Super fijne schoenen gekocht! Blij met mijn patta’s snelle communicatie en handeling. Ging heel gemakkelijk. Op naar mijn 2e paar uitzoeken, ik wacht alleen nog op de juiste maat en kleur! Bedankt bet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sneakers waren prachtig maar maat was helaas niet passend. Na goed overleg via mail sneakers kunnen omwisselen. Super service en 100% betrouwbaar.
L'entreprise a répondu
Vriendelijke communicatie, snelle verzending, 2de paar schoenen gekocht. Was iets mis gegaan, netjes gecompenseerd hiervoor. Ik blijf hier mijn schoenen kopen. Fijn dat er nog zulke bedrijven besta... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heyy Topper, Mooie aanwinst voor mijn collectie😉.Net mijn 2 paartjes nike air max 1 binnen, en ben er zo blij mee !! Nette en vriendelijke communicatie, schoenen precies zoals omschreven..leuke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Welkom bij beterdit®! Dé specialist in originele Nike Air Max 1 & 90 sneakers. Elke sneaker wordt zorgvuldig gecontroleerd, professioneel gereinigd en eerlijk gefotografeerd. Dankzij honderden positieve Marktplaats-reviews en een groeiend aantal Trustpilot-beoordelingen kun je met een gerust hart bij beterdit® kopen. Persoonlijke service, kwaliteit en transparantie staan bij ons altijd voorop. beterdit.nl beterdit®
Mauritslaan 93, 8448PM, Heerenveen , Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Twee bestelling hier en wederom echt top. Goede service en snelle verzending!
Via marktplaats Beterdit gevonden. Na een kort gesprek, snel het product gevonden op de site. Betalen was zo gepiept en levering was super snel. Ik kan het zeker aan raden!

Réponse de beterdit®
Sneakers waren prachtig maar maat was helaas niet passend.
Na goed overleg via mail sneakers kunnen omwisselen.
Super service en 100% betrouwbaar.

Réponse de beterdit®
Super fijne schoenen gekocht! Blij met mijn patta’s snelle communicatie en handeling. Ging heel gemakkelijk. Op naar mijn 2e paar uitzoeken, ik wacht alleen nog op de juiste maat en kleur! Bedankt beterdit.

Réponse de beterdit®
Goed bedrijf je wordt snel te woord gestaan als je vragen hebt
2paar prachtig sneakers besteld
Snel verzonden helemaal perfect bedankt

Réponse de beterdit®
Zeer goede ervaring! Jalal reageert snel, netjes en correct! De Nike's worden netjes gedetaileerd aangeprezen en voldoen na precies na verwachting! 5 dikke sterren verdiend

Réponse de beterdit®
Super vriendelijk! Zeer behulpzaam! Zeer eerlijk! Zeer nette prijs voor prachtige sneakers!

Réponse de beterdit®
Vriendelijke communicatie, snelle verzending, 2de paar schoenen gekocht.
Was iets mis gegaan, netjes gecompenseerd hiervoor.
Ik blijf hier mijn schoenen kopen.
Fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan die klant vriendelijk zijn.

Réponse de beterdit®
Altijd netjes te woord gestaan en de schoenen zijn als omschreven netjes en betrouwbaar adres

Réponse de beterdit®
Helemaal top, snelle service en verzending. Goed contact en op de hoogte gehouden!

Réponse de beterdit®
Snelle levering, eerlijke prijzen.
Makkelijk in contact. Je kan merken dat de eigenaren zelf liefhebbers zijn.

Heel vriendelijk.
Goede service.
Zeker een aanrader om hier wat te kopen.
Nogmaals bedankt 😃

Réponse de beterdit®
Was al een tijdje opzoek naar deze air max overal uitverkocht en niet leverbaar,maar beterdit.nl had ze gelukkig wel. Ben er heel blij mee en keurig netjes verpakt.

Réponse de beterdit®
Via mp schoenen gezien. Kon onderhandelen over de prijs. Volgende dag meteen verzonden en dag erna schoenen in huis. Vriendelijk contact en snelle service

Schoenen in zeer goede conditie. Vriendelijk en meedenkend. Helemaal top

Réponse de beterdit®
Snelle reactie, deal was snel gesloten. Product snel opgestuurd, netjes ingepakt. Product zoals omschreven. Ik ben super tevreden!!

Réponse de beterdit®
Snelle levering en goed product. Duidelijke communicatie. Kortom prettig zaken doen met beterdit.

Réponse de beterdit®
BeterDit, ik weet niet hoe ze het doen, maar dit is vlgs mij het 2e of 3e paar dat ik bij ze koop. Super kwaliteit en ze leveren snel. Duidelijke en heldere communicatie. Wanneer ik weer een interessant paar zie.....

Réponse de beterdit®
En savoir plus sur les différents types d'avis.