Afspraak gemaakt voor een servicebeurt voor mijn e-bike. Aangegeven wat de aandachtspunten waren, fiets op tijd gebracht en dezelfde dag was de fiets weer tiptop! in orde. In al die jaren dat wij... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Ik bezorgde de fiets, een eenvoudige gazelle, op 6-3 net voor half tien. De zaak stond vol met publiek, met veel speciale wensen. Er was slechts één monteur aanwezig, de rest was ziek. Ik vertrok zo... Voir plus
Vorig jaar tweedehands elektrische fiets gekocht in Leek met 6 maanden garantie. Helaas was na een jaar nog steeds een probleem met de trappers en bleek er ook nog een scheur in de velg te zitten. Ze... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Bosweg, 13, 9351 AB, Leek, Groningen, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Fijne mensen die je helpen
Wordt goed en eerlijk geholpen
Denken met je mee
Fiets ook nog thuis gebracht omdat het ons niet lukte om te halen

Réponse de Bike Totaal - Wagenaar
In al die jaren dat wij klant zijn bij Wagenaar Leek veranderd de bedrijfsnaam nog wel eens, maar de service blijft continu op dezelfde level en die is uitstekend!

Réponse de Bike Totaal - Wagenaar
Vriendelijk en kundig personeel, mooie producten en goed advies. Al met al een super sfeer

Réponse de Bike Totaal - Wagenaar
Super geholpen door Oebele, goede voorlichting en prima prijs voor de nieuwe en ingeruilde fiets.

Réponse de Bike Totaal - Wagenaar
Het is altijd al een plezierig bedrijf geweest, vriendelijk personeel, behulpzaam, snel ,en leveren goed werk af.

Réponse de Bike Totaal - Wagenaar
Stander afgebroken en achterband versleten. Fiets gebracht rond de middag en om 15 uur een bericht ontvangen dat de fiets al weer klaar was.

Réponse de Bike Totaal - Wagenaar
Snelle/vlotte service. Reparatie keurig uitgevoerd. Rekening correct en snel vervaardigd. Goede E-bike in bruikleen tijdens reparatie eigen E-bike.

Réponse de Bike Totaal - Wagenaar
Hele snelle en prettige aankoop van een geweldige fiets. Hele aardige no-nonsense personeel.

Réponse de Bike Totaal - Wagenaar
ik ben heel tevreden over de reparatie hele goede service

Réponse de Bike Totaal - Wagenaar
Goede communicatie wanneer de fiets geleverd zou worden, wat qua planning zelfs nog eerder uitgevoerd is dan oorspronkelijk verwacht

Réponse de Bike Totaal - Wagenaar
Na heel lang en veel testen, uiteindelijk een fiets gekocht.
Ben er erg blij mee

Réponse de Bike Totaal - Wagenaar
Leuk bedrijf en goede en vriendelijke mensen aan het werk

Réponse de Bike Totaal - Wagenaar
Ik heb een afspraak gemaakt voor proefritje nadat ik mijn heb laten adviseren in wat ik zocht qua fiets en prijs. Ik voelde meteen de ervaring die ik zocht en heb nog vergelijkbare fietsen getest. Door goede uitleg over onderhoud per fiets heb ik mijn keuze kunnen maken. Ik kreeg een nette prijs voor mijn inruil die ik tweedehands had gekocht bij Bike Totaal Leek. Binnen enkele dagen was mijn fiets rijklaar. De eerste week meteen afstanden gefietst en ben te blij met mijn keuze.