À propos de l'entreprise

1. Magasin bio
  2. Service de traiteur

À propos de BETTERBOX

Écrit par l'entreprise

BETTERBOX leverer smagfulde og bæredygtige snacks og mødeforplejning til små teams og store kontorer i hele Danmark - som enkeltkøb eller abonnement.

Træt af blomster og vingaver?
BETTERBOX sammensætter delikate gaveboxe til både virksomheder og private. Forkæl med en box til teamet, jubilaren, værtinden eller dine nærmeste. Vi sender direkte til døren og tilføjer din personlige hilsen. Vores boxe er fyldt med masser af økologi og bæredygtige produkter nøje udvalgt ud fra krav til smag, kvalitet og etik. Der kan selvfølgelig altid tankes op på enkelte favoritsnacks i webshoppen.

BETTERBOX indgår i mange meningsfulde samarbejder og grønne fællesskaber. Vores mission er at støtte op om ansvarlig fødevareproduktion. Med vores boxe ønsker vi at inspirere og bidrage til et mere ansvarligt forbrug og en sund og bæredygtig livsstil - både hjemme og i virksomhederne. Det har BETTERBOX gjort siden 2018 drevet af passioneret ildsjæle. I vores boxe finder du produkter fra bl.a. Cocohagen, Purebites, Gurusnack, Chocolate & Love, Ganefryd, Maymays, Biogan, The Mallows, Raw Halo m.fl.
Hos BETTERBOX får du masser af:
Kvalitet & smag. Økologi. Junkfree. Plantebaseret. Ansvarlighed. Fair. Vegansk. Glutenfri. Bæredygtighed.

Mange glemmer det nok - men hver gang vi svinger kreditkortet, er vi med til at definere morgendagens fødevarebranche. Vores boxe er en venlig appel om at bruge din forbrugermagt med omtanke. Tak.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Very good and diverse snack box

I have subscribed to the monthly large box for my company.
The boxes are filled with great quality and very diverse products. If you're in CPH, the delivery is very fast (1-2 days). Great support from Sarah and the possibility to customize your boxes up to your personal preferences.

12 avril 2023

Dear Anne-Sophie,

Thanks for your positive review, its highly appreciated. Wonderful to hear that you and your colleagues are enjoying your Office box. What an amazing workplace you have to prioritize junkfree organic treats for its employees. We are happy to spoil you all!

Wish you a wonderful day.

Ovenud tilfreds

Jeg har bestilt boxes fra BetterBox af flere omgange – og jeg har altid været tilfreds med produkterne, som jeg har modtaget. Desuden er leveringen altid virkelig hurtig. Min ordrer er altid blevet behandlet samme dag og modtaget dagen efter. Hermed er anbefalingen givet videre 😊

5 octobre 2021

Hej Regitze.
Tusind tak for din fine anmeldelse - det er meget værdsat. Dejligt at høre om dine positive oplevelser med vores boxe, service og levering, og stort tak for at handle hos os igen og igen. Vi elsker at forkæle med vores boxe, og det er kunder som dig der gør iværksætteri meningsfuldt, så tak.

(Vi må lige beklage det noget forsinkede svar herinde, der skyldes at vi først dd. har 'tilegnet' os vores Trustpilot side.)

Ønsker dig en skøn dag.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ideen er god, smagen ikke.

Ideen er god, men smagen er ganske enkelt ikke mig. Man skal måske være veganer for at sætte pris på det, for mig smager det bare ikke godt.

19 décembre 2020

Kære A.
Mange tak for din anmeldelse tilbage i 2020. Først må vi beklage det noget forsinkede svar her på trustpilot, der skyldes at vi først dd. har 'tilegnet' os vores Trustpilot profil.
Vi er kede af at de snacks du modtog den gang ikke faldt i din smag. Meget er sket siden 2020. Vi får løbende nye produkter (dog stadig overvejende plantebaserede snacks) og har kæmpe fokus på netop den gode smag, så de fleste kan være med. Så vi håber meget at du har lyst til at komme igen.

Ønsker dig en dejlig dag.

Rigtig god kundservice

Utrolig sød kundeservice, som hjalp mig med min ordre og hurtigt fandt en løsning der passede mine behov.

3 décembre 2020

Hej Josefine.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er vi meget taknemmelig for.
Beklager det noget sene svar der skyldes at vi først dd. har tilegnet os vores Trustpilot side.
Vi håber at vi må forkæle dig igen en anden gang.

Ønsker dig en skøn dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været meget tilfreds kunde hos…

Har været meget tilfreds kunde hos Betterbox i 1 år.
Alt har fungeret perfekt, gode varer, god kundeservice.
Kan varmt anbefale dem, til sunde anderledes snacks og selvforkælelse.

9 juillet 2020

Kære Pernille.
Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Dejligt at høre at du har haft en positiv oplevelse med vores snacks og service som fast abonnent på vores boxe. Tak for at støtte op om vores koncept.
(Beklager det noget forsinkede svar herinde, der skyldes at vi først dd. har tilegnet os vores Trustpilot profil.)

Du ønskes en dejlig dag.

Godt koncept og god service

Godt koncept og god service

Har nu i ca. Et år abonneret på betterbox og der har næsten ikke været nogle problemer.
Det eneste der har været var at jeg betalte fragt i ca. 6 mdr. Grundet en systemfejl, da jeg havde bestilt noget andet sammen med mit første køb.
Da jeg så gjorde dem opmærksomme på det returnerede de mine penge for fragten. Dertil, da jeg skulle på sommerferie, annullede de min sommerordre, selvom jeg var alt for sent på den, som en undskyldning for ulejligheden.

Varene er altid fint indpakket og ofte med bonus ting i.

Dertil synes jeg det var rigtig fint med den håndskrevne julehilsen, det gør det mere personlig og er god service.

Glædelig jul

7 décembre 2019

Kære Lærke.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er så glade for at du har haft en positiv oplevelse med vores boxe og service.
Beklager vores forsinkede svar herinde, der skyldes at vi først d.d. har 'tilegnet' os vores Trustpilot side. Meget er sket siden 2019 og vi håber at vi må forkæle dig en anden gang.

Du ønskes en skøn dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Min tålmodighed med BetterBox er nu…

Min tålmodighed med BetterBox er nu helt slut, og jeg har bedt dem annullere ordren og returnere mine penge.
Efter en anmelde med kun 1 stjerne fik jeg endelig besked om at varerne er afsendt.
Pengene trak firmaet fra min konto sidste tirsdag. I går fik jeg så besked om at varerne er afsendt.
Tracking nummeret viser imidlertid at varen endnu ikke er afsendt.

13 novembre 2018

Kære Lone.
Først og fremmest må vi beklage et meget forsinket svar på din anmeldelse herinde, der skyldes at vi først d.d. har ’tilegnet’ os vores Trustpilot side. Vi er meget kede af den uheldige oplevelse du havde tilbage i 2018. Jeg kan dog heldigvis se at vi sideløbende havde mail dialog, undskyldte og at du fik alle pengene refunderet. Meget er sket siden 2018 og vi håber at du har lyst til at komme igen.

Ønsker dig en dejlig dag.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus