Ik had onverwacht problemen met mijn slotje om de accu uit de fiets te krijgen. Gezien mij fiets op de fietsendrager moest omdat we op het punt stonden te vertrekken voor vakantie. Meteen werd i... Voir plus
Stationsstraat, 103, 5281 GC Boxtel, Noord-Brabant, NL
L'entreprise a répondu
Deze zaak verdient eigenlijk 6 sterren 🤩 Vorige week lekke band met mijn fiets, gelukkig waren we vlakbij een fietsenwinkel in het centrum, nou ….helemaal niet gelukkig…ze hadden geen tijd 😭 Daar... Voir plus
L'entreprise a répondu
We waren met de boot in Amersfoort. We gingen fietsen in het centrum van Amersfoort. Fietscomputertje van de fiets af gestolen. Fiets winkel Verhoeven aan gedaan. En gelukkig hadden ze er 1 leggen. De... Voir plus
L'entreprise a répondu
Erg vriendelijk en goed geholpen bij Verhoeven. De sfeer is fijn en gemoedelijk en alles werd duidelijk geregeld. Ook de levering was erg snel: binnen een week kan ik mijn bakfiets al ophalen. Zeer t... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Stationsstraat, 103, 5281 GC, Boxtel, Noord-Brabant, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Fijne service! Weer goed geholpen. Ook al jaren dezelfde mensen die het zo te zien ook nog goed met elkaar kunnen vinden.
Er wordt uitgebreid alle tijd voor je genomen.
Vriendelijk, geduldig en duidelijke uitleg.
Niets is teveel. Goede service aangeboden
Goed geholpen. Ze namen de tijd voor mij. En ik kreeg een lekker bakie koffie
En ben geslaagd, een mooien fietstas, en nog netjes op de fiets gemonteerd. Top netjes, ga zo door
Altijd goede service.....
Ook achteraf.
Vriendelijk, gemotiveerd én vakkundig personeel.
Altijd een feestje om te bezoeken. Ze helpen me met iets wat ik zelf niet kan. De sfeer is altijd plezierig. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen. Prijzen zijn redelijk en ik fiets weer fluitend naar huis.
Alles gedaan volgens afspraak.
Gemeld dat fiets klaar was en toegelicht wat men gedaan had.
Afgelopen periode gekocht, 2 x gazelle elektrische fiets plus fietstassen.
Fijne service, staan altijd direct klaar, vriendelijk personeel.
Problemen aan 1 van de fietsen worden steeds netjes opgelost.
Nodige tijd gebruikt voor het advies en kundige begeleiding na de aankoop.

Réponse de Bike Totaal - Verhoeven
ik had een probleem met de firmware-updates voor mijn electrische fiets. Zowel de Flow-app als mijn bedieningspaneel zaten muurvast nadat ik een update had uitgevoerd, waardoor het niet mogelijk was om met ondersteuning te fietsen. Ondanks dat ik (nog) geen klant was bij Verhoeven Bike Totaal, hebben ze me meteen geholpen en dat hebben ze ook nog eens als service gedaan. Hele DIKKE pluim! Dat is wat je noemt verwachtingen overtreffen. Die hebben er sinds vandaag weer een nieuwe klant (met meerdere fietsen) bij.
Vandaag tijdens een fietstocht problemen gekregen met mijn fiets. Hulp gevraagd bij Bike Totaal Verhoeven in Boxtel. Het probleem werd meteen opgespoord en verholpen zodat wij onze fietstocht konden vervolgen. De mevrouw in de winkel en de werkplaatsmedewerker waren super vriendelijk. En het mooie van alles was dat ik niets hoefde te betalen. Terwijl ik geen klant van deze winkel ben. Chapeau vor de goede service.