Beter Horen - Amsterdam Beukenweg Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Beukenweg 11, 1092 AX Amsterdam, Noord Holland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn uitstekend geholpen door Johan Douwes, Beukenplein. Uitgebreide en duidelijke uitleg, alle ruimte om vragen te stellen, ruime proeftijd en zeer geavanceerde aanpassingen zoals minder ruis van... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

The service was fast efficient and directed to my needs in a professional way. Besides that, I felt that I got the correct advice every time. All my questions were simply and honestly answered by the... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik werd prima geholpen. Dat ik niet 5 sterren geef, komt omdat je telefonisch meestal niet direct bij de winkel kom, maar doorgeschakeld wordt naar een centrale.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een zeer betrokken, ervaren, capabele en enthousiaste meneer die de metingen deed en alles ontzettend goed uitlegde en de tijd nam voor mij en mijn echtgenote. Geen moeite en geen vraag was te... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

1 459 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hele fijne servie

20-06-2024 ben ik bij Beter Horen geweest op afspraak, ik werd keurig ontvangen door de heer F.S. met een bakkie koffie. De heer F.S heeft mij zeer vakkundig uitleg gegeven hoe de gehoorapparaten moeten worden aangebracht, en moeten worden onderhouden. Voor deze uitleg werd de tijd genomen.ik zal zeker Beter Horen op het Beukenplein in Amsterdam aan een ieder aanraden, je krijgt hier te maken met vakkundige mensen. TOP

20 juin 2024
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik moest naar Beter Horen omdat het hoorapparaat van mijn oude buurvrouw kapot was…

Ik moest naar Beter Horen omdat het hoorapparaat van mijn stokdove buurvrouw weigerde. Na telefonisch contact kon ik langskomen. Helaas kwam ik door het slechte weer ten val met de fiets en liep enige verwondingen op. Gelukkig gebeurde het dicht bij de winkel. Na binnenkomst werd ik meteen heel behulpzaam geholpen door een heel lieve en aardige mevrouw. Zij verzorgde mijn vinger en stelde mij op mijn gemak. ook kreeg ik een prima kopje koffie. Ondertussen had een audicien het hoorapparaat van mijn buurvrouw gerepareerd. Ik wil mijn dank uitspreken voor de bijzonder attente en kundige verzorging. Hulde voor deze lieve mensen!!!!

22 mars 2024
Avis spontané

zeer klantvriendelijk geholpen

ik was veel te vroeg op de afspraak, stond buiten maar de medewerker kwam mij buiten ophalen om binnen te wachten met een kopje koffie. Vervolgens werden ik met heel veel geduld geholpen en met veel duidelijkheid begeleid m.b.t. de vervangende apparaten

24 janvier 2024

Goed

Rustig, vlot en vriendelijk behandeld.

9 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

De service is altijd goed

De service is altijd goed. Zeer vriendelijke audicien, met veel kennis van zaken en altijd bereid om te helpen, ook als ik onaangekondigd kom. Echt een erg goed team op Beukenweg 11 te Amsterdam.

7 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Persoonlijke benadering en goed advies

Ze zijn vriendelijk en persoonlijk , je bent een persoon en geen nummer, ik voel me altijd gezien daar , ze zijn rustig ,nemen de tijd voor je, geven goed en eerlijk advies en kijken met je mee wat bij je past .
Johan is mijn vaste audicien en die verdiend een pluim :)

19 décembre 2023

Ik werd prima geholpen

31 octobre 2023

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus