Website ging moeilijk. Persoonlijke ondersteuning prettig en product lijkt heel fijn en goed.
Prettig contact gehad met desk accountmanager vanwege aantal vragen. Waren bereid om mee te denken en proces snel te doorlopen. Binnen 24 uur polis geregeld. Chapeau.
Ik ben vol lof. Vragen werden helder beantwoord. Duidelijk werd aangegeven hoe en wat. Ik had weinig zicht op dit soort materie. Met behulp van de medewerkers kreeg ik het door mij gewenste beeld. De... Voir plus
Mijn bedrijf(je) wilde ik eigenlijk laten uitschrijven bij de KvK, tot er een mooie opdracht binnen kwam. Wel moest verzekering etc. dan weer op orde. Via beroepspolis snel in orde. Gunstig tarief ook... Voir plus
La Guardiaweg 84, 1043 DK, Amsterdam, Pays-Bas

Réponse : Beroepspolis
Superfijn dat hier, na veel contacten met verzekeraars, (wel) de mogelijkheid was om mijn beroeps aansprakelijksverzekering te kunnen afsluiten. Er werd behulpzaam meegedacht (Klap Verzekeringsmakelaar). Duidelijk proces, handige website en snelle beoordeling en acceptatie. Heel fijn.

Réponse : Beroepspolis
Beroepspolis geeft snelle respons en concrete oplossingen, waarna een acceptabele offerte is gerealiseerd.

Réponse : Beroepspolis
Goed en snel geholpen, zeer deskundig, en duidelijk, en binnen twee dagen akkoord! En zeer betaalbaar!