Na de negatieve review van gisteren op Beter Horen Kampen ! Beter Horen Zwolle Zuid is prima voorelkaar. Ze hebben me netjes geholpen, zelfs buiten het service uur van 16:00 -17:00 uur om. Dank j... Voir plus
Établissement
Changer d'établissementvan der Capellenstraat 145A, 8014 VW Zwolle, Overijssel, NL
Lisez les avis des autres
Eerst zou ik de 2e keer, pas in het nieuwe jaar mijn toestellen mogen uitproberen, maar na wat intern overleg had ik op 31 dec mijn uitproberen afgesloten en mijn spullen mee naar huis. Ik had in k... Voir plus
L'entreprise a répondu
De offerte die ik meekreeg eindigde op € 1079,50, maar de nota die ik van Infomedics kreeg eindigde op €2059,00!!! Helaas bleek Beter Horen niet telefonisch bereikbaar. Infomedics wel en daar bleek d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aangezien ik op mijn eigen Beter Horen locatie 6 weken moest wachten op de aanschaf van nieuwe hoortoestellen kwam ik op de locatie in Zwolle Zuid terecht waar ik dezelfde dag nog ontvangen werd.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
van der Capellenstraat 145A, 8014 VW, Zwolle, Overijssel, Pays-Bas
Demande des avis aux clients

Réponse de Beter Horen - Zwolle Zuid
Deskundig geholpen en alles volgens…
Deskundig geholpen en alles volgens afspraak geregeld.
Ook de nazorg was uitstekend
De hoorapparaten zijn prima, de uitleg ervan moet beter
De hoorapparaten zijn prima. De werkwijze van het personeel was mij veel te gehaast. Heel weinig uitleg over het gebruik.

Réponse de Beter Horen - Zwolle Zuid
Deskundig en vriendelijk met prima resultaat
Een gehoorbeperking is niet niks. Als je dan een audicïen treft die uitermate deskundig blijkt, vriendelijk en voorkomend en jou voorziet van uitstekende hoortoestellen dan ben je gewoon bijzonder tevreden!
Kortom: uitstekend en zeker 5-sterren!
Goede en eerlijke informatie gekregen
Goede en eerlijke informatie gekregen. Daardoor in het bezit van de juiste gehoortoestellen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goed en vriendelijk geholpen
Goed en vriendelijk geholpen. Ze nemen alle tijd voor je om tot een goed resultaat te komen.
Kreeg eerder de rekening voor dat de…
Kreeg eerder de rekening voor dat de proefperiode was afgelopen.
Nieuwe gehoorapparaten.
Ik voelde me gezien en gehoord. Goede begeleiding en ondersteuning en nergens gepusht in mijn keuze. Veel tips gekregen en ik geniet nu volop van mijn verbeterd hoorplezier!
Goed geholpen
Goed geholpen. Mijn wensen zijn goed 'gehoord' en vertaald naar een goed advies.
Vriendelijke medewerkers
Ik had problemen met de afstelling, het bleek dat er links iets mis was met het gehoorapparaat, het is meteen hersteld
Goed maar niet goedkoop
Goed, vriendelijk advies gekregen. Ik vind de hoeveelheid onderhouds-middelen wat overdreven (droogapparast met uv, bruistabletten, schoonmaakpotje, droogtabletten, droogspuitje, viltjes, dopjes). Ook vind ik Beter Horen behoorlijk prijzig!
Goed geholpen
Het is een mooie ervaring met een voor…
Het is een mooie ervaring met een voor mij nieuw team dat het geweldig doet.
Duidelijke ui
Een rustige uitleg van Anne ook een paar dagen later toen mij nog iets niet helmaal duidelijk was.
Gisteren nog geweest voor een huis telefoon en kregen advies er een deskundige naar te laten kijken.
Alle lof voor Anne!!
Goed advies gekregen