Wij zijn superblij dat we tijdens een fietstocht langs bike totaal in Alphen langs kwamen en binnen zijn gegaan. We wilden info over een fietsmand. Kregen goede en duidelijke uitleg. Ondanks de drukte... Voir plus
Établissement
Changer d'établissementSint Janstraat, 1, 5131 BR Alphen, Noord-Brabant, NL
Lisez les avis des autres
De fiets besteld in december met de afspraak om tweede helft van januari te leveren, en alles is netjes gebeurd volgens de afspraken. Vandaag de eerste 70km ermee gereden en hij bolt als een trein , a... Voir plus
Afpraak gepland en tijdig klaar
À propos de l'entreprise
- Magasin de vélos
- Magasin de réparation de vélos
- Magasin d'accessoires de vélo
- Magasin de vélos d'occasion
À propos de Bike Totaal - de Jong Alphen
Écrit par l'entreprise
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Coordonnées de contact
Sint Janstraat, 1, 5131 BR, Alphen, Noord-Brabant, Pays-Bas
- +31 13 5081612
Demande des avis aux clients
Goede service en een fijn geholpen
Goede service en een fijn geholpen. Nemen alle tijd voor je hoe druk het ook is

Réponse de Bike Totaal - de Jong Alphen
Goede adviezen en service.
Goede adviezen en service. Je wordt enorm vriendelijk geholpen en er zit geen ‘dwang’ achter. Redelijke prijzen voor onderhoud en reparatie.

Réponse de Bike Totaal - de Jong Alphen
Wij hebben met veel plezier al veel…
Wij hebben met veel plezier al veel fietsen gekocht bij Willam en zijn altijd goed geholpen .

Réponse de Bike Totaal - de Jong Alphen
Altijd goede service en alles snel geregeld.
Altjjd goede service en alles snel geregeld.

Réponse de Bike Totaal - de Jong Alphen
Goed geholpen met nieuwe verzekering…
Goed geholpen met nieuwe verzekering voor ebike afgesloten.
En advies over exsra ketting slot.
En goede service.

Bandenpech
Dinsdagmorgen fiets gebracht voor reparatie.Leenfiets meegekregen. Voor sluitingstijd was de fiets gemaakt. Prima service voor normale prijs.

Réponse de Bike Totaal - de Jong Alphen
De fiets was snel voorzien van nieuwe…
De fiets was snel voorzien van nieuwe voorlicht en hij doet het goed
Ik had hem ook weer snel weer terug thuis
heerlijke "ouderwetse"service
Wat een heerlijke "ouderwetse" service!! Zo zou je in iedere winkel ontvangen willen worden.
Vriendelijk, gastvrij en kennis van zaken.
Super tevreden met mijn nieuwe fiets.
Fiets voor een beurt gebracht
Fiets voor een beurt gebracht. Zoals altijd komt ie als bijna nieuw terug voor een eerlijke prijs
De juiste informatie ,duidelijk en komt…
De juiste informatie ,duidelijk en komt afspraken na en vriendelijk
Deskundig en betrouwbaar advies…
Deskundig en betrouwbaar advies meerdere keren langs geweest voor proefritten en uiteindelijk de juiste e-bikes gekozen. Grandioze service onze e-bikes werden zelfs thuis afgeleverd. Bedankt nog William & Esther 👍🏻 bike totaal De Jong Alphen
Met beide voetjes op de grond
Het Gazelle experience center in Waalwijk was een mooie ervaring om kennis te maken met de fiets. Voor de aankoop zijn we verwezen naar Bike Totaal de Jong in Alphen. Hier zijn we heel goed geholpen met de aankoop en verzekering van de Easyflow C8. De fiets is ook netjes op ons recreatiepark afgeleverd.
Prima verzorgt dus allemaal!
Alles is goed gedaan en volgens…
Alles is goed gedaan en volgens afspraak. Fietsen zagen er weer als nieuw uit.

Topwinkel
Half uur voor opening ter plaatse, wat geen probleem was, kom maar binnen en neem een koffietje.
Perfecte uitleg gekregen zowel van de fiets als de gear.
L’expérience Trustpilot