À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets
  2. Magasin de tennis

Informations provenant de diverses sources externes

Belomax, gespecialiseerd in de verkoop van ping-pong tafels en trampolines

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Heel nare ervaring met dit bedrijf!

Heel nare ervaring met dit bedrijf!
Op 23 december een biljarttafel besteld(als cadeau voor Nieuwjaar(!) Zou 27 december geleverd worden. Ik zou een mail aankrijgen wanneer deze werd verstuurd en ik deze kon volgen via track&tracé. Nooit een mail aangehad . Ik stuur op 28/12 een mail dat ik nog steeds geen mail heb gekregen en dus geen status van het pakket. Door de drukte kan ik begrijpen dat leveringen vertraging oplopen, alle begrip voor. Daarom ook gewacht met mailen.
Krijg ik op 28/12 te horen dat het artikel niet meer bestelbaar is en dus niet geleverd kan worden.. hier sta ik dan zonder cadeau.. er komt niets van excuses of dergelijke van hun kant en laten het uitschijnen dat de biljarttafel op 24 december op 'niet leverbaar' stond terwijl dit op 23/12 nog niet het geval was en dit dus niet mijn fout is maar die van het bedrijf! Anders kon ik deze ook niet bestellen en betalen. Ik zou een mail hebben gekregen met de melding dat het niet meer bestelbaar was, deze heb ik NIET aangekregen, niet in ongewenst niet in spam, alles nagekeken om er zeker van te zijn dat ikzelf niets over het hoofd zag. geen enkele moeite kwam er langs hun kant.. ik ben echt heel boos!!

28 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een topservice

Wat een topservice! Fantastisch gewoon. Voor onze zoon zijn verjaardag hadden we een pingpongtafel Cournilleau 200 grijs besteld. Deze zou een halve week voor zijn verjaardag geleverd worden. Echter was er schade aan. We werden via mail op de hoogte gebracht. Onze zoon was uiteraard zeer teleurgesteld. Belomax ging een nieuwe bestellen. Deze moest van Frankrijk komen. Dat zou 2 weken duren. Geen pingpongtafel dus op zijn verjaardag. In de mail die ik terugstuurde, had ik de teleurstelling vermeld. Ineens kregen we zeer snel een andere mail waarin stond dat de pingpongtafel op zijn verjaardag geleverd zou worden. Ik belde. Ze zijn telefonisch en via mail heel goed bereikbaar. Wat bleek. We kregen een upgrade zodat onze zoon toch een pingpongtafel had op zijn verjaardag. Wel een blauwe in plaats van een grijze. Dat nam hij er graag bij. Vooraf krijg je een mail met de dag dat een chauffeur van Belomax zelf gaat leveren. Je kan terugmailen of dat die dag past of niet. Je kan ook toestemming geven om het in je tuin of op een specifieke plek te zetten. Normaal leveren ze donderdag of vrijdag. Nu is er zelfs een chauffeur op woensdag komen leveren. Een dikke pluim voor jullie! Doe zo voort! Supertevreden klant!

26 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Kast amelie

Vandaag, 10/06/2024, hebben wij een kast geleverd gekregen die we dag voordien besteld hebben. Levering is een toppunt. Waarom zeg ik dat? Ze bellen speciaal om te vragen of ze die ergens kunnen laten als we niet thuis zouden zijn. Dat mocht en dat vind ik een service maar dat is niet alles. De doos die eromheen zat was nog een goede staat. Kast daarentegen ook!! Veel afval hebben we niet gehad. Met het ineenzetten van de kast merkte we dat het super gemakkelijk is.
Kwaliteit!
Super. Zo zalig t.o.v. De andere kasten die we hebben.

U heeft hier een adres die super tevreden zijn over de service en kwaliteit. Telefonische vriendelijkheid. Rekening houdend met de levertijd van de klant. Super!!

Complimenten aan de het personeel die deze levering in een goede banen geleid hebben van A tot Z.

10 juillet 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus