Oprechte waarschuwing: Matige service en geen verantwoordelijkheid bij Bikepacking Belgium
Ik schrijf zelden slechte reviews, maar voel me genoodzaakt om anderen te waarschuwen voor mijn ervaring met Bikepacking Belgium.
oktober 2025 (update onderaan):
Ik kocht hier in oktober 2024 een fiets van €3.400 van het merk Contoura, aangetrokken door hun reputatie als "fietsvakantietempel" met topkwaliteit en uitstekende naservice. Helaas is de realiteit voor mij teleurstellend en frustrerend gebleken.
Wat misging?
*Gebarsten velg na 11 maanden)– Mijn velg barstte na amper 11 maanden (+/-6500km). In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, werd de schuld afgeschoven op mijn rijgedrag ("Jij fietst zo hard"). Ter vergelijking: mijn tweedehands MTB van €700 heeft duizenden kilometers op ruiger terrein gereden zonder problemen. De velg is vervangen door precies hetzelfde model, waardoor ik weinig vertrouwen heb dat dit probleem niet opnieuw optreedt.
*Geen oplossingsgerichtheid – Ik moest een hele maand wachten op een nieuwe velg. Een vervangfiets werd pas na een week aangeboden, ipv meteen nadat ik mijn defecte fiets binnenbracht zoals ik had gevraagd. Dit had meteen moeten gebeuren om mijn ongemak te verzachten. Ik kreeg geen excuses, geen haast, geen empathie.
*Tegenstrijdig advies over riemspanning – Eerst werd me verteld dat gespecialiseerd materiaal nodig was om de riemspanning te meten. Later bleek dat een eenvoudige app volstaat en dat de spanning zelfs lager mag zijn dan de fabrikant aanbeveelt. Oa dit wekt twijfel over hun deskundigheid en eerlijkheid.
*Slechte communicatie en wachttijden – Het duurde weken voordat ik een afspraak kon krijgen in juni. E-mails bleven onbeantwoord, en als klant voelde ik me genegeerd.
*Onpersoonlijke service – Sinds de winkel alleen op afspraak werkt, is spontane hulp onmogelijk. Als klant voel ik me behandeld als een last in plaats van als prioriteit.
Hun reactie?
Toen ik mijn frustraties deelde, kreeg ik geen concrete oplossing, alleen excuses zoals:
"We kunnen momenteel niet volgen, zelfs al werken we enkel nog op afspraak."
"Het enige dat we kunnen doen is bellen of mailen om te overleggen met de leverancier."
Dit is onacceptabel voor een winkel die zich profileert als expert in vakantiefietsen. Als je €3.000+ uitgeeft aan een fiets, verwacht je topservice, niet een schouderophaal.
Mijn advies?
*Koop elders als je betrouwbare service en eerlijk advies wilt.
*Wees voorzichtig met dure aankopen: garantie en naservice zijn hier geen vanzelfsprekendheid.
*Check andere reviews – De 1-sterren-recensies zijn geen toeval.
Ik hoop oprecht dat Bikepacking Belgium hun service verbetert, maar voor nu kan ik ze niet aanbevelen.
Deze klacht is gericht aan Thomas, de zaakvoerder en verkoper. Wel een shout-out naar de fietsherstellers in het atelier, ze kennen hun vak en zijn steeds vriendelijk en behulpzaam binnen het hen opgelegde kader.
Update mei 2026:
Velg opnieuw gebarsten, sinds oktober 2025 fiets enkel gebruikt voor woon-werkverkeer, +/-3000km gefietst met de nieuwe velg...
Na contact via mail stelt Bikepacking Belgium voor een tegemoetkoming van 250 euro te betalen en vervolgens alle communicatie en samenwerking te stoppen. (behoudens wettelijke verplichtingen)
Vanzelfsprekend laat ik me ook niet meer zien in de winkel als het niet absoluut nodig is en ga ik voortaan elders.
Ik ben dus ingegaan op het voorstel. De volgende dag stond het bedrag op mijn rekening.
T. Tersago Boechout, december 2025