Min erfarenhet av Bidders Highway har varit mycket negativ. Jag upplever att tjänsten inte utfördes enligt vad som utlovades. Fotograferingen höll låg kvalitet och min annons förnyades inte trots... Voir plus
Szép autót sikerült vennem jó áron . Az árverésvezető mindenben segített, engem is képviselt nem csak az eladó érdekeit. A 7,5 % árverési díj teljesen reális és megfizethető.
Oerhört proffsigt hanterat genom hela affären. Upplevde en genuin omtanke om mig som kund och att grabbarna på Bidders Highway verkligen ville göra allt så att det blir rätt för alla parter. Det är ty... Voir plus
Jag tycker er sajt är lätt att navigera i. När man väl budar på ett objekt så kommer informationen löpande på ett proffsigt sätt. Det enda som blev ett väggupp var när jag vann budet och godkände r... Voir plus
Auktionssajten för samlarbilar. Bidders Highway har det bästa utbudet av klassiska bilar till rätt priser. Köp eller sälj din legendariska drömbil idag!
Vikingavägen 17A, 13333, Saltsjöbaden, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
2 gånger har ni skickat ett mail, att bilen är såld. Men varje gång "får" köparen dra sig ur. Nåt stämmer inte! Det är synd att ni inte kan kontrollera potentiella köpare bättre. Du borde faktiskt kunna se ett kontoutdrag så att du kan vara säker på att köparna har de pengar de budar.
Men efter vårt samtal lyckades vi lösa det tillsammans. Tack för det!

Réponse de Bidders Highway
Fungerade bra. Lite stökigt att man som högsta budgivare inte har förtur på bilen när det inte går upp till reservationspris annars bra.

Réponse de Bidders Highway
Väldigt enkelt och tryggt att bjuda på bilar utan oro att int hinna få in ett bud innan auktionen avslutas.

Réponse de Bidders Highway
Proffsig presentation utav min bil tillsammans med bra bilder

Réponse de Bidders Highway
if they dont earn enough money, youre nothing for them

Réponse de Bidders Highway
Blev en snabb smidig affär och fick vad jag ville så kan varmt rekommenderas!

Réponse de Bidders Highway
var högsta budgivare men nådde inte upp till reservationspris. blev lovad att om jag höjde priset ett par tusen så skulle det kompenseras på slagavgiften vilket inte gjordes trots påstötning. så tyvärr så känns det oseriöst.

Réponse de Bidders Highway
Bidders Highway är enkel och smidig att använda.
Rikligt med bilder som stödjer beskrivningen av bilen.
Kommentatorsfältet är bra. Man kan fråga säljaren om info i beskrivningen saknas eller är otydlig.
Dock var beskrivningen av de brister som bilen var behäftad med svag. Om en stående rubrik införs i beskrivningen, t ex"Reparations och servicebehov", skulle säkert hjälpa säljare att avstå från att dölja ev brister.

Réponse de Bidders Highway
Enkelt och inga kostnader för säljare är jättebra, Bilen såld och alla 'r nölda. Kontaktade de tre högsta för att hitta en lösning var suveränt

Réponse de Bidders Highway
Blev fullkomligt ghostad av Bidders Highway efter jag vunnit budgivningen.

Réponse de Bidders Highway
Bra och tydliga bilder på er hemsida.
Klara instruktioner för både köpare och säljare.
Är på det hela taget mycket nöjd.

Réponse de Bidders Highway
Ett proffsigt bemötande från första början. Med fotografering, handläggande av annonsen. Supporten vid ev. frågor. Högsta betyg till er.
Nu väntar jag bara på vederbörande köpare ska ordna transporten. Det verkar ta tid. Vid senaste konversation så önskar han fortfarande registreringsskylten för att kunna ta hem mc till Finland.... hmm. Jag undrar nu om denna affären blir av alls...
Mvh Thorsten Eskilsson

Réponse de Bidders Highway
Supernöjd! Budat hem två bilar förut men detta var första försäljningen. Fick betalt en bra bit över reserven och schysst bemötande av teamet på Bidders genom hela processen. Hade den uppe på Blocket i 2,5 månad och det var bara slösad tid med både huvudvärk och däcksparkande/provkörningar helt i onödan. Tack BH!

Réponse de Bidders Highway
En savoir plus sur les différents types d'avis.