Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde fået lavet en fejlbestilling som endte ud i en dobbelt bestilling og det havde jeg ikke lige råd til. Kontaktede BELLWELL og oplevede en fantastisk service og hjælpsomhed og de formåede at... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har taget produktet i 2 måneder. Er super tilfreds med både indvirkningen på min tarmfunktion, produktets smag og konsistens. Nemt at blande i smoothie. Skulle lige ændre i abonnementet og havde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Her er virkelig et produkt som holder hvad det lover 😊 min mave er glad igen og bonus for mig er, at jeg ikke længere føler den oppustede fornemmelse efter et måltid 😊 hej fra en tilfreds kunde 🙋‍♀... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Écrit par l'entreprise

Vores mission: Din mave i balance. Vores mission er at tilbyde dig videnskabeligt baserede, naturlige og bæredygtige kosttilskud af allerhøjeste kvalitet til din mave. Vi engagerer os dog ikke blot i at udvikle og markedsføre produkter der indeholder 100% clean og naturlige ingredienser, men også i at uddanne, give inspiration og rådgive dig, så du kan opnå en optimal tarmsundhed, på den måde der passer til netop dig – for lad os indse det, ikke to maver er ens, og det kræver hver sin tilgang for at give de bedste betingelser for en mave i balance.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Er meget flinke og hjælpsomme

Er meget flinke og hjælpsomme
Gut balance er et super godt produkt

12 janvier 2026

Hej Lis😊
Tak for den gode feedback og anmeldelse 💚
Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt – både med vores service, den hurtige levering og selvfølgelig Gut Balance. Det er præcis sådan en oplevelse, vi stræber efter at give.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele det med os🤗🤩

Noté 4 sur 5 étoiles

Super godt

Min mave er blevet glad 🤗🤩

10 janvier 2026

Hej Channette😊
Tusind tak for din skønne anmeldelse 💚
Hvor er det dejligt at høre, at din mave er blevet glad - det gør os virkelig glade! 🤗🤩

Tak fordi du deler din oplevelse med os!

Hurtig og nem

Pakken blev afsendt 10 minutter efter jeg havde lagt ordren og var klar til afhentning næste dag! Mega nemt og hurtigt :) Glæder mig til at prøve produktet.

30 décembre 2025

Hej Anne😊
Tusind tak for din fine og gode anmeldelse 💚
Hvor er det godt at høre, at leveringen var hurtig og nem - det betyder meget for os! Vi håber, du bliver rigtig glad for produktet og får en god oplevelse med det.

Rigtig god fornøjelse 😊

Tak fordi du deler din oplevelse med os og alle andre 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget glad for jeres produkt

Meget glad for jeres produkt, anbefaler det til alle. Aldrig har min mave føles så god før

24 novembre 2025

Hej Pia😊
Tusind tak for din skønne og fine anmeldelse 💚
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er så glad for produktet - og at din mave aldrig har føltes bedre! Det er netop derfor vi har lavet Gut Balance 😊 Tak for at anbefale os videre, det er vi utroligt taknemmelige for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan allerede mærke på fordøjelsen at…

Kan allerede mærke på fordøjelsen at det har en effekt. Kun brugt det nogle dage.

21 novembre 2025

Hej Lone😊
Tusind tak for din anmeldelse 💚
Hvor er det dejligt at høre, at du allerede efter få dage kan mærke en positiv effekt på din fordøjelse. Vi er rigtig glade for, at produktet hjælper dig så hurtigt!

Tak fordi du deler din oplevelse med os og andre 🙏😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er et helt fantastisk produkt

Det er et helt fantastisk produkt, som holder maven i orden og tilmed smager dejligt. Kundeservice er let tilgængelig og meget hjælpsom!

24 novembre 2025

Hej😊
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 💚
Det glæder os virkelig at høre, at du synes produktet både smager dejligt og hjælper med at holde maven i balance. Og hvor er det skønt, at du også har haft en god oplevelse med vores kundeservice - vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig!

Tak fordi du deler din oplevelse med os og andre 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig let og frisk at indtage efter i…

Dejlig let og frisk at indtage efter i lang tid at have taget HUSK. Og super kundeservice - modtog første pakke ramponeret efter transport, men det løste de hurtigt.

6 novembre 2025

Hej Vibeke 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 💚
Vi er glade for at høre, at du synes produktet er let og frisk at indtage - og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi beklager selvfølgelig, at den første pakke blev beskadiget under transport - det var godt at den nye pakke kom hurtigt frem til dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os! 🙏

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt

4 novembre 2025

Hej Helle 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 💚
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og produktet - det betyder meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

har gjort en kæmpe forskel på min Ibs…

har gjort en kæmpe forskel på min Ibs mave, min mave er blevet meget mere rolig, og knap så anspændt, får mine varmeste anbefaling! 🔋🩷🏃🫰

11 octobre 2025

Hej Mirjam 😊
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💚
Hvor er det fantastisk at høre, at Gut Balance har gjort en stor forskel for din IBS-mave, og at du nu oplever mere ro og mindre spænding. Det glæder os virkelig, at produktet kan hjælpe med at skabe bedre balance og velvære i hverdagen.

Tak for din varme anbefaling og for at dele din oplevelse – det betyder meget for os! 🙏

En stor anbefaling herfra

Efter mange forsøg med forskellige metoder, kosttilskud m.m. har jeg fået øjnene op for Bellwell. Jeg har nu taget Bellwell i over en måned, hvilket har gjort, at de mavegener jeg har døjet med i mange år er færre og lettere. Generelt kan jeg fornemme at min fordøjelse har bedre flow, og jeg føler mig lettere og bedre tilpas.

Det er dejligt nemt lige at tage 1-2 scoops i noget hyldeblomstsaft om morgenen og så ved man at man har gjort det godt for maven resten af dagen. Jeg glæder mig til at se hvordan det ser forhåbentlig kun fortsætter med at virke, der er ihvertfald håb forude 🤌

10 octobre 2025

Hej Isabella 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling 🌟
Hvor er det dejligt at høre, at vores produkt har gjort en forskel for din mave og fordøjelse. Vi elsker at høre, når vores kunder får mere ro i maven og føler sig lettere og bedre tilpas.

Tak fordi du deler din oplevelse - og for at have vores produkt, som en del af din daglige rutine 💚
Vi håber, du fortsat får glæde af produktet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Holder min mave i TOP FORM!

Det er vigtig for mig med en sund tarmflora. Gut Balance er præcis, hvad min mave har brug for. Jeg har fået ro i mine tarme, føler mig ikke oppustet mere og kan mærke forskel på energi/velvære. Det skal være en fornøjelse at have en SUND fordøjelse og maven elsker det!

9 octobre 2025

Hej Sundfokus 😊
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at Gut Balance gør sådan en forskel for din mave og dit energiniveau! 🌟 Det er præcis sådan, det skal være - en sund tarm giver en sund krop 🌿✨
Rigtig god fornøjelse med produktet fremover! 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har taget bellwell i en uge nu og…

Jeg har taget bellwell i en uge nu og kan endnu ikke mærke effekten🫣, men der skal jo gå minimum en måned? Jeg afventer resultater senere. Det var utroligt nemt at bestille og varerne kom lynhurtigt. Kundeservice er fænomenal og meget venlig.

3 octobre 2025

Hej Ann 😊
Tusind tak for din ærlige feedback 🙏 Det er helt normalt at der går længere end en uge, før man kan mærke effekten af produktet 🌿Vi anbefaler 3 måneder for at kunne vurdere den fulde effekt. Så det er helt forståeligt, at du endnu ikke oplever en forskel efter kun en uge 🫶 Vi håber levering, kundeservice etc. har været en god oplevelse.

Jeg kan se, at opskrifterne allerede er sendt til dig på mail 🥤✨ Håber de kan give dig lidt lækker inspiration til, hvordan pulveret kan indgå i hverdagen.

Tak fordi du deler dine tanker med os – det hjælper os med at blive endnu bedre 💚

Hurtig fin levering.

Hurtig fin levering.. Glæder mig til at komme i gang med produktet.

23 septembre 2025

Hej Vibeke😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt og fint 🚚✨ Vi håber, du får en rigtig god oplevelse med produktet! 🌿

Lækker produkt

God smag og god virkning

22 septembre 2025

Hej Dorthe😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du synes om både smagen og virkningen 🌿💚

Meget bedre fordøjelse

Efter kun 3 uger med Gut Balance er min mave og fordøjelse en helt anden! Tidligere kunne jeg gå 4-5 dage uden et toiletbesøg og nu er det forbedret til ca. hver 2. dag.
Det smager desuden dejligt, er virkelig nemt at bruge og passer helt perfekt ind i min hverdag.
Stor anbefaling herfra!

8 septembre 2025

Hej Emilie😊
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏
Det er skønt at høre, hvor stor en forskel Gut Balance allerede har gjort på din fordøjelse efter blot 3 uger 🌿
Vi er også rigtig glade for, at du synes smagen er god, og at produktet passer så nemt ind i din hverdag 💚
Tak for den flotte anbefaling – det betyder meget for os!

Super lækkert produkt

Super lækkert produkt! Det er ikke tit man finder sådan noget som rent faktisk smager godt, og dermed er nemt at drikke! 🎉

Ydermere kan jeg mærke en forskel i min mave - mindre uro og meget bedre fordøjelse, så jeg er glad!🙌🏻

5 septembre 2025

Hej Michelle 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🎉
Hvor er det dejligt at høre, at du synes produktet både smager godt og er nemt at drikke – det er vi rigtig glade for 💚
At du samtidig mærker mindre uro og en bedre fordøjelse, gør det kun endnu bedre 🙌
Tak fordi du deler din oplevelse!

Super godt produkt

Super godt produkt, der har en forfriskende og let smag. Jeg blander det i min vandflaske eller i min chiagrød og det fungere super godt.

Nem at bestille og hurtig levering.

Kan klart anbefales.✨💪🏻

7 juillet 2025

Hej Julie 😊
Hvor er det skønt at høre, at du synes om både smagen og virkningen af produktet! 💧✨
Tak fordi du deler dine tips med chia-grød og vandflaske – det lyder lækkert og nemt!
Vi er også glade for, at bestilling og levering har været en god oplevelse.
Tusind tak for anbefalingen! 💚

Maven spiller igen

Har prøvet lidt af hvert mod min mave der driller, men det her er første gang noget har haft effekt.

Efter cirka 14 dage begyndte jeg at mærke mindre uro og mere lethed i maven.

Bruger det nu dagligt og er meget tilfreds.

1 juillet 2025

Hej Jakob 😊
Hvor er det godt at høre, at maven spiller igen! 🙌
Tak fordi du deler din oplevelse – især når du har prøvet så meget andet uden effekt. Det betyder meget for os, at Gut Balance har gjort en forskel for dig på så kort tid 💚
Vi er glade for, at du er tilfreds og fortsat bruger produktet dagligt.

Nem og hurtig levering + Effektivt produkt

Det var nemt og hurtigt at handle hos Bellwell. Deres produkt, har levet op til forventningerne og jeg har nu styr på min mave problemer. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handle hos Bellwell. Tusind tak!

1 juillet 2025

Hej Jonas 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! 🙏
Vi er glade for at høre, at både leveringen og produktet har levet op til dine forventninger – og endnu bedre, at du har fået styr på maveproblemerne 💚
Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen hos Bellwell!

Noté 5 sur 5 étoiles

Endelig et produkt der hjælper på oppustethed.

Jeg har døjet med oppustethed så længe jeg kan huske og da en veninde anbefalede Bellwell tænkte jeg, at det var et forsøg værd da jeg har prøvet mange forskellige kosttilskud uden større virkning.

Nu har jeg taget det i 2 måneder og allerede efter et par uger kunne jeg mærke betydelig forskel. Min mave er meget mindre oppustet i løbet af dagen og den føles mere i balance.

Jeg kan derfor virkelig anbefale produktet til andre der måtte være generet af oppustethed.

16 juin 2025

Hej Viktoria 😊
Tusind tak for din varme og gode anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du har fundet ro og balance i maven med Gut Balance – især efter at have prøvet så meget andet uden held 💚
Vi er glade for, at din venindes anbefaling blev starten på en god mavefornemmelse 🌿
Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus