Bestått.no Avis

TrustScore 4 sur 5

1. Auto-école

Informations provenant de diverses sources externes

Øv deg til teoriprøven! Kun 49kr for full tilgang. · Beståttgaranti · Kvalitetsspørsmål · Utviklet av trafikklærere.

Bien

TrustScore 4 sur 5

18 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Super app

Super app. Enkelt, oversiktelig og relevante spørsmål 👍🏼

8 juillet 2025

Jeg kjøpte tilgang til appen....MEN...

Jeg kjøpte tilgang til appen, fikk brukt den en dag og nå åpnes ikke siden -Dette nettstedet er ikke tilgjengelig-.
Burde brukt det som var anbefalt av flere, trygg og fin sted---- teoritentamen.no

3 septembre 2024

Hjelpsom nettside

Hjalp meg fint til å bestå, lett å lære seg stoffet og følge opp feil. Litt feilkodinger og sånn på sida gjorde det vanskelig å komme seg riktig sted noen ganger, og det fungerer ikke å gi tilbakemelding på spørsmål som er feil. Men, hører det skal utbedres i ny versjon av sida.

20 décembre 2022

Virkelig undervurdert

Opplever at bestått er mer lik den faktiske teoriprøven enn teoritentamen. Godt verktøy. Stod på første forsøk. Prøvde først teoritentamen da alle anbefalte den. Etter to prøver gikk jeg over til bestått og ble der.

8 février 2022

Anbefaler!

Jeg er veldig fornøyd med bestått.no siden den gjorde lesingen til teoriprøven veldig lett. Den forberedte meg veldig bra på teoriprøven som gjorde at jeg besto den på første forsøk.

3 août 2022

Anbefales

Alt gikk veldig fort, flink lærer og bra opplegg. Kjøretimene var både hyggelige og ikke minst lærerike. Anbefaler sterkt.

22 novembre 2022

Bestått.no

Den var veldig lik teoriprøven og besto på første forsøk etter at jeg brukte bestått.no. Mener det er en bra side å øve på enn det de andre er.

27 juin 2022

Absolutt verdt pengene

Vi har brukt bestått.no både til moped- og billappen. Sønnen min gikk fra umulig å bestå til å bestå med god margin i begge tilfellene. Uten å kunne øve på bestått.no hadde det nok ikke vært like lett. Anbefales på det varmeste.

7 juin 2022

perfekt for øving!

Brukte den til bil, traktor og mc. Kjempe fornøyd. Oppdatert, lærerik og gode forklaringer. Ulike spesifikke prøver som kunne tas for der jeg slet. Knall bra!! Stod på alle teoriprøvene på første forsøk!

31 octobre 2022

Artig og effektivt.

Gjorde det å lese til teorien til en lek, ganske bokstavelig talt. Presenterer den informasjonen man trenger på en enkel måte, og om man synes quiz er litt artig så er dette eneste hjelpemiddelet man trenger for teorien. Sto på teoriprøven på første forsøk uten noen andre kilder.

5 juillet 2022

Brukte bestått.no for mc opplæringa

Brukte bestått.no for mc opplæringa, bestod på første forsøk,
Spørsmålene hadde også forklaringstekst slik at jeg lærte mye av å ta meg tid til å lese denne, så var det mulig å se fremgangen slik at jeg fikk en indikator på når jeg var klar for selve teoriprøven,
kan anbefale denne!

2 mars 2022

Anbefaler ikke, ikke oppdatert

Jeg kjøpte tilgang til appen flere gangen og øvd i flere måneder. Når jeg tok teoriprøven, så jeg mange spørsmål som jeg har aldri sett i bestått.no appen. Jeg fikk ikke bestått teoriprøven. Jeg synnes at bestått.no var ikke oppdatert og inneholder ikke alle spørsmål som kan komme opp på selve teoriprøven. Da har jeg tapt både tid og penger. Kjøpte tilgang til appen 5 ganger og fikk refundert kun for 1. Ikke anbefaler å bruke bestått.no

23 septembre 2021