Wij komen uit houten niet voor niks naar Bike Totaal, echt een supergoede service en wij fietsen als een zonnetje als de fiets weer onder handen is genomen. Gewoon een topzaak, vooral natuurlijk Peter... Voir plus
L'entreprise a répondu
Medewerker Jelle nam alle tijd voor ons om uitleg te geven over de werking van onze nieuwe fietsen. Alle bijzonderheden zoals zithoogte, aanpassingen aan het stuur, werking van de ondersteuning, werde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goed geholpen door jelle na dat ik een fiets met krachtigere moter zocht dan de fiets die ik al had Kon vlot proefrit maken op de fiets die ik uiteindelijk heb gekocht. Ook het ophalen ging zeer ne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Persoonlijke service was goed. Planning mbt ophaalmoment kon beter (fiets was nog niet gereed) maar werd ter plekke kundig opgeleverd.
Écrit par l'entreprise
Dorpsstraat, 18, 3451 BK, Vleuten, Utrecht, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Komen er al jaren en altijd goed geholpen. Nemen de tijd voor je en duidelijke uitleg. Vakkundig personeel
Persoonlijke service.
Ouderwets geholpen.
Service zoals het hoort te zijn.
Hart en hoofd!
allemaal prima. Maar eerlijk gezegd vind ik dit soort enquetes heel vervelend. Ik zeg het liever direct als ik iets op een andere manier zou willen.
Heel behulpzaam met mijn wensen en meerdere Fietsen laten testen en voor mij heel vertrouwelijk
Goede service en goede aanbiedingen ,mooie prijzen voor fijne fietsen
Wij hebben een nieuwe fiets uitgezocht voor mij kleindochter 4 jaar, wij zijn heel goed geholpen en te woord gestaan door de fietsen verkoper, duidelijk en kindvriendelijk gewoon, komen zeker nog een keer terug.

Réponse de Bike Totaal - van Zuijlen
Er wordt naar je geluisterd. Een proefritje maken op meerdere fietsen? Geen probleem. Ik werd gewoon heel prettig geholpen! En dat voelt heel goed!
Snelle en fijne hulp, mooie winkel en gezellige mensen! Een dikke tien !! (knappe mensen achter de balie)😜😜
Goed geluisterd naar onze wensen. Niets opgedrongen en ruim gelegenheid gehad fietsen uit te proberen
Mijn ketting schoot los, gelukkig was ik in de buurt. Er werd direct naar gekeken en gehandeld. Conclusie was dat hij was versleten. Ik kon hem gelijk achterlaten voor reparatie. Kreeg een elektrische leenfiets mee, en de volgende dag kon ik hem alweer ophalen. Echt super fijn geholpen, en mijn fiets weer als nieuw terug
Goede service en vriendelijk! Kennis over fietsen en advies is de reden voor 5 sterren, we worden echt geholpen met welke vraag we ook hebben (over fietsen ;))