Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ken Paul al een aantal jaren, via de hovenier, knip ik zn hagen et de trekker. Na een doktersbezoek vanwege een hoge bloeddruk Paul eens om raad gevraagd. De dokter schreef meteen bloedverdunners... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze beloven Het is onze missie om mensen, niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld te helpen met een gezond én financieel autonoom leven. Financieel autonoom? Dan is €42 voor 60 vitamine... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Service de fitness et nutrition

Écrit par l'entreprise

Sinds de oprichting in 2014 is Beyuna uitgegroeid tot het eerste Nederlandse netwerkmarketingbedrijf dat zich volledig richt op hoogwaardige voedingssupplementen. Onze missie is om mensen wereldwijd te ondersteunen in het opbouwen van een leven waarin gezondheid en financiële autonomie hand in hand gaan. Wij geloven dat echte gezondheid begint bij preventieve zorg met producten van de hoogste integriteit, ondersteund door een eerlijk en transparant verdienmodel waarin iedereen gelijke kansen krijgt. De naam “Beyuna” is afgeleid van het Japanse woord Yuna, dat “krachtig” betekent. Dat weerspiegelt onze visie: mensen versterken door hen in staat te stellen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid en financiële toekomst. Onze voedingssupplementen zijn natuurlijk, GMO-vrij en clean-label: volledig vrij van synthetische vulstoffen, hulpstoffen of kleurstoffen. Elk product wordt ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en voldoet aan alle wettelijke kwaliteitseisen. Het assortiment is sinds de start uitgebreid van vier producten tot een brede range van ongeveer twintig supplementen. De samenstelling, van ingrediënten tot capsules, wordt nauwkeurig ontwikkeld door onze oprichter en productontwikkelaar Paul Gebbink, die daarbij steunt op meer dan dertig jaar ervaring in netwerkmarketing en het begeleiden van topsporters als fysiotherapeut. Een belangrijke pijler van Beyuna is de Beyuna Academy, opgericht in 2018 als centraal kennis- en trainingsplatform voor iedereen die zijn carrière in netwerkmarketing wil opbouwen. De Academy organiseert jaarlijks meer dan 145 bijeenkomsten en meerdere grote events, waar distributeurs samenkomen om te leren, te netwerken en elkaar te inspireren. Het programma bestaat uit trainingen, presentaties, business coaching en persoonlijke ontwikkelingssessies, zowel fysiek als online. Beyuna onderscheidt zich daarnaast door een uniek en transparant compensatieplan dat is ontworpen vanuit het uitgangspunt van herverdeling van financiële middelen. Dit plan biedt hoge inkomensmogelijkheden zonder drempels zoals voorraadaankoop of verborgen kosten. Vanaf de eerste dag draait het bij ons om samenwerking, begeleiding en een duidelijke route naar succes. Of je nu een ervaren ondernemer bent of helemaal nieuw in de wereld van netwerkmarketing, Beyuna biedt de juiste ondersteuning om een eigen markt op te bouwen. Inmiddels heeft Beyuna een internationale community opgebouwd, met distributeurs in onder andere Nederland, België, Duitsland, Spanje, Italië, Engeland en de Verenigde Staten. Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht ondersteunen we dagelijks onze community en werken we voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze producten en trainingen. Of je nu klant of distributeur bent, bij Beyuna staat alles in het teken van een gezonde levensstijl en financiële onafhankelijkheid. Distributeurs krijgen daarbij toegang tot een eigen meertalige webshop met marketingtools en een app, een compleet e-learning platform met businessplan en een professioneel online dashboard met forecasting tool om het verdienpotentieel inzichtelijk te maken. Beyuna biedt daarmee niet alleen hoogwaardige voedingssupplementen, maar ook een unieke kans om een stabiele financiële toekomst op te bouwen, inclusief de mogelijkheid van passief inkomen en overdraagbaarheid bij overlijden.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben beyuna magnesium en multivit…

Ik ben beyuna magnesium en multivit gaan gebruiken tijdens de zwangerschap, doordat ik hoorde dat mijn zusje er ook veel baat bij had. Na een week magnesium slikken sliep ik als een os, en dat tijdens mijn laatste trimester. Ik voel me superfit tijdens en ook nu na de zwangerschap. Het is zeker een dikke aanrader! Wat ook zo fijn is, is dat alles puur natuur is. Ik zou zeggen, gelijk bestellen!

30 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden met Beyuna!

Ik ben super blij met de supplementen van Beyuna! Ook fijn dat ze letten op kwaliteit en zuiverheid. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare supplementen!

8 novembre 2025

Beyuna,mijn missie.

Beyuna is míj́n bedrijf en ik ben heel dankbaar dat deze business op mijn pad is gekomen .
De producten....Super blij en tevreden mee.
Verdienmodel duidelijk en transparant.
Beyuna is voor iedereen toegankelijk.
Je doet deze business nooit alleen.

23 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Uniek en integer bedrijf!

Fantastisch uniek en integer bedrijf!
* De producten hebben mij mijn gezondheid teruggegeven
* Het compensatieplan heeft mijn financiële gezondheid niet alleen hersteld maar zelfs gigantisch verbeterd.
* Een groot netwerk van mensen die daadwerkelijk willen ondernemen vanuit een mens-gerichte holistische benadering waar inhoudelijke kennis en ervaring voorop staat.

2 octobre 2025

financieel autonoom?

Ze beloven

Financieel autonoom? Dan is €42 voor 60 vitamine D3 pillen wel een forse aanslag op die autonomie. Maar je krijgt dan wel 15x de normale dagelijkse behoefte, dat wel!

1 octobre 2025
Logo de Beyuna

Réponse : Beyuna

Bedankt voor uw feedback, we lichten dit graag toe. Met “financieel autonoom” doelen we op het verdienmodel voor distributeurs. Distributeurs kunnen inkomsten opbouwen via directe verkoop en royalties, met lage instapkosten, transparant compensatieplan en training via de Beyuna Academy. Het doel is een gebruikersmarkt op te bouwen en zo een (residueel) inkomen te creëren, uiteraard afhankelijk van ieders eigen inzet en resultaten.
De prijs weerspiegelt o.a. de keuze voor vegan D3 uit korstmos en het Clean Label-principe, de capsule en verschillende lab testen. We begrijpen dat prijs belangrijk is; daarom bieden we distributeurskortingen/kortingsposities binnen het verdienmodel. Verder is 75 mcg vitamine D3 een officieel veilige maximale dosering is in Nederland en Europa.
Het Beyuna Team

Noté 5 sur 5 étoiles

Een aanrader voor wie waarde hecht aan transparantie en kwaliteit.

Ik was al langer op zoek naar voedingssupplementen die écht puur en natuurlijk zijn, zonder kunstmatige stoffen. Deze supplementen hebben mijn verwachtingen volledig waargemaakt.
Wat mij direct opviel, is de transparantie van het label. Alles is duidelijk omschreven, zonder verborgen chemische toevoegingen of onduidelijke benamingen.
Het voelt goed om mijn lichaam te ondersteunen met een product dat gebaseerd is op zuiverheid en kwaliteit.

Kortom: dit zijn supplementen voor iedereen die bewust met zijn gezondheid bezig is en alleen het beste uit de natuur wil. Daarnaast kan Beyuna ook op zakelijk vlak veel voor je betekenen!

29 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Beyuna maakt mijn leven in drievoud aangenamer

De producten van Beyuna hebben me het meeste effect gegeven van alle andere merken die ik ooit probeerde. Daar ben ik dankbaar voor. Daarbij word ik er financieel ook beter van. Op de koop toe kreeg ik er een netwerk van super-enthousiaste mensen bij die altijd klaar staan om mekaar te helpen. Drie zaken die mijn leven een stuk aangenamer maken.

29 septembre 2025

Effect gegarandeerd !

De producten van Beyuna zijn van een zeer hoogwaardige en natuurlijke kwaliteit waarbij ik het effect in mijn lichaam al na 2 dagen inname heb gevoeld en ik mij nu stukken beter voel dan 1 jaar geleden? Ik ben blij dat dit op mijn pad is gekomen en ik nu ook andere mensen hiermee kan gaan helpen.

23 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

“Van sceptisch naar enthousiast”

Ik dacht altijd dat supplementen maar onzin waren. Had eerder al wat verschillende merken geprobeerd en merkte daar eigenlijk niet veel van. Door Beyuna was ik echt verrast, ik voel me bijvoorbeeld echt veel fitter. Ik ben er nu achter dat er wél heel veel kwaliteits verschil in vitamines zit. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht😃.

10 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Natuurlijke aanvulling op dagelijkse voeding

De producten van Beyuna zijn een waardevolle aanvulling op mijn dagelijkse voeding. Omdat ik veel sport heb ik baat bij extra vitamines en de Beyuna producten bevatten natuurlijke vitamines die mijn lichaam goed kan verwerken. Daarnaast heeft het geen chemische vulmiddelen of hulpstoffen wat de werking kan verstoren.

14 septembre 2025

Heel tevreden!

Heel tevreden!
Ik gebruik deze beide dagelijks!
Ik heb geen enkel ander product kunnen vinden wat zo goed past bij mijn leef- en voedings stijl. Ik ben erg kritisch en zoek graag alles uit.

1 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik startte met de business via een…

Ik startte met de business via een vriendin, in het begin was mijn focus vooral op de producten en meer energie krijgen en mij beter gaan voelen. Dit is gelukt en nu help ik anderen daar ook mee.
Nu ik mij focus op de business, verdien ik een extra inkomen bij. Het fijne is, dat er veel collega's zijn die je helpen en begeleiden, je bent zelfstandig maar nooit alleen.

3 septembre 2025

Hele goede supplementen

Hele goede supplementen. Jaren diverse merken gebruikt maar deze zijn het best, ik merk hier het meest van.
Dat ze vrij zijn van synthetische additieven is ook heel goed. Prijs is goed, gezien de kwaliteit.
Ik gebruik vit C, vit D, magnesium en immunity

5 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet bewezen dat het werkt en niet erkend!

Ongeteste producten, volgens apotheken en artsen niet officieel erkend. Ook niet bewezen dat de producten werken. Niet getest door voedsel en waren autoriteiten.

7 mai 2025
Logo de Beyuna

Réponse : Beyuna

Hi Derk, dank voor je feedback. We willen graag een aantal punten verduidelijken. Alle producten van Beyuna worden uitgebreid getest en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Onze supplementen zijn opgenomen in de Z-index, de database die artsen en apotheken gebruiken om betrouwbare productinformatie te raadplegen. Dit betekent dat onze producten juist wel officieel geregistreerd en toegankelijk zijn voor zorgprofessionals.
Daarnaast zijn onze supplementen GMO-vrij, geproduceerd volgens het Clean Label-principe en vrij van synthetische vul-, hulp- en kleurstoffen. Ze worden getest en staan op de Anti-Dopinglijst, waardoor ook (top)sporters onze producten veilig kunnen gebruiken.
Wat betreft de beoordeling van werking: volgens de Europese regelgeving mogen bedrijven alleen gezondheidsclaims gebruiken die wetenschappelijk zijn beoordeeld en goedgekeurd door de EFSA (European Food Safety Authority). Beyuna houdt zich strikt aan deze richtlijnen.
Wij vinden transparantie belangrijk en delen daarom zoveel mogelijk informatie via onze website. Mocht je inhoudelijk meer willen weten over onze testprocedures of kwaliteitsborging, dan lichten we dit graag verder toe.
Het Beyuna Team

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus