Bestellaptops Avis

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Les gens ont aussi consulté

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Bestellaptops.nl oplichters

Is 1 grote zwendel , 26 juni laptop besteld , nog steeds niets binnen ! Staat bij shop sindsdien wachten op gegevens . Vorige week review geplaatst , met 1 ster ,wat eigenlijk geen ster moet zijn met verzoek review te verwijderen zodat ze onderzoek konden doen . Wat denk je ? Stil aan de andere zijde .oplichtersprsktijk . Advocaat toevallig familie gaat ern bodemprocedure starten inzage in de bestellingen ,inzage in boekhouding en mogelijk beslag op lopende rekeningen , niet alleen van bestellaptops.nlmaar alle aanverwanten bv tjes !

26 juin 2026

Pas op: deze winkel gaat er met je geld vandoor.

Voor de goede orde:
Bedrijfsnaam: Bestellaptops.
KvK-nummer: 93873808 (Nederland).

Dankzij Shopify en andere e-commerceoplossingen die tegenwoordig voor iedereen beschikbaar zijn, ziet de website er heel professioneel uit, maar in werkelijkheid is dat niet zo.
Alle beloftes over levertijden en service zijn leugens.
Lees hier de recensies voordat je bestelt en let erop dat de verkoper vaak andere producten verstuurt dan besteld. Daarom zijn de meeste aanbiedingen nep.

Voorgelogen:
Ik plaatste op 15 mei een bestelling, in de veronderstelling dat een bestelling voor 17.00 uur levering de volgende dag betekende. Toen dat niet gebeurde, belde ik op en kreeg ik te horen dat de levertijd 1 tot 3 werkdagen bedroeg.
Misleid:
Op 22 mei werd er een trackingnummer aan de bestelling toegevoegd, maar de zending is nooit daadwerkelijk verstuurd – terwijl precies hetzelfde product dat ik bestelde nog steeds op de website verkrijgbaar is.
Misleid (deel 2):
Ik heb de bestelling op 3 juni geannuleerd; de annulering werd op 6 juni bevestigd, met de belofte dat de terugbetaling uiterlijk 20 juni in gang zou worden gezet. Op 26 juni wacht ik nog steeds op mijn geld.

15 mai 2026