2,2

Bas

ᴛʜɪꜱ ᴄᴏᴍᴘᴀɴʏ ᴘᴜᴛ ᴀ ʜᴏʟᴅ ᴏɴ ᴍʏ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛ…

ᴛʜɪꜱ ᴄᴏᴍᴘᴀɴʏ ᴘᴜᴛ ᴀ ʜᴏʟᴅ ᴏɴ ᴍʏ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛ ᴀɴᴅ ᴡᴏᴜʟᴅ ɴᴏᴛ ʟᴇᴛ ᴍᴇ ᴛʀᴀɴꜱꜰᴇʀ ᴍʏ ʙɪᴛᴄᴏɪɴ ᴛᴏ ᴍʏ ᴡᴀʟʟᴇᴛ. ɪ ᴡᴀɪᴛᴇᴅ ᴛᴡᴏ ᴍᴏɴᴛʜꜱ ɪ ʜᴀᴅ ᴀ ʀᴇꜰᴜɴᴅ ɪꜱꜱᴜᴇ, ᴀɴᴅ ɪ ꜰᴏᴜɴᴅ 👉✅ʀᴇᴛʀ;ievi:ꜱᴛᴀ ᴡʜɪʟᴇ ʙʀᴏᴡꜱɪɴɢ ɢᴏᴏɢʟᴇ ᴀɴᴅ ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛᴇᴅ ᴛʜᴇᴍ ᴀʙᴏᴜᴛ ᴀ ʀᴇꜰᴜɴᴅ. ᴛʜᴇɪʀ ᴛᴇᴀᴍ ᴡᴀꜱ Qᴜɪᴄᴋ ᴛᴏ ʀᴇꜱᴘᴏɴᴅ, ᴄʟᴇᴀʀ ɪɴ ᴛʜᴇɪʀ ɪɴꜱᴛʀᴜᴄᴛɪᴏɴꜱ, ᴀɴᴅ ᴄᴏɴꜱɪꜱᴛᴇɴᴛʟʏ ᴄᴏᴜʀᴛᴇᴏᴜꜱ. ᴛʜᴇʏ ʜᴀɴᴅʟᴇᴅ ᴛʜᴇ ᴘʀᴏᴄᴇꜱꜱ ᴡɪᴛʜ ᴘʀᴇᴄɪꜱɪᴏɴ ᴀɴᴅ ᴋᴇᴘᴛ ᴍᴇ ᴜᴘᴅᴀᴛᴇᴅ ᴛʜʀᴏᴜɢʜᴏᴜᴛ. ɪ ꜰᴇʟᴛ ꜱᴜᴘᴘᴏʀᴛᴇᴅ ᴀɴᴅ ɪɴꜰᴏʀᴍᴇᴅ ᴇᴠᴇʀʏ ꜱᴛᴇᴘ ᴏꜰ ᴛʜᴇ ᴡᴀʏ. ᴛʜᴇ ᴄᴀꜱᴇ ᴡᴀꜱ 100% ꜱᴜᴄᴄᴇꜱꜱꜰᴜʟ. ᴛʜᴇɪʀ ᴛʜᴏᴜɢʜᴛꜰᴜʟ ꜱᴇʀᴠɪᴄᴇ ᴀɴᴅ reliable execution made the experience exceptional

3 juillet 2025

Потерял деньги

Потерял деньги. Схема работы такова, что вывести можно меньше, чем внести из-за странного размера "комиссий". Предлагают фантастическую прибыльность, но в результате оказывается, что вывели вы меньше, чем внесли. Выглядит так, что никакого майнинга там нет, есть только система его имитации.

6 avril 2025

bhmining

Dei truffatori bhmining ,,, acquissto un piano da 15 euro di un giorno che produce 57 dollari in bitcoin ,,, provo a prelevare e mi danno 8 euro perché il resto è una commissione di rete di 0.0005 bitcoin. Mi consigliano di accumulare piu' mining ,,, rifaccio il piano da 15 euro ... raggiungo dopo un giorno 0,006 bitcoin ,,, allora volevo rifare di nuovo lo stesso PIANO MA MI DICONO SOLO ORA CHE NON E' POSSIBILE USARE LO STESSO PIANO NE' USARE I BITCOIN PRODOTTI ..... QUINDI VERSO ALTRE 15 EURO ,,,, MA NON ME LI ACCREDITANO ..... DICONO DI ESSERE COLLEGATI A COINBASE MA SONO DEI TRUFFATORI DA GALERA. ORA GLI AVEVO CHIESTO DI RESTITUIRMI I MIEI SOLDI PARI A 77 DOLLARI CON PAYPAL MA MI HANNO DISATTIVATO L'ACCOUNT ... LADRI

23 mars 2025

❗ ❗ ❗ Totally lost

❗ ❗ ❗ Totally lost! A complete SCAM! i pay for the plan of 360$ on 22 Feb, 2025 i succesfully withdraw 0.0019btc and after that they say i need to pay the electricity bill that is very expensive worth of 849.72 USD! Don't invest in crypto mining cloud again! ❗ ❗ ❗

22 février 2025

I'm lost 360$ from this site

I'm lost 360$ from this site! Do not buy any plan what is cost beacouse never will back. When you want to withdraw your money appear hidden fees like electricity fee and after pay this appear another taxes fees what you need to pay again and again. Scam!

10 décembre 2024

Scam

Yes, in reality, you won’t earn money and won’t even pay off the plan, so don’t waste your time, the most interesting thing is that the replenishment comes from one wallet and the withdrawal to another

18 décembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit