Beter Horen - Den Haag Hengelolaan Avis

TrustScore 3.5 sur 5

Hengelolaan 178 N, 2545 JT Den Haag, Zuid Holland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

De levering van de apparaten toebehoren en de informatie daarover werd in gedeeltes tijdens diverse sfspraken geleverd. Hierdoor konden niet alle mogelijkheden voldoende getest worden. Winkel uitge... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer zorgvuldig getest, duidelijk geïnformeerd en correct verwezen naar KNO.

Noté 4 sur 5 étoiles

De afspraken waren duidelijk. Genoeg tijd en ruimte om de eerste ervaring met de apparaten op te doen.

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

1 550 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

waarom gaat beter horen hengelolaan…

waarom gaat beter horen hengelolaan sluiten?
ik moet nog verder weg reizen
is onhandig

3 juin 2024
Avis spontané

Beste Davey Kok,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij willen u natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn en de beste kwaliteit hoorzorg bieden die past bij uw wensen en uw situatie. U kunt terecht bij onze Beter Horen hoorwinkel aan de Loosduinse Hoofdstraat 577.

Wij gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Noté 3 sur 5 étoiles

De levering van de apparaten toebehoren…

Hierdoor konden niet alle mogelijkheden voldoende getest worden.
Winkel uitgekozen op locatie en bereikbaarheid.
Nu is de winkel in eens gesloten, ben slecht ter been , moet nu naar andere kant t van de stad.

30 avril 2024

Beste jip43,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij begrijpen dat het ontzettend vervelend is dat de voor u vertrouwde en dichtstbijzijnde winkel van Beter Horen gaat sluiten. Wij willen u natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn en de beste kwaliteit hoorzorg bieden die past bij uw wensen en uw situatie.
U kunt terecht bij vestiging Beter Horen Den Haag Zuid aan de Loosduinse Hoofdstraat 577.

Noté 2 sur 5 étoiles

Geen gehoor

Op 29 augustus had ik om 13:00 uur een afspraak bij Beter Horen Hengelolaan in Den Haag. Ik meldde mij op tijd maar de medewerkster had pas na 15 minuten tijd voor me. Op 10 oktober ontvang ik van Beter Horen om 0:27 uur een sms ter herinnering aan de komende afspraak. Ik vind het absurd om in de nacht een sms te sturen waar geen enkele urgentie is. Op 10 oktober meldt ik me enkele minuten voor de afspraak van 15:30 uur, de medewerkster vraagt mij te wachten. Als zich om 15:45 uur nog geen medewerker gemeld heeft, vertrek ik onverrichter zaken.
Beter Horen dringt aan om tijdig op de afspraak te zijn maar blijkbaar geldt dat niet voor de medewerkers.
Op de klacht per mails, krijg ik geen reacties

10 octobre 2023
Avis spontané

Beste H. Schel,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met ons niet naar wens is geweest. Onze excuses hiervoor. Uw bericht is intern doorgezet en er zal worden gekeken hoe wij onze service verder kunnen verbeteren. Er wordt verder onderzoek gedaan waarom u geen reactie op uw klachten per mail heeft ontvangen. Wij willen u vooralsnog zo veel mogelijk verder helpen. Mocht u dit wensen, dan bent u welkom in onze winkel. We horen graag van u terug.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus