Plotseling was mn achterband aan vervanging toe. Op zaterdagmiddag. Fietsenmaker samplonius gebeld en ik kon mijn fiets direct brengen en 2 uurtjes later weer ophalen! TOP service van bike totaal samp... Voir plus
Ouvertureweg, 141-143, 2402 DX Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, NL
L'entreprise a répondu
Vriendelijke personeel, goed advies voor aankoop nieuwe fiets. En uitleg bij afhalen. Nemen de tijd voor klanten.
L'entreprise a répondu
Omdat ik dezelfde fiets die ik wilde kopen elders voordeliger zag staan, deze winkel toch mee ging in de korting. De fiets was ook binnen 1 week binnen en stond helemaal glimmend op mij te wachten.
Vriendelijk, behulpzaam en actief (m.b.t. levertijd) waardoor we de fietsen nog mee konden nemen op vakantie. Prima bedrijf en hebben er alle vertrouwen in
Écrit par l'entreprise
Ouvertureweg, 141-143, 2402 DX, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients

Réponse de Bike Totaal - Samplonius
Plotseling was mn achterband aan vervanging toe. Op zaterdagmiddag. Fietsenmaker samplonius gebeld en ik kon mijn fiets direct brengen en 2 uurtjes later weer ophalen! TOP service van bike totaal samplonius!

vakkundig, professioneel, snel behandeling

Réponse de Bike Totaal - Samplonius
Vriendelijk en vlot geholpen. Wel jammer dat we hadden gevraagd ook het zadel te vervangen en dat is niet gebeurd.
Ik ben uiterst tevreden door de professdionele hulp en adviserng bij de aankoop en aflevering

Réponse de Bike Totaal - Samplonius
Helaas dit lage score als ik een fiets koop van 3200 € en je komt terug met een klacht 3x voor zelfde en de laatste keer wordt gezegd het ligt aan je zadel dan is bij mij het vertrouwen weg ga naar andere fietsenmaker en de maakt hem is het de ketting dan zeg ik schiet mij maar af GA DUS NOOOOIT MEER HIER HEEN jammer de fiets is verder zo goed

Réponse de Bike Totaal - Samplonius
Goede service, netjes geholpen.betslen met ideal en tevreden met het resultaat
Heb er inmiddels al drie fietsen gekocht
Ben heel tevreden over de kwaliteit de service en het vriendelijke personeel
Ben gewoon goed geholpen , goed advies.
Had wel melding mogen maken dat er geen pomp meer op de fiets aanwezig is.
Ik ben heel netjes geholpen en goed geïnformeerd.En wat ik heel prettig vind is de service die je krijgt bij aankoop van een fiets! Mijn vorige e-bike kwam hier ook vandaan en ik heb daar 13 jaar plezier van gehad, hoop met deze fiets minstens zo lang te doen .