Bike Totaal - Schraverus Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Hierdenseweg, 21, 3841 GV Harderwijk, Gelderland, NL

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden over de service. Er werd echt de tijd genomen om mee te denken over een passende oplossing voor mijn fiets, om de kvips honden fietszit te monteren.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vlot en vriendelijk geholpen met eerst een occasion en toen deze niet in het schuurtje bleek te passen kon deze probleemloos meteen weer omgeruild worden maar nu voor een nieuwe fiets. De verzekering... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

We zijn erg goed geholpen met een goed advies, zodat we makkelijk de beste keus konden maken. Vriendelijk en behulpzaam, ondanks de drukte met andere klanten. Bij afname een duidelijke uitleg over de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. Magasin de réparation de vélos
  3. Magasin d'accessoires de vélo
  4. Magasin de vélos d'occasion

À propos de Bike Totaal - Schraverus

Écrit par l'entreprise

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

10 991 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles was top geregeld en uitstekende…

Alles was top geregeld en uitstekende service van het personeel

4 juillet 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent.

Noté 5 sur 5 étoiles

heel fijn geholpen en kundig personeel

heel fijn geholpen en kundig personeel.
Aanrader!

11 juillet 2026

Beste,

Leuk om te lezen, bedankt voor dit mooie compliment. We hopen je nog eens te zien in de winkel.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede en snelle service

Goede, snelle service. Personeel is kundig. Ben tevreden weggefietst op een nieuwe Gazelle.

9 juillet 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je tevreden op je nieuwe Gazelle bent weggereden. Een goede keuze ook.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben geweldig geholpen en ben superblij…

Ben geweldig geholpen en ben superblij met mijn nieuwe fiets!

1 juillet 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen, een nieuwe fiets is altijd een fijn moment. Veel rijplezier ermee!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bike totaal Schraverus blinkt echt uit…

Bike totaal Schraverus blinkt echt uit in met je meedenken en komt met haalbare oplossingen!

30 juin 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je je goed geholpen hebt gevoeld. Een oplossing die ook echt bij je past, daar gaat het om.

Noté 5 sur 5 étoiles

Leveren altijd kwalitatief goed werk af…

Leveren altijd kwalitatief goed werk af en zijn niet merk gebonden.
Ik ben zeer tevreden.

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Goed om te horen dat je tevreden bent, en dat het werk naar wens is.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden over de service

5 juillet 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je goed geholpen bent met het monteren van de fietszit. Zo'n klus vraagt toch even wat aandacht om het goed te doen, blij dat dat gelukt is.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel tevreden over deze winkel

Ik ben heel tevreden over deze winkel! Ik heb hier een fiets voor mijn zoon gekocht en ben ontzettend goed geholpen. Het personeel is vriendelijk, neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en geeft eerlijk en deskundig advies. Dankzij hun hulp heb ik de juiste fiets kunnen kiezen. Zeker een aanrader!

25 juin 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je de juiste fiets voor je zoon hebt gevonden. Dat eerlijke advies maakt inderdaad het verschil bij zo'n keuze.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij kopen altijd bij schraverus onze…

Wij kopen altijd bij schraverus onze fietsen. En doen daar ook ons onderhoud.
Het feit dat wij altijd weer terug komen zegt toch wel genoeg.

Beste,

Dat jullie steeds weer terugkomen, zegt inderdaad meer dan genoeg. Fijn om zo'n trouwe klant te hebben.

Top ervaring bij Schraverus Harderwijk

Het was een bijzonder prettige ervaring omdat Ronnie van bike totaal schraverus altijd precies begrijpt wat iemand nodig heeft en daar enorm goed in mee durft te denken !

Beste,

Wat een mooi compliment voor Ronnie. Fijn dat je je zo goed begrepen voelde en dat het gesprek echt ergens op uitkwam.

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn goed geholpen bij jullie bij…

We zijn goed geholpen bij jullie bij het kopen van een fiets voor mijn vrouw we hebben verschillende fietsen gekocht en blijven dat ook doen

25 juin 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen, en fijn dat de keuze uiteindelijk goed is gevallen. Na al die jaren blijven terugkomen, dat zegt genoeg. We zien je de volgende keer weer.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus