Beyond Time Avis

4,5

Hei, kellon lasi oli mennyt kuljetuksessa rikki. Pakkaustapa ei ollut riittävän suojaava. Tuotteen vaihto ehjään onnistui kuitenkin helposti ja nopeasti asiakaspalvelun kautta. Kello on hiljainen ja h... Voir plus

Kello on kotini kaunistus ja toimitus pelasi hyvin. Toivoisin, että tuoteselosteeseen laitettaisiin myös kellon paino paristoineen, koska nykyään on myös seinää rikkomattomia kiinnityskoukkuja ja ni... Voir plus

Kello on laadukkaan näköinen metallisella kuorella ja lasilla. Ei mikään heppoinen muovikello. Vaaleankeltainen on kaunis hillittyjä sävy. Kello todellakin on äänetön. Se on aivan täydellinen siirtola... Voir plus

1. Magasin de rénovation
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Horlogerie

Trendikkäät kellot, jotka viimeistelevät sisustuksesi – kaikki yhdessä paikassa. Tervetuloa Beyond Timeen – verkkokauppaan, joka keskittyy tyylikkäisiin seinäkelloihin ja ajattomiin herätyskelloihin, jotka ovat enemmän kuin pelkkiä ajan näyttäjiä. Kellomme on valittu täydentämään sisustusta ja yhdistämään toiminnallisuus sekä design. Valikoimastamme löydät kellot, joissa muotoilu ja laatu kulkevat käsi kädessä – etsitpä modernia ja minimalistista ilmettä tai perinteisempää tyyliä. Jokainen malli on huolella valittu sopimaan erilaisiin koteihin ja makuihin. Olemme auttaneet asiakkaita löytämään oikean kellon kotiinsa vuodesta 2011 lähtien. Tarjoamme nopean toimituksen, henkilökohtaista palvelua ja vahvaa asiantuntemusta. Beyond Time on verkkokauppa, joka suhtautuu vakavasti sekä aikaan että muotoiluun.

4,5

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Hyvää asiakaspalvelua ja tuote vastaa kuvausta

Posti rikkoi ensimmäisen tuotteen, kellotaulun lasi säpäleinä. Laitoin asiasta ensin reklamaation postiin ja sitten sähköpostia beyond timeen, sain vastauksen vartissa jossa pahoiteltiin tapahtunutta ja annettiin korvaavan tuotteen seurantakoodi. Erittäin hyvää palvelua. Ja kellokin on hieno ja hiljainen.

27 mars 2025

Hyvä ja nopea palvelu!

Kaikki sujui hyvin ja kello on sellainen niinkuin pitikin! Kello on myös tosi hieno ja äänetön niin kuin luvattiinkin. ☺️

15 janvier 2025

Kello ei toimi

Hei! Kävin tänään postista, tää kello ei toimi. Miten palautan, kerkesin maksaakin jo kun ajattelin ettei voi niin huono tuuri olla.

5 janvier 2025
Logo de Beyond Time

Réponse de Beyond Time

Hei,

Valitettavasti kellossa on ongelma! Lähetän sinulle sähköpostia ja teemme parhaamme ratkaistaksemme tämän.

/Tommy - Beyond Time