Scharen nu hier voor de 2de keer laten…
Scharen nu hier voor de 2de keer laten slijpen. Ben super tevreden en ze zijn weer heerlijk scherp!!
Bedankt voor de goede service ik raad jullie zeker aan!!✂️
Bedankt voor de goede service ik raad jullie zeker aan!!✂️
Very good and quick service! My manicure scissors are sharp again!
Definitely recommend!

Réponse de Bijzonderscherp
Helemaal top! Scharen en scheerkoppen altijd goed geslepen. Goede sevice.

Réponse de Bijzonderscherp
Mijn schaar was gevallen maar die hebben ze toch weten te fixen! Echt top, zowel hun service als hun communicatie!

Réponse de Bijzonderscherp
Super snel je scharen weer retour. En ook nog scherp 😜.
Leuke sleutelhanger erbij gekregen.
Nu nog iets van staffelkorting 😇😁

Hele fijne ervaring
De scheerkoppen en de scharen zijn erg goed geslepen. Hele snelle service ik kon zo weer aan de slag
Mijn kappersscharen en tondeuse kop laten slijpen. Die zijn weer scherp.!
Vond het spannend om ze op te sturen maar ook daarin prima geholpen. En wat een snelle service had ze super snel weer terug.
Volgende keer laat ik ze zeker weer daar slijpen.