Best IP TV

I wish I could give no star at all

I wish I could give no star at all, I paid for 6 months and after 1 month the playlist stopped working. When trying to contact these scammers no reply both original person who stole my money and the email address no reply at all.
Good advise stay away

25 février 2026

Paid for 12 months worked great for a…

Paid for 12 months worked great for a month then stopped working, I enquired why the date was only a month and they said it auto renews it doesn't. Wish I looked at these reviews before hand this is a SCAM do not use this iptv service.

26 février 2026

Don’t purchase

Don’t purchase. Paid for a long subscription and it stopped working after 3 weeks. You try to contact them and they just ignore you!

24 février 2026

DO NOT PURCHASE!!!!

Purchased a 3 month subscription and it was excellent for a week. Then nothing. The idiot on WhatsApp just ignores you now they have the money. Getting my bank to chase them up for refund.
DONT BUY FROM THESE THIEVES!!
Plenty more out there.

20 janvier 2026

Doesn't last long. No support

Fantastic for 1 week then had to threaten going to my bank to push for money back. No support apart from WhatsApp. New link given which lasted 6 weeks and then died. WhatsApps ignored now i'm past my 30 days so thats £50 wasted for 2 months. Excellent when it worked but I wouldn't risk it

7 décembre 2025

Complete scam

Complete scam. Worked for 3 days then you get logged out and ignored. Would advise contacting your bank for a reimbursement. Avoid

14 septembre 2025

Scam, scam and scum

Worked for a week, then stopped. Nobody responds either by email or texts. Customer service sucks. If you text on a different number you get a response, but soon as you tell them it's you, they don't reply again. DONT WASTE YOUR MONEY WITH THESE.

20 août 2025

Should be named WORST IPTV ever.

Should be named WORST IPTV ever.
Paid for 12 months subscription. Only lasted for six weeks and then got shut down. Customer service is nonexistent. Have tried constantly to get help but no reply. My number has been blocked. Don’t go anywhere near this provider!!

9 août 2025

AVOID AT ALL COST

I purchased this package for 12 months & a month later it went off.. contacted them to be completely ignored so now reporting them through the banking system i paid.. totally unacceptable how they can do this..

8 juin 2025