Vi hyrde fotobåset till vårt bröllop och var jättenöjda... till det plötsligt slutade printa foton under kvällen, och gästerna inte fick några fler bilder. Fotobåset visade inget felmeddelande el... Voir plus

Uppskattad aktivitet i vår mäss monter. Superbra sätt att få ut företagsnamn kombinerat med uppskattade foton. Lätt och smidig att hämta /lämna. Allt är förberett och klart med bra instruktioner.

Oj så kul det blev! Hyrde till en studentmottagning. Smidigt att hämta, installera och använda. Vi hade egen "logga" och fick så bra hjälp och support ang läsbarhet mm. Vi hade en bok där alla fick... Voir plus

Hyrde Bettybooth till en 30-års fest och allt fungerade utmärkt hela vägen! Fotobåset var verkligen smidig att använda och en höjdpunkt under hela kvällen. Servicen var helt outstanding och killen på... Voir plus

1. Service de location de matériel de soirée

Uthyrning av fotoautomater i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men skickar även till hela Sverige.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

123 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

4,6

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra så länge den fungerade

Fotobåset visade inget felmeddelande eller liknande. Vi betalade för 800 fotoremsor och fick kanske 30-40.

Betty booth beklagade och erbjöd oss 10% rabatt på vår kommande bokning. Nej tack.

26 juillet 2025

Hej Alex,
Tack för att du uppmärksammade detta, och tack för information om er bokning. Vi ska ta en titt på detta internt och se vad som hänt, och så återkommer vi!

Tråkigt att ni hade dålig erfarenhet av oss och av fotobåset.
Det ska inte hända att den hakar upp sig på det sättet. Det är ju teknik och flera komponenter som ska samarbeta, och tekniken kan alltid strula, men vi försöker alltid att uppgradera och hitta lösningar för att samma strul inte ska ske igen för framtida kunder.

Uppskattad aktivitet i vår mäss monter

10 octobre 2025

Réponse de Betty Booth

Tack så mycket för ert fina omdöme. Och det är roligt att få det bekräftat, hur bra det är att ha ett fotobås på en mässa. Det är en otroligt bra marknadsförings-strategi eftersom besökarna går hem med er logga på fotoremsorna och ett roligt minne från er monter. Jag hoppas det har gett er massor av glädje och mycket uppmärksamhet! ☺️

bröllops-succé

Vi valde bettybooth till vårt bröllop och alla gäster tyckte det var höjdpunkten! Vi valde 800 bilder men använde kanske 200. Vi hade så kul och bilderna blev riktigt bra! Stor bonus att vi fick alla digitalt efteråt! Rekomenderar varmt!

23 août 2025

Betty Booth på bröllop

Vi kom i kontakt med Betty Booth på bröllopsmässan i Älvsjö våren 2025. Vi tyckte att det skulle vara ett kul inslag på vårt bröllop och bokade. Vilken succéer det blev. Enkelt att hämta upp, installera och återlämna. Vi rekommenderar till fest och bröllop.

19 juillet 2025
Avis spontané

Jättesmidigt transport som är värd…

Jättesmidigt transport som är värd pengarna för att den är tung.
Bra service och hjälp av supporten.
Själva båset var en succé. Jättebra bilder. Den skrev ut två kopior av remsan så att gästerna fick en kopia och brudparet fick en också.

20 juin 2025

10/10

Super bra service och info bladen man fick med var super enkelt att tyda.

Snabb hjälp vid bokning och dom är sjukt lösningsorienterade.

Tack 🙏🏼 och

14 juin 2025

Klockrent och smidigt

Otroligt smidigt och lätt att installera. Servicen kring frågor och funderingar har varit klockren. Det här är ett företag som satsar på service. Stort tack för gott samarbete. Vi kommer garanterat köra med er nästa event med företaget också.

12 juin 2025

60-årsfest

Vi hade 60-årsfest med många kompisar som inte hade setts på decennier. Fotobåset blev en väldigt lyckad del av festen där samtliga gäster ställde sig framför kameran i olika konstelationer. Fotobåset lyfte helt enkelt festen en smula.

7 juin 2025

Oj så kul det blev!

Vi hade egen "logga" och fick så bra hjälp och support ang läsbarhet mm.
Vi hade en bok där alla fick klistra in den ena remsan och skriva en hälsning. Blir ett väldigt fint minne från denna speciella dagen.
Rekommenderar!

4 juin 2025
Avis spontané

Toppen service och tydlighet hela vägen…

Toppen service och tydlighet hela vägen från start till mål! Vi lär använda Betty Booth igen!

5 février 2025

Réponse de Betty Booth

Hej Malin! Tack för din feedback :) Underbart att höra att ni har uppskattat våra fotobås och att ni vill förgylla fler fester i framtiden tillsammans med oss!
Bästa hälsningar
/Betty Booth familjen

Suveränt!!!

Tredje gången vi hyr för våra fester och denna gång hämtade vi själva på lagret.
Det var smidigt och enkelt! Alltid festens höjdpunkt och minnen för livet skapas och sparas.

25 janvier 2025
Avis spontané

Väldigt uppskattad aktivitet på vårt Julbord

Väldigt uppskattad aktivitet på vårt julbord för medarbetare och kunder. Smidig att använda och enkel att hantera vid hämtning, uppsättning samt lämning.

Det enda som upplevdes negativt var att båset skrev ut dubbletter av samma bild vilket vi inte tyckte framgick tydligt. Vi hade köpt till extra bilder och det räckte ändå men kändes lite snopet när det väl upptäcktes.

Fantastisk pryl, den där! :-)

17 décembre 2024