Benet Avis 645

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kontakt z obsługą klienta, zarówno zamówienie ja i zwrot poszedł bardzo sprawnie bezproblemowo bardzo polecam firmę - meble też były super( z musieliśmy zwrócić z przyczyn niezależnych od sklep... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sofa 3-osobowa BlockDL II Boston. Sofę otrzymałam terminowo. Przesyłka dostarczona kurierem Zadbano, bardzo dobrze zabezpieczona, panowie mili. Sofę personalizowałam, zamówiłam próbniki ( super sprawa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kanapa naprawdę super, zgodna z oczekiwaniami. Przed zamówieniem byliśmy obejrzeć w showroomie we Wrocławiu co prawda narożnik 130 DL, ale wybór padł jednak na kanapę z pufą, która wydała nam się leps... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo dobry kontakt od początku zamówienia do momentu dostarczenia narożnika. Byłem mile zaskoczony, gdyż dostawa była dzień wcześniej niż była deklarowana :-) Co najważniejsze obsługa bardzo miła, u... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Próbki tkankn

Jestem zadowolona, bardzo szybka wysyłka próbek tkanin. Teraz kwestia decyzji, który kolor.

9 juin 2025

Réponse de Benet

Dzień dobry Pani Natalio, dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół Benet

Zadowolona

Szybka wysyłka darmowa próbka

6 juin 2025

Réponse de Benet

Dzień dobry Pani Wioletto, dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół Benet

Świetna obsługa klienta

Przede wszystkim duży wybór oraz możliwość modyfikacji produktu pod swoje potrzeby. Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta, ponieważ ile razy bym nie zadzwoniła z przeróżnymi sprawami to zawsze otrzymałam rzetelną pomoc i była ona przekazany w sposób zrozumiały i sympatyczny. Duży plus za szybki czas działania oraz odpowiedzi na maile. Na samym końcu dodam, że sam produkt jest doskonały. Prosty do złożenia, a finalnie efekt rewelacja. Wygodny i piękny narożnik - marzenie spełnione. :)

11 juin 2025

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół Benet

Super obsługa

Super obsługa, dopracowana dostawa według prośby i oczekiwań. Dobre ceny, w porównaniu do pozostałych na rynku. Polecam!

6 juin 2025

Réponse de Benet

Dzień dobry Pani Marleno, dziękujmy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół Benet

Fachowe doradztwo Pani Doroty

Po wielu rozmowach z różnymi doradcami odnośnie sof w końcu trafiłam na osobę kompetentną, miłą a przede wszystkim z poczuciem stylu, umiejętnością doradztwa i dbałością o każdy szczegół, aby zadowolić klienta - mowa oczywiście o Pani Dorocie. Pomoc Pani Doroty przy wyborze sofy jest nieoceniona - dziękuję za cierpliwość:-) Sofa, którą Pani mi poleciła to prawdziwa perełka! Jest bardzo wygodna, wykonana starannie, widać jakość. Cena jest atrakcyjna biorąc pod uwagę jej funkcjonalność a przede wszystkim jakość. Już wiem, że jeśli będę kupować kolejną sofę to tylko tu i tylko przy obsłudze Pani Doroty. Polecam!

12 juin 2025
Avis spontané

Réponse de Benet

Dzień dobry Pani Aleksandro, dziekujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół Benet

Noté 5 sur 5 étoiles

Zamówione łóżko bardzo wygodne i…

Zamówione łóżko bardzo wygodne i komfortowe. Bardzo dobrze wykonane i pojemne. Funkcjonalne zagłówki. Ładny wzór i rewelacyjny kolor tapicerki. Jestem bardzo zadowolona polecam

29 mai 2025

Réponse de Benet

Dzień dobry Pani Małgorzato, dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół Benet

Noté 3 sur 5 étoiles

Nie jest to super obsługa:(

Za przesunięcie terminu dostawy - trzeba płacić. Dodatkowo nie było siłowników do łóżka, a miałam umówioną firmę montażową, więc dosłane po terminie siłowniki musiałam montować sama. Firma nawet nie przeprosiła i tylko napisali, że łatwo się montuje, więc nie przyślą nikogo do montażu. Jakoś nikt zastanowił się czy czasem nie ma do czynienia z osobą, która nie da rady podnieść łóżka i samej montować…..musiałam zapłacić drugi raz za przyjazd pana montażysty sama.

28 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Oj będę chwalić i polecac

Oj będę chwalić i polecac.
Wszystkie elementy dopracowane. Jakość warta ceny.
Kontakt i pomoc fenomenalna.

5 juin 2025

Réponse de Benet

Dzień dobry Pani Ewelino, dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół Benet

Profesjonalna obsługa,kanapa…

Profesjonalna obsługa,kanapa super,spełnia oczekiwania,bo jest twarda. Dużym plusem jest pojemnik na pościel. Natomiast materac, jak dla syna jest zbyt miękki,spodziewał się,że będzie nieco twardszy.Może to kwestia przyzwyczajenia się?! Ale jesteśmy bardzo zadowoleni i raz jeszcze za wszystko serdecznie dziękujemy.

3 juin 2025

Réponse de Benet

Dzień dobry Pani Krystyno, dziękujemy za tak pozytywny komentarz. Podzrawiamy zespół Benet

Noté 5 sur 5 étoiles

Kanapa taka jak chciałam bez wychodzenia z domu

Kanapa taka jak chciałam (zamówiłam najpierw próbniki i wybrałam ostatecznie zupełnie inny kolor niż planowałam) i zamówienie zrealizowane w połowie oczekiwanego czasu.

Dosyć droga dostawa, biorąc pod uwagę podejście panów wnoszących, ale nie wpływa to na moją ogólną ocenę która jest bdb.

27 mai 2025

Réponse de Benet

Dzień dobry Pani Aleksandro, dziękujemy za tak pozytywny komentarz. Podzrawiamy zespół Benet

Noté 5 sur 5 étoiles

Kanapa dokładnie taka jaką chcieliśmy

Kanapa dokładnie taka jaką chcieliśmy. Panowie z firmy kurierskiej mili, wnieśli kanapę do środa. Łatwy montaż, porządnie wykonany mebel

3 juin 2025

Réponse de Benet

Dzień dobry Pani Gabrielo, dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół Benet

Showroom

Super kontakt z Panem w Showroomie i fajna opcja z wysyłką próbników, szybka realizacja zamówienia

26 mai 2025

Réponse de Benet

Dzień dobry Pani Moniko, dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół Benet

Polecam, zakupiliśmy narożnik DL130

28 mai 2025

Réponse de Benet

Dzień dobry Pani Mario dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół Benet

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, sofa spełnia oczekiwania.

20 mai 2025

Dzień dobry Pani Barbaro,
dziekujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół benet

Sofa

Super produkt - bardzo ładnie wykonany

16 mai 2025

Dzień dobry Panie Jarosławie,
dziekujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół benet

Noté 5 sur 5 étoiles

Zamówiłam próbnik materiałów i ku…

Zamówiłam próbnik materiałów i ku mojemu zaskoczeniu dotarł do mnie w ciągu zaledwie 3 dni. Bardzo dziękuję i polecam.

14 mai 2025

Réponse de Benet

Dzień dobry Pani Iwono, dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół Benet

Sprawnie

Sprawnie , szybko , super!! Polecam!

22 mai 2025

Réponse de Benet

Dzień dobry Pani Agnieszko, dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy zespół Benet

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus