Zoals gewoonlijk weer een fantastische ervaring. Ik kom nu al jaren bij Be Silk en telkens is het heerlijk om de rust te ervaren tijdens de behandeling. Zachte muziek, een beetje pijn en dan een super... Voir plus
Ik word al jaren erg fijn geholpen. Alle dames in de salon zijn stuk voor stuk lieverds waar je je direct bij op je gemak voelt. Het resultaat mag er ook altijd wezen! Daarnaast ben je altijd vrij om... Voir plus
De persoonlijke aanpak van de dames van Be Silk geeft direct een veilig gevoel. Van begin tot eind ben ik door de lieve mensen geholpen en ik heb nog nooit zo'n zachte huid gehad na de behandeling!
Ontzettend slecht bedrijf, slordig behandeld en op een onbeschofte manier de deur uit gezet. Nooit meer en niet aan te bevelen bedrijf! En voor de reactie die hieronder is geplaatst: volgens mij is... Voir plus
Wij ontharen. Dat is het enige wat we doen, en dat doen we goed! We ontharen met sugaring, de meest zachte, duurzame manier om haartjes weg te halen. Ze komen (pas na weken) zachter en dunner weer terug. Op den duur verdwijnen ze zelfs helemaal. We bieden ook definitief ontharen aan, oa met EpilFree: dit is juist geschikt voor haartjes die niet met een laser weggehaald kunnen worden, zoals rood haar, blond, of grijs haar, of haartjes die over een tatoo groeien. We zijn gespecialiseerd in een brazilian wax, zowel voor vrouwen als voor mannen. Wanneer je voor de eerste keer bij ons komt, nemen we uitgebreid de tijd om je gerust te stellen en uit te leggen wat we gaan doen. Dit doen we, omdat veel klanten de eerste keer waxen best spannend vinden. Ook voor zwangere dames nemen we extra tijd: met een dikke buik gaat het allemaal niet zo snel en op je buik liggen gaat al helemaal niet. Maar wij weten precies waar we op moeten letten en kunnen overal bij om de haartjes goed weg te krijgen. Kortom, wanneer je een specialist zoekt voor ontharen: dat zijn wij!
Busserstraat 12, 5768 CT, Meijel, Pays-Bas
- 0616941471
- info@besilk.nl
- besilk.nl
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Geweldig plek
Geweldig plek om gewaxt te worden, zeker om dat ze aan suikerwax doen. Hele aardige meiden die daar werken en goed geprijsd.