Snelle levering en keurig binnen het afgesproken tijdvak bezorgd. Bezorger dacht mee wat de beste plek was om te lossen. Product voldoet precies aan de verwachtingen.
Lisez les avis des autres
Alles was geregeld. Op de juiste dag geleverd zoals afgesproken. Er zatten wel wat houtresten tussen het boomschors. Alleen de chauffeur heeft bij het lossen niet eerst gevraagd waar we de zakken wi... Voir plus
Snelle reactie gekregen op mijn vragen, zeer meedenkend! Daarom ook de keuze gemaakt om hier te bestellen. Vervolgens werden de 5 bigbags met basalt split netjes optijd geleverd!
L'entreprise a répondu
Bestelling werd snel geleverd, ook het tijdsbestek waar in het geleverd word is erg duidelijk. De levering vond precies plaats op het eerste genoemde tijdstip van levering
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
BigbagDirect.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het leveren van bigbags met zand, grind, split, compost en meer. Daarnaast bieden wij graszaad, meststoffen en andere buitentoepassingen voor tuin en erf. Wij staan voor duidelijke communicatie en een snelle betrouwbare levering .Ons assortiment breiden we stap voor stap uit, zodat klanten steeds meer producten eenvoudig online kunnen bestellen.
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Goede prijs kwaliteit en bezorging
Snelle levering en alles keurig zoals…
Snelle levering en alles keurig zoals afgesproken geleverd
Prettig contact alles volgens afspraak
Aflevering netjes in overleg en erg…
Aflevering netjes in overleg en erg beleefd .
De communicatie over de levering zou sneller kunnen .
Goed assortiment
Goed assortiment, overzichtelijke website, eerlijke en marktconforme prijs, snelle verzending en correcte aflevering 👍🏻
Dat zijn 5🌟
Top kwaliteit voor een schappelijke prijs
2 bigbags zand en een bigbag grind, goeie kwaliteit, en keurig op tijd bezorgd en neer gezet.
Snel contact na versturen…
Snel contact na versturen contactformulier, dag later al 4 bigbags geleverd direct in onze achtertuin. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
Opzich goed materiaal
Opzich goede service, chauffeur heeft het netjes op een fijne plek neergezet!
Heb echter wel betaald voor 2-4 werkdagen (zoals zelfs vermeld op de factuur) terwijl ze dat achteraf gezien niet konden nakomen. Ook geen compensatie (volledige teruggave is natuurlijk niet reeel) voor de vrij prijzige leverkosten gekregen. Wel minpunt, service na die tijd was ook niet heel klantvriendelijk. Kijk dus eerst goed op de website voordat je akkoord gaat met hun leverkosten. Heb veel ervaring met bedrijven met bouwmaterialen, maar dit was niet fijn.

Réponse de BigbagDirect.nl B.V.
Gisteren werden twee bigbags geleverd…
Gisteren werden twee bigbags geleverd een met scherp zand en een met compost. Bestelling en levering liepen perfect. Bedrijf zit letterlijk om de hoek 😉
Een kleine bag riviergrind besteld
Een kleine bag riviergrind besteld , deze werd keurig geleverd vlak voor het tuinhek . Vriendelijke mensen . Aanbevelingswaardig!
Tevreden klant
Wij hebben compost besteld en kregen direct reactie terug over de levering. Alles verliep soepel. Aardige mensen. Levering tot aan de deur😊
Wij zijn zeer tevreden.
Mooie icy blue split
Alles perfect gegaan zelfs mooi vantevoren belletje waar het geplaatst mo dt worden
Keurig op tijd geleverd. Betrouwbaar !
Keurig op tijd geleverd ! En kwamen wat te kort en dit werd gelijk geregeld en ook weer zeer snel geleverd. Super service !!!
Snelle levering en de transport liep…
Snelle levering en de transport liep vlot chauffeur was heel behulpzaam