke snacks van de beste kwaliteiten! Beter dan alles wat ik bij dieren speciaalzaken kan vinden. De hondjes zijn er erg blij mee.
Hond is dol op Bellobox
Ik ben al een behoorlijke tijd fan van Bellobox. Onze hond, een Duitse Staande Korthaar, is dol op de grote kluiven maar zeker ook op de belonings brokjes! De boxen van Bellobox zijn zeer gevarieerd en vind je hond iets niet lekker dan kun je dit aangeven. Verder is het 100 procent natuurlijk. Service is super en de bestelling is altijd snel binnen!
Myla is altijd blij met bellobox…
Myla is met ieder pakketje van bellobox blij!
Zelf vind ik het fijn dat het natuurlijke producten zijn!
De bezorging verloopt altijd vlot! Kortom niks op aan te merken!
Fan van de seizoens box.
Ik bestel elk kwartaal de seizoens box.
Onze hond heeft een hypoallergeen dieet en bij Bellobox vinden wij de juiste snacks.
En met een goed gevulde box kunnen wij weer een paar maanden vooruit. Het honden speeltje wat er altijd bij zit wordt door onze hond ook zeer gewaardeerd.
Prijs- Kwaliteit verhouding is prima.
Heerlijke snacks voor onze hond
Heerlijke snacks voor onze hond. Goede service en snelle reactie bij vragen.
Goede service alles goed te vinden op…
Goede service alles goed te vinden op de site en alle producten zijn smakelijk ontvangen door onze honden. En niet te vergeten een snelle levering
Goede kwaliteit
Snelle levering. Goede kwaliteit van producten. Onze Shanna vindt alles lekker en er zit geen rotzooi in de snacks.
L’expérience Trustpilot