Bike Totaal - Kemps Avis

TrustScore 5 sur 5

Boschveldweg, 1, 5211 VG 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL

Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. Magasin de réparation de vélos
  3. Magasin d'accessoires de vélo
  4. Magasin de vélos d'occasion

À propos de Bike Totaal - Kemps

Écrit par l'entreprise

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

11 325 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Topservice

Het bedrijf nam de tijd voor een goede en persoonlijke uitleg van de werking van mijn nieuwe fiets.

16 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Veel kennis en uitstekende service

Heel goede uitleg over verschil in e-bikes, afgestemd op mijn wensen. Altijd ontzettend goede service. Zeer vriendelijk personeel. Ben tig keer gewoon maar binnengelopen om te kijken en me te oriënteren, kreeg altijd antwoord op vragen. Heel blij met mijn fiets nu en met Bike Totaal Kemps.

18 juillet 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je de tijd hebt genomen om rustig te oriënteren, en dat je uiteindelijk zo blij bent met je keuze. Die uitleg over e-bikes is ook echt fijn als je goed wilt weten wat bij jou past.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben op een geweldige manier geholpen…

Ik ben op een geweldige manier geholpen en ze hadden alle aandacht voor mij en mijn nieuwe fiets snel afgeleverd.

17 juillet 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je je nieuwe fiets snel in handen had en dat er goed naar je geluisterd is. Veel plezier ermee.

Perfecte service

Vriendelijk personeel. Perfecte service.

16 juillet 2026

Beste,

Fijn dat je dit even laat weten. Bedankt voor je mooie woorden.

De mankementen zijn verholpen

De mankementen zijn verholpen: fijne medewerkers en open en eerlijk

5 juillet 2026

Beste,

Goed om te horen dat alles weer in orde is. En eerlijkheid zit gewoon in hoe we met mensen omgaan, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke mensen kennis van zaken en…

Vriendelijke mensen kennis van zaken en denken met je mee zonder op te dringen

12 juillet 2026

Beste,

Bedankt voor deze fijne reactie. Dat je je niet opgedrongen voelde maar wel goed geholpen bent, dat is precies het soort feedback dat we waarderen.

Aankoop nieuwe fiets.

Jammer dat afspraak niet was doorgegeven dinsdag Ik zat te wachten op een mail om mijn nieuw fiets vrijdag op te halen Gaf bij mij frustatie. Gebeld, ze hebben het snel op orde gemaakt. Toen ik de nieuwe fiets kwam ophalen, geweldige uitleg. Ze nam de tijd . Als ze het niet wist , zadel omlaag zetten, haalde ze een collega erbij. Daar was niks op aan te merken.
Later bleek
mijn voorletters op de mail niet te kloppen. Het gaf me een goed blij gevoel van mijn aankoop hier.

Beste,

Vervelend dat de communicatie rondom de afspraak niet goed liep, dat snap ik. Fijn dat je toch even belde, zodat het snel rechtgezet kon worden.

Leuk om te lezen dat de overdracht van je nieuwe fiets zo goed beviel. En dat er gewoon even een collega werd erbij gehaald voor de vraag over het zadel, dat is precies hoe het hoort.

Vast contactpersoon was ideaal

Alles afgehandeld door een vast contactpersoon en da is netjes en soepel verlopen.

11 juillet 2026

Beste,

Fijn dat je dat benoemt. Eén aanspreekpunt maakt het een stuk overzichtelijker, blij dat dat goed heeft uitgepakt.

Erg tevreden

Goed, snel en vriendelijk

Beste,

Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo goed bent geholpen.

Pluim dus....

In de eerste plaats de goede fiets, die voldeed aan mijn verwachtingen, en twee: het geduld bij de mensen die mij van alles moesten uitleggen, ouwe man die snel vergeet of dingen niet snapt.
Pluim dus

4 juillet 2026

Beste,

Wat een leuke review om te lezen. Fijn dat je de goede fiets hebt gevonden, en dat er rustig de tijd voor je is genomen om alles uit te leggen. Daar is helemaal niets geks aan, iedereen heeft soms wat meer uitleg nodig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede uitleg gekregen over de mogelijkheden.

Goede uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden. Direct proefrit kunnen maken en daarna de bestelling geplaatst.

24 juin 2026

Beste,

Fijn dat je meteen een proefrit kon maken, dat helpt toch echt bij het maken van een keuze. Veel plezier met je nieuwe fiets.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk, duidelijk en vakkundig!

Een heel drukke winkel omdat de service waarschijnlijk zeer goed is! Er is genoeg personeel aanwezig zodat wij snel geholpen werden met het afhandelen van onze serviceafspraak. Er werd goed naar de fiets gekeken en eerlijk advies gegeven over noodzakelijke vervangingen. Alles heel duidelijk en transparant over prijzen , alternatieven etc. Eens sms later op de dag dat onze fiets klaar was en later via de mail een duidelijke gespecificeerde factuur. Het kan niet beter.. onze volgende fiets gaan we hier aanschaffen!

9 juillet 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat alles zo soepel verlopen is. Goed dat de communicatie rondom de servicebeurt duidelijk was, van het advies ter plaatse tot de factuur achteraf.

Tot de volgende keer.

Fantastische service

Hele goede sfeer, ik ben in een vervelende situatie ontzettend geholpen door de medewerkers van Kemps.

Beste,

Fijn dat je ondanks een vervelende situatie goed geholpen bent. Dat maakt echt een verschil op zo'n moment.

De mens in de winkel

Wauw, wat een gigantisch aanbod. Met de juiste uitleg en vragen werd de keuze beperkter. En uiteindelijk de juiste fiets gevonden. Heel erg blij mee. Een mooie aanbieding, goede service en zeer klantvriendelijk.

Zeker een aanrader

9 juillet 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je door al het aanbod heen de juiste fiets hebt gevonden. Dat is soms best een zoektocht, dus fijn dat het goed is uitgekomen. Veel plezier ermee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie en goede service

Goede communicatie en goede service. Personeel is behulpzaam en vriendelijk en geeft goed advies.

27 juin 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je je goed geholpen hebt gevoeld en dat het advies duidelijk was.

Noté 1 sur 5 étoiles

Het was niet oké

Iet besteld en na 4 dagen zelf contact opgenomen …. Vond het vreemd dat de verkoper mij vertelde dat de bestelling binnen was , en dat er geen e-mail was verzonden …. Nogmaals een rare toestand ….

5 juillet 2026

Réponse de Bike Totaal - Kemps

Goedemiddag, ik had u proberen te bellen om uw verhaal aan te horen, maar kreeg u niet te pakken. Ik zie in ons systeem dat we u op 4 juli om 10:13 een mail en sms hebben gestuurd dat de bestelling binnen is. Wij sturen pas een bericht als beide onderdelen binnen zijn. Ik ben erg benieuwd naar uw verhaal. Mocht u in de gelegenheid zijn, dan hebben wij graag nog even telefonisch contact. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Team Bike Totaal Kemps

trouwe klant

ik ben altijd tevreden over de fietsenmakerij Kemps. vriendelijk en deskundig personeel. men denkt met je mee en ze staan open voor mogelijkheden.

28 juin 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je je al langer thuis voelt bij ons. Goed meedenken en openstaan voor wat iemand nodig heeft, daar gaat het toch om.

Prima service

Duidelijke informatie bij uitzoeken van de E-bike op basis van mijn wensen, rustig de tijd voor me nemend. Bij ophalen van de fiets alle aandacht voor uitleg en beantwoorden van mijn vragen. Een dag later werd direct actie ondernomen om probleem met een sleutel op te lossen.

4 juillet 2026

Beste,

Fijn dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld bij het uitzoeken van je e-bike. Het is mooi om te lezen dat ook de aflevering goed is verlopen en dat het sleutelprobleem snel opgepakt is.

Veel rijplezier met je nieuwe fiets.

Bike Totaal

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus