goede kwaliteit van de producten en…
goede kwaliteit van de producten en voor een vriendelijke prijs. Ik zal er zeker nog een keer wat gaan bestellen.
Door persoonlijke ervaring met de imkerij weet ik hiervoor producten te ontwerpen, produceren en kan ik ze testen voordat ze in de webshop komen. Of je nu op zoek bent naar Aziatische hoornaarvallen, slimme oplossingen voor koninginnenteelt of een maatwerkoplossing, op de website van Bijdebijenshop kan je terecht.
Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Ik heb een hoornaarval gekocht. Fijne service en uitleg. Snel geleverd en goed product.
Heel netje geleverd met aardig schriftelijke
Tekst met uitleg en eventueel vragen over product 👍
Perfect

Goede kwaliteit producten
Duidelijke uitleg / service
Leuk persoonlijk contact (kaartje, reactie van shop)

Réponse de Bijdebijenshop
Bestelde producten snel ontvangen met een persoonlijk briefje en uitleg. Dat was verrassend en wordt zeer gewaardeerd omdat vandaag de dag een persoonlijke briefje nooit meer voorkomt maar daardoor je als klant wel enorm gewaardeerd voelt. Dus complimenten.

Réponse de Bijdebijenshop
Super service ! Ik kreeg al snel een persoonlijk bericht. Bij de bestelling zat een vriendelijk handgeschreven kaartje. En omdat de bestelling een kleine vertraging had opgelopen zat er ook een klein presentje in de doos. Lief toch!
Gr Elise

Réponse de Bijdebijenshop
Bestelling netjes en snel verzonden. Producten waren ook in orde, alleen was de bijgeleverde instructie niet echt uitgebreid en volledig. Dit is inmiddels trouwens wel gecorrigeerd, vandaar toch de vijf sterren review.

Réponse de Bijdebijenshop
Nog nooit n Aziatische hoornaar gevangen…
Hier vorig jaar wel n nest laten weg halen
Zou fijn zijn als er n briefje bij was met
Informatie.
Wat moet er in de val om ze te vangen
Jammer

Réponse de Bijdebijenshop
Ik had een “extra selectieve Aziatische Hoornaar val”besteld. Dit ging vlot en makkelijk via de website. Je wordt keurig op de hoogte gehouden (per email) over de status van je bestelling. DHL was een dagje te laat, maar daar kan de bijdebijshop niets aan doen, dat ligt aan onze woonlocatie.
Mooi (geprint) product, ze staat nu buiten, op zoek naar de eerst AH koningin.
En Frank nog dank voor je persoonlijke kaartje!