Bike Totaal - van Ommen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Zuiderzeestraatweg, 633, 8094 AP Hattemerbroek, Gelderland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede uitleg en bereid om vele vragen van de klant te beantwoorden bij het aankopen van een nieuwe fiets. Geeft een vertrouwd gevoel als je binnenloopt en geen opdringerige verkopers of verkoop tech... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben zakelijk een prima oplossing gevonden voor een aangepaste fiets van mijn vrouw en de inruil van mijn eigen fiets. Vijftig jaar contact geeft en gaf vertrouwen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eerste ervaring, maar meteen een hele goede indruk. De uitleg, de klantvriendelijkheid en vooral de service vind ik echt top. Blij met mijn keuze voor van Ommen. En natuurlijk met mijn fiets 😀

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. Magasin de réparation de vélos
  3. Magasin d'accessoires de vélo
  4. Magasin de vélos d'occasion

À propos de Bike Totaal - van Ommen

Écrit par l'entreprise

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

10 630 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geholpen fijne service.

Goed geholpen fijne service.

28 juin 2026

Beste,

Leuk om te lezen, bedankt voor je reactie.

mooie koele winkel

goede voorlichting , vriendelijke mensen

1 juillet 2026

Beste,

Fijn dat je je goed geïnformeerd voelde en dat de mensen in de winkel een prettige indruk achterlieten.

Fijne winkel

Goed advies en goede prijs inruilfiets

27 juin 2026

Beste,

Fijn dat het advies en de inruilprijs in goede orde waren. Veel rijplezier met je nieuwe fiets.

Zeer goede service

Zeer goede service, had dezelfde dag de fiets terug

23 juin 2026

Beste,

Fijn dat je fiets zo snel weer klaar was. Dat scheelt een hoop gedoe.

Goed advies

Goed advies

13 juin 2026

Beste,

Fijn dat het advies goed heeft geholpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede uitleg en bereid om vele vragen…

Geeft een vertrouwd gevoel als je binnenloopt en geen opdringerige verkopers of verkoop technieken worden hier toegepast. Eerlijke mensen die hun vak echt snappen.

2 juin 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijk maar kijken niet verder dan nodig

Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers. Maar iets verder kijken dan alleen wat je aangeeft zou fijn zijn. Ik bracht een fiets voor een paar reparaties, maar er wordt niet even verder gekeken dan dat. De versnelling werkte ook niet goed, maar dat wordt niet opgemerkt. Even erop fietsen en het zo meteen duidelijk zijn.

3 avril 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus