Beter Horen - Leeuwarden Avis

Bilgaardpassage 13, 8918 HR Leeuwarden, Friesland, NL

De afspraak was steeds op tijd. Er werd steeds ruim detijd genomen om alles te meten, passen en uit te leggen. Ook vond ik het heel fijn dat ik twee verschillende hoortoestellen mee kreeg om uit te... Voir plus

Goed: de behandeling als klant. Vriendelijk en tegemoetkomend. Doordat er voor mij een totaal nieuwe situatie ontstond, blijkt nu dat ik info gemist heb: hoe moet ik mijn bril opzetten en waar zitten... Voir plus

Ik ben prima geholpen door diverse medewerkers. Nu blijkt dat ik veel veel last ondervindt van bijgeluiden en uiteraard weer naar de winkel ben gegaan en daar weer optimaal ben ontvangen. Een nieuwe... Voir plus

1. Magasin d'appareils auditifs
  2. Service de réparation d'appareils auditifs

• Bilgaardpassage 13, 8918 HR, Leeuwarden, Friesland, Pays-Bas

Bien

Demande des avis aux clients

1 516 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Klasse !

Goede voorlichting, luisteren naar wensen en dat wat mogelijk is realiseren, Geduld en ontspannen gesprek/ omgeving.Klasse
Beter Horen Leeuwarden. Tinneke.

24 octobre 2023

Uitstekende service Beter Horen

Uitstekende service door degene die mij in 1e instantie geholpen heeft en verantwoordelijk was voor de metingen. Uiteindelijk de gehoorapparten zo gekregen dat het voor mij acceptabel was naast de allergie die ik in mijn oren heb voor plastics en zo. De 2e man die mij hielp wilde aanvankelijk de techniek plaatsen boven mijn comfort.

14 juin 2023

Ik heb nieuwe hoortoestellen gekregen

Ik heb nieuwe hoortoestellen gekregen, maar één van de toestellen werkt zeer hinderlijk. (Lekkage van geluid). Er zal binnenkort een nieuw hoorstukje komen (het 3e) en ik hoop dat het dan goed gaat.
Overigens: het personeel is bijzonder vriendelijk en doet er alles aan om mij tevreden te stellen.

30 janvier 2023
Logo de Beter Horen - Leeuwarden

Réponse de Beter Horen - Leeuwarden

Beste Klant,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw hoortoestellen nog niet volledig aan uw wensen voldoen. We zijn blij om te horen dat u wel zo goed mogelijk wordt geholpen door onze collega's in de winkel.

met vriendelijke groet,
Beter Horen

Een oorverdovende ervaring.

Goed: de behandeling als klant. Vriendelijk en tegemoetkomend.
Doordat er voor mij een totaal nieuwe situatie ontstond, blijkt nu dat ik info gemist heb: hoe moet ik mijn bril opzetten en waar zitten de toestellen dan? Wat is, ondanks de handleiding, voor mij de juiste wijze om het in het oor te krijgen, zowel links als rechts? Mag ik het toestel in de gehoorgang drukken? Wanneer moet ik de toestellen schoonmaken en is het advies "wanneer het gehoor achteruit gaat" wel juist. Want dat merk ik vermoedelijk pas als het erg te laat is

24 décembre 2022
Logo de Beter Horen - Leeuwarden

Réponse de Beter Horen - Leeuwarden

Beste H. Hielkema,

Bedankt voor uw review.
Wij zullen er op letten om de door u genoemde informatie in de toekomst te delen.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen