Beyercrafting Avis

1. Artisanat d'art

Håndlavet læder varer med sjæl & perfektionisme.

Bien

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Fantastisk kvalitet og personlig…

Fantastisk kvalitet og personlig service!

Jeg har længe ledt efter en kvalitets læderpung, men kunne simpelthen ikke finde noget, hvor jeg tænkte: “Det her er den rigtige.”

Så kom jeg i kontakt med Jesper fra Beyer Crafting – og det ændrede det hele. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg faktisk kunne få lavet en håndlavet pung præcis efter mine ønsker. Det alene var fedt, men oveni fik jeg også gjort den personlig med navn stemplet i 👌

Kvaliteten er virkelig i top. Man kan mærke med det samme, at det er ægte håndværk. Læderet føles massivt og eksklusivt – og ja, den dufter præcis som en rigtig læderpung skal 💪🏻

Super god service, god dialog hele vejen igennem og et produkt, der lever fuldt op til forventningerne. Kan varmt anbefales!

19 février 2026

Jesper har lavet et ufatteligt godt…

Jesper har lavet et ufatteligt godt håndværk på en custom bestilling på en læder væg holder til 30 piber

Og han har også lavet en rigtig lækker læder Tobaks bakke til mig i en super kvalitet

Skal man ha lavet noget i læder også custom ting så er han manden man skal gå til

Alt gik smerte frit og hurtig afsendelse efter ordren var lavet og klar til afsendelse

12 février 2026

Mange tak , jeg gør mit bedste 😉🙏

Når læder ikke bare er læder,men en…

Når læder ikke bare er læder,men en passion!!
Produkterne hos Beyercrafting er ikke bare lækre at se på,de føles også gedigne og solide. Man ser og mærker tydeligt at der er lagt stor energi i hver eneste lille detalje og finish.Tjek hans hjemmeside ud,det vil du ikke fortryde. De varmeste anbefalinger herfra.

3 novembre 2025

Mange tak, Kasper 🙏

Total i orden håndværk

Total i orden håndværk, lækker materiale. Fede produkter og man kan mærke at der bliver kræset om produkterne. Alle pengene værd.

24 octobre 2025

Réponse de Beyercrafting

Takker ydmygt, jeg gør hvad jeg kan 🙏

Jespers håndværk og præcision er…

Jespers håndværk og præcision er sublim. Bestilte coasters og fik leveret lige det jeg efterspurgte. Kan klart anbefale 🌟🌟🌟🌟🌟

16 décembre 2025

Super tak Ida 🙏😉

Super god kundeservice

Super god kundeservice, meget smukt håndværk og et meget rart menneske. Hurtig levering og igen, meget smukt arbejde!
Vil klart anbefalede beyercrafting, især hvis man skal give en god personlig gave eller selv mangler noget i god kvalitet!

13 décembre 2025

Réponse de Beyercrafting

Takker mange gange , håber jeg kan hjælpe igen en anden gang 😉👍