Dziś chciałem zrobić zakupy za prawie 40zl. Chciałem zapłacić gotówką i banknot wynosił 100zl. Pani w kasie powiedziała że nie ma wydać. Rozumiem gdybym miał 200 lub 500 jakiś cyrk że w kasach przepra... Voir plus
Nie mam nic do towaru, ale te rośliny przy wejściu wysuszone, ugotowane w słońcu to straszny widok. Odstraszają już od samego początku. Skoro nie ma się komu zająć nimi to po co są w sprzedaży, zajmuj... Voir plus
jedna gwiazdka to za dużo zaczynając od tego że jest za mało pracowników powinno być dwa razy tyle wszechobecny bałagan, bardzo często towar stoi a cena jest od czegoś innego i najgorsze na środku... Voir plus
Ordynarna obsługa i podejście do klienta na Bażnyskich w Toruniu. Ochrona i obsługa sklepu po przypadkowym zbiciu małego piwa robi bardzo duży problem i każe płacić 3zl. Takie rzeczy się zdarzają i mo... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Biedronka home
Biedronka home. Zakupiłem dwa powerbanki równo rok temu. Jeden się zepsuł więcej oddałem do sklepu, na protokole zdawczym zaznaczyłem naprawa lub wymiana. Po niespełna 1dni gdzie mój sprzęt tak szybko nie był w stanie dotrzeć do serwisu dostałem odpowiedź że zostaną mi zwrócone pieniądze. Wszystko fajnie tylko okazało się że dostałem 1zł zwrotu bo akurat zakupiłem 1za 179+ ten za 1zł. Życzę wszystkim tak szybkiego zwrotu kasy. A i od 14.01.26 moja noga jak i nogi mojej rodziny+ niektórzy znajomi nie robią już zakupów w sklepach Biedronka i was też zachęcam, jest wiele innych sklepów. A jak tam kupujecie to bądźcie pewni że nic się nie zmieni.
BOJKOT sklep Biedronka Ul.Nowy Świat 68…
BOJKOT sklep Biedronka Ul.Nowy Świat 68 Warszawa Wulgarne przeklinanie personelu,brak cen,cena towaru błędna,towar ustawiony niezgodnie z opisem,warzywa oraz owoce pleśń❗ Notoryczne psujące się kasy samoobsługowe podczas skanowania towaru❗❗Personel obcojęzyczny Sprawa non stop aktualna
Biedronka Home to totalna porażka
Biedronka Home to totalna porażka. Dwa miesiące temu odesłany był towar do reklamacji i do tej pory ani odpowiedzi ani towaru. Zerowy kontakt! Zawinęli towar i po sprawie! Złodziejstwo!
Kiełbasa jak trociny we flaku
Biała kiełbasa z dopiskiem "premium", to istny dramat. Niby 93% mięsa, ale jakiego? Smakuje jak niezbyt ładnie pachnące trociny. Wstydu nie macie, żeby coś takiego sprzedawać, na dodatek jako produkt premium.
Z innej beczki: zróbcie w kasach samoobsługowych możliwość wpisania ilości sztuk mleka w kartonie, skoro bez przerwy serwujecie 6-sztukowe promocje. 6 razy skanowanie tego samego produktu, ważącego ponad kilogram. W Lidlu nie ma takiego problemu.
Nie polecam kupować produktów marinero…
Nie polecam kupować produktów marinero juz drugi raz sie tym czymś zatrułem
Delikatnie ujmując "Dramat"
Jak już napisali przedmówcy '"Dramat". Zwroty zakupionego wadliwego produktu ponosi klient, kontakt e-mail automat i potem cisza. Kontakt telefoniczny: pani z "teleporady" mówi że nie widzi w systemie co się dzieje ze zwrotem bo ktoś na magazynie "nie od klikał" że zwrot dotarł. Na pytanie ile trwa procedura "od klikania" przez magazyn, ironicznie odpowiedziała że nie pracuje na magazynie i trwa to do 14 dni. Reasumując, płacisz za zwrot zakupionego wadliwego towaru i masz problem z odzyskaniem pieniędzy. Konkurencja z "L...." w swoim internetowym sklepem jest 10 klas wyżej jeśli chodzi o zakupy, zwroty i kontakt z klientem. Polecam aby kierownictwo tej placówki udało się na szkolenie w tej kwestii. Pozdrawiam
Firma się poprawi jeśli nie będzie…
Firma się poprawi jeśli nie będzie robić "promocji " moim zdaniem głupich typu wydaj 250zł a dostaniesz wouczer na 35zł lub 50zł przy zakupach za kolejne 200zł . Rozumiem biznes ale z ludzi robić debili to przesada. Poza tym nie dosyć że handlują danymi osobowymi klientów przy założeniu karty biedronka to jeszcze większy handel danymi osobowymi przy posiadaniu aplikacji. Raczej nie wszyscy wiedzą jak "biedronka "handluje danymi osobowymi. Potem dzwoni mafia ukraińska wyłudzająca dane wrażliwe. To powinien być kryminał za to.
Chamska obsługa w sklepie w Zabrzu -Wolności 88
Podczas dzisiejszych zakupów w sklepie Biedronka w Zabrzu ul Wolności 88 zostałam potraktowana, jak i kilku klientów przede mną bardzo nieprzyjemnie , żeby nie powiedzieć „ chamsko” przez kasjera o imieniu Jakub - nie mając wyliczonej gotówki - czego oczekiwał kasjer - oprócz uwag typu: nie mam obowiązku rozmieniać pieniędzy, nie mam obowiązku mieć drobnych w kasie , nie mam obowiązku wzywać kierownika, były nieprzyjemne kpiarskie miny i uśmiechy - myślę że również ten pan nie ma obowiązku tam i w ogóle gdzie indziej pracować! - jeżeli klienci tak będą traktowani to sklep naprawdę dużo straci - ja napewno wybiorę konkurencję
JAK SIĘ POPRAWIĆ - NIEMOZLIWE…
JAK SIĘ MOGĄ POPRAWIĆ ? -PROSTE BO NIEWYKONALNE , I W TYM WYPADKU TO NIE ONI , ALE INSTYTUCJE I ORGANY ODPOWIEDZIALNE ZA ICH ISTNIENIE NA POLSKIM RYNKU POWINNI CHCIEĆ ICH NAPRAWIAĆ ...
kasy samoobsługowe bałagan na nich
kasy samoobsługowe bałagan na nich! kolejka przy jednej kasie otwartej ! SZOK !!!
Biedronka robi promocje ale produktu…
Biedronka robi promocje ale produktu nie ma wystawią parę sztuk zysk polega na tym, że ktoś się skusi na promocję i przyjdzie zrobić zakupy tylko produktów promocyjnych brak ja nie będę kupować innych produktów jak nie ma tego co ma być na promocji - negatyw
Nieuczciwy sklep, okłamuje klientów
Ceny wiesza nad innymi produktami, kiedy bierzesz produkt okazuje się inna cena. Sklep świadomi okłamuje klientów. Nie chce przyjmować zwroty. Sprzedawca obraża pracowników, wyzywa od chamów. Nie polecam sklep w Ząbkach na Powstańców.
Dziś na zakupach świątecznych…
Dziś na zakupach świątecznych usłyszałam komunikat że sklepy będą otwarte do 1 w nocy a nawet dłużej, jest to naprawdę żenujące, może osoby które to wymyśliły zaczęły by obsługiwać w marketach a nie za biurkiem lub przed Excel, życzę wam powodzenia jednak Lidl wbrew wszystkiemu ma bardziej ludzkie podejście do pracowników.
Agresywna promocja i słaba obsługa
Najgorszy sklep i obsługa. Zasypywanie smsami. Wieczny bałagan w sklepach i słaba obsługa. Pomijając fakt, że jakość warzyw i owoców jest tragiczna, ewidentnie problemy w przechowywaniu. Wszystko jakby bez smaku. A ostatnio kupiłam pieczarki, gdzie większość była z pleśnią ale ta górna warstwa wszystko przykryła i zauważyłam dopiero w domu. Dramat. Szkoda, ze to najbliższy sklep. Chyba poszukam innego sklepu w okolicy.
Kupiłem w promocji płaty łososia…
Kupiłem w promocji płaty łososia atlantyckiego. Po otwarciu opakowania smród niesamowity, mięso rozpadało się w palcach WSTYD ŻEBY TAKIE COŚ SPRZEDAWAĆ!!
Wykluczenie cyfrowe
Dzień dobry,w dniu dzisiejszym moja 80 letnia sąsiadka chciała zakupić w promocji mleko, niestety posiada tylko plastikową kartę biedronki z której korzysta od lat.Okazalo się że aby skorzystać z promocji należy posiadać aplikacje biedronki a co za tym idzie telefon z dostępem do internetu, e-mail i przede wszystkim umiejętności w posługiwaniu się tego rodzaju urządzeniami .Jak już nadmieniłem jest to osoba w mocno zaawansowanym wieku i co za tym idzie po prostu nie potrafi posługiwać się tego rodzaju telefonem ba nawet takiego nie posiada,ma najzwyklejszy telefon do kontaktu z najbliższymi.W związku z tym śmiem twierdzić iż firma Jeronimo Martens właściciel sieci"Biedronka" w ten sposób dokonuje WYKLUCZENIA OSÓB NIE KORZYSTAJACYCH Z TECHNOLOGII CYFROWEJ.Wydaje mi się że nie jest to zgodne z prawem i narusza podstawowe prawa człowieka do funkcjonowania w społeczeństwie.Niestety ale jest to niechlubny przykład stygmatyzacji i segregacji ze względu na status klientów Ocena może być tylko jedna👎
Oszukują na ceny
Oszukują na ceny. Cenowka pasty do zębów : 6 zł przy zakupie 2 sztuk … paragon pokazuje za to cenę 20 zł po promocji. Nacięłam się w ten sposób na kilku produktach, podobnie z płynem micelarnym 22zl który w normalnej drogerii kosztuje ok 13 zł. Mam nadzieję że usuną tą syfiastą sieć biedronka
Toruń ostatni wypiek pieczywa 18.00…
Toruń ostatni wypiek pieczywa 18.00 zarzadzenie odgorne brak podstawowego pieczywa (rodzinny ,codzienny) stan na godz 19.00 czynne 22.30.ide do lidla tam zawsze maja swierze w pelnym wyborze
jak to jest w Bierdonce w Gryfinie ul
jak to jest w Bierdonce w Gryfinie ul. Rpackiego.. Na cukier.masło.olej są limity ilościowe.Ale były kaczki w promocji.Pojechałem rano i co się okazało. Wystawiono 3 kartony z kaczkami.przyszedł jakiś i Pan wszystko sobie zabrał i nie zotało nic dla innych.Zero reakcji przy kasie.CZY to jest prawidłowość ?.Sądzę że nie.Jan
Biedronka strzelców bytomskich w…
Biedronka strzelców bytomskich w Bytomiu jakaś masakra....Nie dosc ze bułki mozna do kieszeni wkładać bo nie ma ani jednego woreczka ani torby na pieczywo....to rano podchodząc do kasy obsługowej nie ma ani jednej ekspedientki jak poszłam na zaplecze to Pani mi powiedziała ze zaraz ktoś przyjdzie i tak ponad 10 min nikogo nie bylo a na sklepie żywej duszy z pracowników jakaś masakra....nawet zakupów nie idzie zrobić chyba ze klienci nie placacy karta sami mają usiąść na kasę i sie obsłużyć... po prostu tragedia
En savoir plus sur les différents types d'avis.